One Direction

One Direction

Son dakika One Direction haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan One Direction gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan One Direction haber sayfamızda...

One Direction

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 269 one direction haberi bulunmuştur.
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor
Dünya İran'ın üç gün sonra ortaya çıkan skandalını konuşuyor: Saldırılar başarılı, İsrailliler kaçıyor Geçtiğimiz hafta sonu İsrail'e tarihte ilk kez saldıran İran propaganda için akılalmaz bir yola başvurdu. Yaklaşık üç gün sonra ortaya çıkan skandal dünyada manşet haline geldi.
16.04.2024 Dünya
Genç yıldızın büyük kazancı
Genç yıldızın büyük kazancı 29 yaşındaki genç şarkıcı Harry Styles’ın, geçen yıl hit albümü “Harry’s House” ile günde 105 bin euro kazandığı açıklandı.
18.10.2023 Kültür Sanat
Liam Payne ile Kate Cassidy'nin tatiline hastalık engeli!
Liam Payne ile Kate Cassidy'nin tatiline hastalık engeli! Sevgilisi Kate Cassidy ile aşklarının birinci yıl dönümünü kutlamak için İtalya'nın Como Gölü kıyılarında tatile çıkan Liam Payne, kısa bir süre sonra sağlık problemleri yaşayınca hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, tedavi altına alınan Payne'in evine yani İngiltere'ye dönmesine izin vermedi.
15.09.2023 Cadde
Ünlü şarkıcı itiraf etti: Çillerimden kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim!
Ünlü şarkıcı itiraf etti: Çillerimden kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim! Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Cadde
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet'
Arkadaşının eski sevgilisiyle öpüşürken kameralara yakalandı! 'Bu yaptığı ihanet' Sebastian Bear-McClard'ı ihanet gerekçesiyle terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, son olarak arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülendi. Emily ve Olivia'nın, aylar önce Harry'nin konserine gittiği ortaya çıkarken; Ratajkowski'nin arkadaşından özür dilediği iddia edildi.
29.03.2023 Cadde
Selena Gomez ve Zayn Malik aşk mı yaşıyor?
Selena Gomez ve Zayn Malik aşk mı yaşıyor? One Direction grubunun eski üyesi Zayn Malik’in ünlü şarkıcı Selena Gomez ile aşk yaşadığı öne sürüldü. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti. Gomez’in Zayn Malik’in 2 yaşındaki çocuğunun annesi Gigi Hadid ile arkadaş olması gündeme geldi.
27.03.2023 Cadde
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!' Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...
25.03.2023 Cadde
Yaş farkları çok konuşuldu! İşte kendilerinden büyük kadınlarla aşk yaşayan Hollywood yıldızları
Yaş farkları çok konuşuldu! İşte kendilerinden büyük kadınlarla aşk yaşayan Hollywood yıldızları Magazin dünyasının birbirinden ünlü aktör ve şarkıcıları, kendilerinden yaşça büyük kadınlarla yaşadıkları ilişkilerle adlarından söz ettirdi. Hollywood'da sık sık tartışma konusu olan 'yaş farkı' meselesinden mustarip yıldızlar, mercek altına alındı. Kimi mutlu beraberliğini devam ettirirken, kiminin aşkı ise engellere takıldı. İşte detaylar...
19.01.2023 Cadde
Harry Styles'ın sahne ekibi Brezilya'da alıkonuldu, minibüsleri kaçırıldı!
Harry Styles'ın sahne ekibi Brezilya'da alıkonuldu, minibüsleri kaçırıldı! 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk kariyeriyle de dikkat çeken dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Harry Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
10.12.2022 Cadde
Uzaylılara inanan 5 ünlü isim! Şaşırtan itiraf: 'Her gece babamla UFO arardık'
Uzaylılara inanan 5 ünlü isim! Şaşırtan itiraf: 'Her gece babamla UFO arardık' Kimileri inanarak "Kesinlikle mümkün" kimileri ise 'kurgu' diyor. Evrende bizim dışımızda başka canlıların yaşadığını söylemek mümkün mü yoksa değil mi bu konuda bilim insanları dahil pek çok kişi kararsız. Dünyaca ünlü isimlerin birçoğu da uzaylıların varlığına inanıyor hatta onları gördüklerini dahi söylüyor.
28.11.2022 Dünya
'Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü'
'Harry Styles ve Florence Pugh film setinde gizlice öpüştü' 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles'ın, Olivia Wilde ile aşk yaşamaya başlamadan önce 'Don't Worry My Darling' filmindeki rol arkadaşı Florence Pugh ile öpüştüğü iddia edildi. Konuyla ilgili konuşan bir kaynak, sette yaşananlara dair dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2022 Cadde
Harry Styles, Chris Pine'a mı tükürdü? 'Gerçeği öğrenene kadar uyumayacağım'
Harry Styles, Chris Pine'a mı tükürdü? 'Gerçeği öğrenene kadar uyumayacağım' 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles'ın, sevgilisi Olivia Wilde'ın yönettiği film 'Don't Worry Darling'in Venedik Film Festivali'ndeki gösteriminde rol arkadaşı Chris Pine'ın kucağına tükürdüğü iddia edildi. O anlara dair görüntüler sosyal medyada gündem olurken, Sytles'ın neden bunu yapmış olabileceğine dair bir teori ortaya atıldı.
7.09.2022 Cadde
İlk ziyaret
İlk ziyaret Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction’ın üyesi Louis Tomlinson solo projesiyle geliyor.
12.06.2022 Kültür Sanat
İlk kez İstanbul’da!
İlk kez İstanbul’da! Türkiye’de de geniş hayran kitlesine sahip olan One Direction grubunun üyesi Louis Tomlinson, ilk kez İstanbullu hayranları ile bir araya geliyor.
1.05.2022 Kültür Sanat
Louis Tomlinson ilk kez İstanbul’da
Louis Tomlinson ilk kez İstanbul’da Ülkemizde de büyük hayran kitlesine sahip İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction’ın üyesi Louis Tomlinson, solo projesi ile ilk kez ülkemize gelecek.
29.04.2022 Cadde
Harry Styles synth-pop'un hakkını verdiği 'As It Was'la rekora koşuyor
Harry Styles synth-pop'un hakkını verdiği 'As It Was'la rekora koşuyor Adele, Ed Sheeran ve Dua Lipa ile birlikte İngilizlerin en büyük pop yıldızlarından birine dönüşen Harry Styles 'As It Was' adlı yeni şarkısıyla rekora koşuyor. Spotify'da ilk gün 16 milyon dinlenerek en yakın rakibine 4 kat fark atan 'As It Was', Harry Styles'ın bugüne kadar yayınladığı en büyük hit olabilir...
5.04.2022 Müzik
Styles en iyisini yapar
Styles en iyisini yapar One Direction grubunun sevilen üyesi Harry Styles üçüncü solo albümü “Harry’s House”un ilk teklisi “As It Was”ı sevenleri ile buluşturdu!
3.04.2022 Kültür Sanat
Molatik Fiskos: Mila Kunis, Harry Styles ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Mila Kunis, Harry Styles ve diğerleri... Yepyeni bir haftaya daha hoş geldiniz sevgili fiskos severler. Bu hafta da dünyaca ünlü yıldızlarımız yerinde durmadı, birçok gelişme yaşandı. Kimler nerede neler yapmış? Kimler yeni hazırlık içerisinde ve kimler aldığı kararlardan geri döndü. Hazırsanız Fiskos zamanı!
28.03.2022 Ünlüler
Harry Styles evine davet ediyor
Harry Styles evine davet ediyor One Direction bir dönemin ünlü pop erkek gruplarının son temsilcisi olarak tarihteki yerini aldı.
25.03.2022 Kültür Sanat
Harry Styles, Marvel Evreni'ne katılıyor
Harry Styles, Marvel Evreni'ne katılıyor Bir döneme damgasını vuran ve ardından yollarını ayıran 'One Direction' grubu üyelerinden Harry Styles, Marvel Evreni'nin bir parçası oldu. İngiliz şarkıcı Josh Brolin'in hayat verdiği Thanos’un kardeşi Eros’u canlandıracak.
20.10.2021 Cadde
Öyle soruya böyle cevap!
Öyle soruya böyle cevap! ABD’li şarkıcı Zayn Malik, eski grubu One Direction ile ilgili soruya alayla karışık cevap verdi.
31.03.2021 Cadde
Zayn Malik: İnatçılığım beni bugünlere getirdi
Zayn Malik: İnatçılığım beni bugünlere getirdi Dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik, hakkında merak edilenleri anlattı. Bir dergiye röportaj veren Malik, "İnatçılığım ve farklı olmaya çalışmam beni bugünlere getirdi" dedi.
22.03.2021 Cadde
Gigi Hadid'in karnı dümdüz oldu
Gigi Hadid'in karnı dümdüz oldu Dünyaca ünlü ABD'li model Gigi Hadid, beş ay önce Khai adını verdiği kızını dünyaya getirdi. Geçtiğimiz günlerde formda görüntüsüyle şaşırtan Hadid, son paylaşımında doğum kilolarından tamamen kurtulduğu gözler önüne serdi.
29.01.2021 Cadde
Halsey hamile mi? Halsey kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim?
Halsey hamile mi? Halsey kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? Halsey, şarkıları ile dünyaca tanınan ve sevilen şarkıcıdır. Ashley Nicolette Frangipane asıl adına sahip olan sanatçı, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Son günlerde Halsey hamile mi, sevgilisi kim soruları araştırılıyor. Peki, Halsey kimdir?
27.01.2021 Cadde
Youtuber Meriç İzgi kimdir, kaç yaşında? Meriç İzgi tutuklandı mı?
Youtuber Meriç İzgi kimdir, kaç yaşında? Meriç İzgi tutuklandı mı? Youtube üzerinde nesli tükenme tehlikesi altında olan Makak Maymunu ile video çeken Youtuber daha önce iki kez Maymun'una el konulmasına rağmen yeniden sosyal medya hesabından Makak maymunu ile çekilmiş bir video paylaşmasının ardından gözaltına alındı. Maymun'a yetkililer tarafından el konulurken Meriç İzgi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Peki Meriç İzgi kimdir?
18.09.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

One Direction ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.