Osman

Osman

Son dakika Osman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Osman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Osman haber sayfamızda...

Osman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48.374 osman haberi bulunmuştur.
Bakan Bak'tan milli taekwondoculara tebrik!
Bakan Bak'tan milli taekwondoculara tebrik! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
9.05.2024 Diğer
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı
Çeşme’de tatil yapmanın bedeli yüzde 50 arttı İzmir’in Çeşme ilçesinde tatil için harcanan giderlerin geçen seneye göre artış gösterdiğini söyleyen Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, “Fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Biz de buna göre hareket etmek zorundayız. Geçen seneye göre fiyatlar yüzde 25, 30 ve 50 aralıklarında zamlandı. Kira sorunu olmayan esnaf da zaten fiyatları artırmıyor” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Osman Müftüoğlu açıkladı, ilk belirti tırnakta başlıyor! 'Sadece ferritin testi yeterli değil'
Osman Müftüoğlu açıkladı, ilk belirti tırnakta başlıyor! 'Sadece ferritin testi yeterli değil' Vücudun sorunsuz bir şekilde işlevini devam ettirmesi için kan değerlerinin yeterli seviyelerde olması gerekir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, vücuttaki ferritin eksikliğinin yol açtığı belirtileri tek tek anlattı. İşte belirtileri ve yapılması gerekenler.
8.05.2024 Genel Sağlık
Bahçeli: Sinan Ateş davası başlamalı
Bahçeli: Sinan Ateş davası başlamalı MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Sinan Ateş cinayetinden, Osman Kavala tartışmasına, Gazze’den, siyasette normalleşme arayışlarına kadar pek çok konuda kritik mesajlar verdi.
8.05.2024 Gündem
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan Netanyahu'nun yargılandığı davayla ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan Netanyahu'nun yargılandığı davayla ilgili açıklama Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Netanyahu'nun yargılanması için suç duyurusunda bulunuldu. Ama savcı soruşturmayı davaya dönüştürmedi" dedi.
7.05.2024 Gündem
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Kızının düğününde misafirleri karşılarken fenalaştı! Ölüm haberi geldi
Kızının düğününde misafirleri karşılarken fenalaştı! Ölüm haberi geldi  Kocaeli'nin Körfez ilçesinde kızının düğününde fenalaşan ve akciğerine pıhtı attığı belirlenen kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.05.2024 Gündem
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılıkları açıkladı: Türk futbol tarihinin rekorunu kıracak
Nevzat Dindar, Galatasaray'daki ayrılıkları açıkladı: Türk futbol tarihinin rekorunu kıracak Sivasspor engelini 6-1'lik galibiyetle geçen ve şampiyonluk yolunda hata yapmayan Galatasaray'daki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi.
6.05.2024 Galatasaray
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İşte istediği ücret
Salih Uçan, Beşiktaş'la yine anlaşamadı! İşte istediği ücret Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan’a yeni bir teklifte bulundu. Ancak Milli oyuncu ile yine anlaşma sağlanamadı.
6.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası Osman Şenher'den uyarı: Onu sakın göndermeyin!
Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası Osman Şenher'den uyarı: Onu sakın göndermeyin! Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, Sivasspor'u 6-1 yenerek puan farkını 7'ye çıkardı. Spor yazarları karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
6.05.2024 Galatasaray
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat
Yargı'da Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı! Kiralık katil Nevzat Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Bülent'i şikayet eden Rafet ifşa oldu. Osman, Zümrüt'ün eşi Hüsnü'yü nasıl öldüreceğine karar verdi. Laçin, Yekta'ya rest çekti. Ilgaz'ı kaçıran adamın kim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
6.05.2024 Cadde
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Konyaaltı Belediyesi!
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda şampiyon Konyaaltı Belediyesi! Konyaaltı Belediyesi, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nın finalinde Armada Praxis Yalıkavak'ı 30-21'le geçti ve kupayı müzesine götürdü.
5.05.2024 Diğer
CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Imoco Conegliano oldu!
CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon Imoco Conegliano oldu! Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Final maçında Imoco Conegliano, Vero Volley Milano'yu 3-2 mağlup etti.
5.05.2024 Voleybol
Kaza sonrası ilginç anlar! Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı
Kaza sonrası ilginç anlar! Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı Aksaray’da düğün konvoyunda seyrederken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobilin bahçe duvarına çarptığı kazada 2 kişi ağır yaralandı. Yaralı yakınlarından birisi, kaza yapan aracın üzerine çıkarak hem yaralıları izledi hem de 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
5.05.2024 Haberler
Kaza sonrası ilginç anlar! Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı
Kaza sonrası ilginç anlar! Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı Aksaray’da düğün konvoyunda seyrederken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobilin bahçe duvarına çarptığı kazada 2 kişi ağır yaralandı. Yaralı yakınlarından birisi, kaza yapan aracın üzerine çıkarak hem yaralıları izledi hem de 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
5.05.2024 Gündem
Adanaspor, Altay deplasmanında kazandı!
Adanaspor, Altay deplasmanında kazandı! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Adanaspor, Altay'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti.
5.05.2024 1.Lig
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray! Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında evinde ALG Spor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.
Oyunculuğu bırakıp, Amerika'ya mı yerleşecek? Ebru Şahin'den açıklama
Oyunculuğu bırakıp, Amerika'ya mı yerleşecek? Ebru Şahin'den açıklama Oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu eşi Cedi Osman'ın NBA takımlarından San Antonio Spurs'ta forma giymesi nedeniyle sık sık Amerika ile Türkiye arasında yolculuk yapıyor. Bir yıldır ekranlardan ozak olan Şahin, mesleği bırakması olasılığı hakkında net bir açıklamaya imza attı.
5.05.2024 Cadde
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Osman Zeki Korkmaz: Zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok!
Osman Zeki Korkmaz: Zihinsel olarak tatile çıkmaya kimsenin hakkı yok! İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Adana Demirspor maçının ardından konuştu.
4.05.2024 İstanbulspor
Hikmet Karaman'dan hakem vurgusu! 'Temiz bir maç yönettiler'
Hikmet Karaman'dan hakem vurgusu! 'Temiz bir maç yönettiler' Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, İstanbulspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Adana Demirspor
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar
İstanbul - Sivas arası 7 saate düştü! Davul ve zurna ile karşılandılar Türkiye’nin önemli ulaşım projelerinden biri olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, Sivas ile İstanbul arasında kesintisiz seyahat imkânı sunmaya başladı. Sivas-İstanbul seferi ile seyahat süresi yaklaşık 7 saate düştü.
5.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu.
4.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Osman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.