Oy Seçimi

Oy Seçimi

Son dakika oy seçimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oy seçimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oy seçimi haber sayfamızda...

Oy Seçimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.043 oy seçimi haberi bulunmuştur.
Sandık sonuç takip sistemini güncelledik
Sandık sonuç takip sistemini güncelledik 14 Mayıs seçim akşamında CHP sisteminde yaşananlar nedeniyle istafa eden Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in yerine Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Devrim Barış Çelik, basın toplantısı düzenledi.
26.05.2023 Gündem
CHP'li Özel: Hep birlikte seçimde listemizin arkasındayız
CHP'li Özel: Hep birlikte seçimde listemizin arkasındayız İzmir'de Güzelbahçe Seçim Ofisi açılış töreninde konuşan gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP listelerinde farklı siyasi partilerden isimlerin olduğunu belirtip, "İttifak siyasetinden dolayı listelerde olmayan, istediğini göremeyen arkadaşlarımız var. Bu seçim bundan sonra demokratik seçimler yapabilmek için fedakarlık seçimidir. Hep birlikte bu seçimde listemizin arkasındayız" dedi.
17.04.2023 Gündem
Georgia'da yeniden oy sayımı yapıldı ve Biden'ın kazandığı teyit edildi
Georgia'da yeniden oy sayımı yapıldı ve Biden'ın kazandığı teyit edildi ABD başkanlığına seçilen Demokrat Joe Biden'ın, Georgia eyaletinde oyların yeniden sayılmasının ardından seçimleri kazandığının teyit edildiği bildirildi.
20.11.2020 Dünya
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek’ten seçim sonuçlarına ilişkin açıklama
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek’ten seçim sonuçlarına ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Yüksek Seçim Kurulunun verilerine göre şu an itibarıyla fark 17 bin 111." dedi.
7.04.2019 Siyaset
Son dakika... İtiraz süreci sona erdi
Son dakika... İtiraz süreci sona erdi İlçe seçim kurullarına yapılan itirazlar saat 15.00'te sona erdi.
2.04.2019 Siyaset
Cumhur İttifakı'nın en yüksek oy aldığı iller
Cumhur İttifakı'nın en yüksek oy aldığı iller 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ilk sonuçlar açıklanıyor. İşte saat 21.30 itibariyle Cumhur İttifakı'nın en yüksek oy aldığı iller...
1.04.2019 Siyaset
Son dakika... Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu
Son dakika... Bu ilçelerde seçimi kazanan isimler belli oldu İşte ilçe ilçe seçim sonuçları... Hangi ilçede kim kazandı? Detaylar haberimizde... 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları...
1.04.2019 Siyaset
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! İstanbul oy oranları son dakika
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! İstanbul oy oranları son dakika 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy sayım işlemleri tüm hızıyla devam ederken, şu ana kadar açılan sandıklardaki son durum İstanbul'da yaşayan milyonlarca seçmen tarafından anbean takip ediliyor. İşte İstanbul'da açılan sandıklara göre partilerin oy oranları....
1.04.2019 Siyaset
Son dakika... 32 ilde oy sayımına geçildi
Son dakika... 32 ilde oy sayımına geçildi Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerindeki 32 şehirde oy verme işlemi sona erdi. Bu kentlerde saat 16.00 itibarıyla sandıklar kapanırken, oy sayımı başladı.
31.03.2019 Siyaset
75 OYLA KAYBEDİLEN KOLTUK İÇİN GÖZYAŞI
75 OYLA KAYBEDİLEN KOLTUK İÇİN GÖZYAŞI Ardahan’da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili Faruk Köksoy’a kaptıran CHP adayı Mete Özdemir, İl Başkanı İlimdar Senem ve partililer gözyaşı döktü.
4.04.2014 Gündem
Ardahan'ı 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu
Ardahan'ı 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu Ardahan’daki toplam 45 sandıkta AK Partili Faruk Köksoy’a 3 bin 395 oy, seçimi kaybeden CHP adayı Mete Özdemir’e 3 bin 320 oy çıktı. Ak Parti adayı Faruk Köksoy ile aralarında bulunan 75 oy farkı itiraz eden Mete Özdemir, yeniden yapılan sayımda da sonuç değişmeyince üzüldü. İl Seçim Kurulu’nda da sonuç değişmeyince  seçimi kaybetti. CHP İl Başkanlığı’nda Milletvekili Ensar Öğüt ve İl Başkanı İlimdar Senem ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Özdemir, "Küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettiğimiz için peşini bırakmadık. Bize oy veren insanların oyuna sahip çıkmak adına seçim sonuçlarını sonuna kadar takip ettik. Seçim kurullarına itirazlar ettik, oyları tekrar tekrar saydırdık. Çünkü bu kadar insanın vebali var. Ne olduysa oldu deyip arkamızı dönüp gitmek hoş olmazdı. Sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıktık fakat aradaki oy farkını kapatamadık. Seçimi kaybettik ama gönlümüz şimdi rahat" diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
75 oyla kaybeden CHP'liler gözyaşı döktü
75 oyla kaybeden CHP'liler gözyaşı döktü Ardahan’da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili Faruk Köksoy’a kaptıran CHP adayı Mete Özdemir, İl Başkanı İlimdar Senem ve partililer gözyaşı döktü.
4.04.2014 Siyaset
O ili 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu
O ili 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu ARDAHAN’da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili Faruk Köksoy’a kaptıran CHP adayı Mete Özdemir, İl Başkanı İlimdar Senem ve partililer gözyaşı döktü.
4.04.2014 Siyaset
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi Danıştay Genel Kurulu'nda bugün yapılan başkanlık seçiminde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkan oldu.
24.04.2024 Gündem
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün'
Seçimi kazandı mazbatayı alamadı! 'Bu yanlıştan dönülsün' Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Menteşeler Mahallesi’ndeki muhtarlık seçimlerini kazanan ve sabıkası olduğu gerekçesiyle mazbatasını alamayan Ramazan Aydın, duruma tepki göstererek seçimin tekrarlanmasını istedi.
24.04.2024 Gündem
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Haberler
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı
Muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi! Ortalık karıştı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi ile belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti.
22.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
İsmi yüzünden işini yapamıyordu! Sonunda muradına erdi
İsmi yüzünden işini yapamıyordu! Sonunda muradına erdi Kocaeli'de muhtarlık yarışını kazanan Hasan Erdöl, babası ile aynı adı taşıdığı ve seçmeni yanılttığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu tarafından seçimler iptal edilmişti. Yüksek Seçim Kurulu, yapılan itiraz üzerine kararını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer'
'Bir ülkede 33 bin civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer' Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir ülkede 33 bin tane civciv ölse Dünya Sağlık Örgütü harekete geçer, Birleşmiş Milletler, 'Salgın mı geliyor' diye rapor ister. 33 bin çocuk, kadın, genç ölüyor ve kimse kılını kıpırdatmıyorsa; orada bize düşen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının davası olan Filistin davasına sahip çıkmaktır" dedi.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oy Seçimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.