Performansı

Performansı

Son dakika performansı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan performansı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan performansı haber sayfamızda...

Performansı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.454 performansı haberi bulunmuştur.
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var'
İspanya'da Arda Güler çılgınlığı! 'Koruyucu bir meleği var' 19 yaşındaki on numara Arda Güler'in Real Madrid'e Real Sociedad deplasmanında 3 puanı getirmesi İspanya'da gündem oldu. Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı.
27.04.2024 İspanya La Liga
TFF açıkladı! Süper Lig'de hakem değişikliği
TFF açıkladı! Süper Lig'de hakem değişikliği Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Öztürk'ün yerine Zorbay Küçük'ün Pendikspor - Kayserispor maçına atandığını açıkladı.
26.04.2024 Süper Lig
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti!
Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u ezdi geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Galatasaray Ekmas, Reeder Samsunspor'u 113-69 mağlup etti.
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PAOK'un yolunu tutan Mbwana Samatta'nın performansı Yunanistan'da gündem oldu. Tanzanyalı futbolcu eleştiri oklarının hedefine kondu.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular
Fenerbahçe'de sürpriz veda! Ayrılığı duyurdular Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Kostas Sloukas'ın yıldızlaştığı maçta Yunan ekibi galibiyete ulaştı.
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi ilk maçında As Monaco'yu deplasmanda 95-91 seride bir adım öne geçti. Nigel Hayes Davis'in performansı galibiyette önemli rol oynadı.
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Antalyaspor
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı
Meta'nın gelir ve karı beklentileri aştı Meta'nın karı ve geliri beklentileri aştı, ancak 2'nci çeyrek tahminleri hayal kırıklığı yarattı.
25.04.2024 Uzmanpara
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin yeniden Türkiye'ye dönebilir. Süper Lig devi genç teknik direktör için harekete geçti.
24.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi
Galatasaray'da Barış Alper gelişmesi! Bonservis bedeli kabul edildi transfer an meselesi Galatasaray'da sezonun öne çıkan isimlerinden Barış Alper Yılmaz için sarı-kırmızılı kulübün belirlediği bonservis bedeli İngiliz ekibi tarafından kabul edildi. Transferin ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava
Sahneye geç çıktı, olanlar oldu! Madonna'ya ikinci dava Dünyaca ünlü şarkıcılardan biri olan Madonna, 'Celebration' (Kutlama) adlı turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Canlı performansları ve sahne gösterileriyle adından söz ettiren Madonna, sahneye geç çıkınca, hayranlarının hedefi oldu..
24.04.2024 Cadde
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım!
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım! Maccabi Tel Aviv karşısında şok bir mağlubiyet alan Panathinaikos'ta Başantrenör Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra büyük iddiada bulundu.

Benzer Haber Etiketleri

Performansı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.