Pokemon

Pokemon

Son dakika Pokemon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pokemon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pokemon haber sayfamızda...

Pokemon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 368 pokemon haberi bulunmuştur.
Pikachu dört kişiyi işinden etti
Pikachu dört kişiyi işinden etti Bir dönemin gözde karakteri Pikachu, dört kişinin işinden kovulmasına neden oldu. Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi, Pokémon Company ile geçen yıl eylül ayında başlattığı sergide yaşanan yoğun ilgi ile gündeme gelmişti.
26.01.2024 Kültür Sanat
Pokémon büyüdü artık bir sergisi bile var
Pokémon büyüdü artık bir sergisi bile var Çocukluğunuzun bir döneminde Pokémon’lu bir tişört giymiş ya da en sevdiğiniz arkadaşınıza Pikachu diye seslenmiş olabilirsiniz... Gerçek bir efsane olan Pokémon dün ilk bölümünün yayınlamasının 26. yılını kutladı. Japonya’da Ulusal El Sanatları Müzesi’nde açılan “Pokémon x Kogei” sergisinden Pokémon’larla dolu “REM” oyununa bu hiç büyümeyen efsanenin sanattaki etkisine baktık.
2.04.2023 Pazar
Japonya'da soygunlar bitmiyor: Eşi benzeri görülmemiş sayıda Pokémon hırsızlığı yaşandı!
Japonya'da soygunlar bitmiyor: Eşi benzeri görülmemiş sayıda Pokémon hırsızlığı yaşandı! Tokyo'da suçlular, oldukça yüksek değere sahip oyun kartlarını hedefine alarak birden fazla soygun gerçekleştirdi. Çalınan oyun kartlarının toplam değerinin "onlarca milyon yen" olduğunu söyleniyor.
15.01.2023 Vitrin
Pokemon, Ash ve Pikachu’suz devam edecek
Pokemon, Ash ve Pikachu’suz devam edecek Ünlü Japon anime Pokemon’un ana karakterleri Ash Ketchum ve Pikachu, 1990'lara damga vuran animasyon serisine veda ediyor.
17.12.2022 Dünya
Pokemon rekor satış için bekliyor
Pokemon rekor satış için bekliyor Malum ‘90’lar nostaljisi her yerde. Oyun dünyası da bunun dışında kalmıyor. İlk olarak 1996 yılında Japonya’da piyasaya sürülen Pokemon yıllar içerisinde tüm dünya çocukları için bir efsaneye dönüştü.
20.10.2022 Kültür Sanat
Ayhan Kahya öldü mü? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı?
Ayhan Kahya öldü mü? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Birçok filmde seslendirme sanatçısı olarak karşımıza çıkan Ayhan Kahya hayatını kaybetti. Özellikle Transformes'taki Optimus Prime sesi ile dikkatleri üzerine çeken Kahya'nın ölümünün ardından hayatı ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor.
11.10.2022 Bilgi Rehberi
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
10.10.2022 Cadde
Manga hakkında her şey
Manga hakkında her şey Japon çizgi romanı olan manganın tarih boyunca gelişimini ve ‘90’ların çocuklarının manga tutkusunu derledik!.
4.08.2022 Kültür Sanat
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu oyuncu kadrosu! Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi kaç yılında çekildi?
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu oyuncu kadrosu! Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi kaç yılında çekildi? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2019 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Yılmaz Erdoğan'ın oturduğu Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Safa Sarı ve Cihan Talay gibi ilk filmde rol almayan isimlerde yer alıyor. İşte Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
16.05.2022 Cadde
Yeni Zelanda hakkında bilmeniz gerekenler
Yeni Zelanda hakkında bilmeniz gerekenler Yeni Zelanda havasıyla, kültürüyle, insanıyla, enerjisiyle oldukça merak edilen bir ülke. Seyahat severlerin ilgisini çeken Yeni Zelanda'nın konumu itibariyle aşırı kapalı kutu bir ülke olduğunu söylemek mümkün. Yeni Zelanda hakkında bilinmeyenlere Molatik oluyoruz...
12.04.2022 Dünya
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları ve karakterler! Organize İşler 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları ve karakterler! Organize İşler 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Organize İşler Sazan Sarmalı filmi, 2018 yılında vizyona girdi ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri barındırıyor. Film serinin ikinci yapımıdır. Peki, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı nerede çekildi?
2.03.2022 Cadde
Mandela Etkisi Nedir, Neden Olur? Mandela Etkisi Örnekleri Nelerdir?
Mandela Etkisi Nedir, Neden Olur? Mandela Etkisi Örnekleri Nelerdir? Son zamanlarda sıklıkla duyulmaya başlanan kelimelerden birisi de mandela etkisi olarak bilinmektedir. Özellikle kullanım alanları bakımından önemli taşıyan bir kelimedir. Bu bakımdan mandela etkisinin ne anlama geldiğini öğrenebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mandela etkisi nedir, neden olur? Mandela etkisi örnekleri nelerdir detayları ile derledik.
23.02.2022 Eğitim
Kumsalda görüldü... Çok zehirli!
Kumsalda görüldü... Çok zehirli! Zehirli "mavi ejderha" TikTok'ta viral oldu, sosyal medya kullanıcıları şaşkınlık ve endişeyle yanıt verdiMavi deniz salyangozları, zehirli sifonoforlarla da besleniyor.
11.12.2021 Dünya
Tuba Ünsal-Mirgün Cabas'ın oğlu Civan Mert sekiz yaşında
Tuba Ünsal-Mirgün Cabas'ın oğlu Civan Mert sekiz yaşında Oyuncu Tuba Ünsal ile gazeteci Mirgün Cabas'ın çocukları Civan Mert, sekiz yaşına girdi. Ünsal, oğluna üç katlı pokemon temalı pasta yaptı.
23.11.2021 Cadde
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Teknoloji
Apple, 'AppleToo' hareketini başlatan çalışanını kovdu
Apple, 'AppleToo' hareketini başlatan çalışanını kovdu Apple bir süredir AppleToo etiketi altında paylaşılan hikayeler ile sorunlar yaşıyordu. Konu hakkında internet sitesi kurulmuş ve ilk şikayetler de paylaşılmıştı. Bu soruna yönelik de Apple'dan hamle geldi.
16.10.2021 Teknoloji
The Last of Us için geri sayım başladı! 'Hem oyun hem de film deneyimi sunuyor'
The Last of Us için geri sayım başladı! 'Hem oyun hem de film deneyimi sunuyor' Ünlü dizi ve film platformu HBO, dünyanın en çok ilgi gören video oyunu, 'The Last of Us'tan aynı isimle beyazperdeye uyarladığı yapımın ilk fotoğrafını paylaştı. "The Last of Us", dijital oyunların hayatımıza girdiği özellikle son 25 yılda filme aktarılan pek çok başarılı oyundan yalnızca biri. Hitman, Assassin Creed yapımlar da gişede oldukça ses getirmişti. Peki, uzun bir süre en önemli beslenme kaynağı romanlar olan film endüstrisi, son dönemlerde oyun uyarlamalarına neden yöneldi? İşte cevabı...
2.10.2021 Kültür Sanat
Kitle fonlamasıyla büyüklere oyuncak
Kitle fonlamasıyla büyüklere oyuncak Dünyanın en büyük oyuncak firmaları ‘yetişkin’ meraklılarıyla daha yakın temas kurmanın yolunu buldu. Bu dev oyuncakçılar için fan’larıyla sıkı bağlar kurmanın en etkili yolu kitle fonlamasıyla üretilen sınırlı sayıdaki pahalı oyuncaklar... New York Times’ın haberine göre Hasbro, Mattel, Lego gibi büyük oyuncak üreticileri önden sipariş toplayarak yetişkinlerin rüyasını süsleyen oyuncak projeleri yapıyor.
22.07.2021 Ekonomi
Google Haritalar oldukça faydalı yeni sistemini duyurdu!
Google Haritalar oldukça faydalı yeni sistemini duyurdu! Google sunduğu hizmetleri geliştirmeye devam ediyor. Google şimdi de Haritalar için yepyeni bir sistemi tanıttı.
7.07.2021 Teknoloji
Pokemon Go 5 yılda 5 milyar dolar kazandırdı
Pokemon Go 5 yılda 5 milyar dolar kazandırdı Yayımlandığı günden bu yana popülerliğini koruyan Pokemon Go, Türkiye'de de bir süredir bulunan oyun, yeni bir başarıya imza attı.
7.07.2021 Teknoloji
2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler
2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler 90'ların sonunda doğup 2000'lerin başında çocuk olanlar çizgi filmlerin daha kaliteli ve eğlenceli  olduğu döneme denk geldi diyebiliriz. Peki 2000'lerde çocuk olanlar hangi çizgifilmleri izledi? İşte 2000'lerde çocuk olanların izlediği çizgi filmler...
22.06.2021 Ekran
Köpeğini kurtarmak için Pokémon kartlarını satmaya çalışınca bağış yağdı!
Köpeğini kurtarmak için Pokémon kartlarını satmaya çalışınca bağış yağdı! Bryson Kliemann, mayısta melez labrador yavrusu Bruce'un parvo adlı bulaşıcı bir virüse yakalandığını öğrenince çok sevdiği koleksiyonunu satmayı planladı.
9.06.2021 Dünya
Dijital sanata 69.3 milyon dolar
Dijital sanata 69.3 milyon dolar Kripto sanat pazarına giriş yapan Christie’s Müzayede Evi’nin çevrimiçi düzenlediği açık artırmada, Beeple lakaplı Mike Winkelmann’ın NFT olarak üretilen ‘Everydays: The First 5000 Days’ adlı dijital eserinin jpg versiyonu 69.3 milyon dolara satıldı. Açık artırmaya en çok teklif Y kuşağından geldi
13.03.2021 Kültür Sanat
Ocak ayında en çok indirilen mobil oyun belli oldu! Liderlik değişti
Ocak ayında en çok indirilen mobil oyun belli oldu! Liderlik değişti Her ay en çok indirilen ve para harcanan oyunları listeleyen SensorTower, geçen ayki verileri toparladığı raporunu yayımlandı. Bu kapsamda en çok indirilen mobil oyun liderliği başka bir oyuna devretti.
23.02.2021 Teknoloji
Dijital sanat eseri için müzayede
Dijital sanat eseri için müzayede Christie’s Müzayede Evi, ilk kez tamamen dijital olan bir sanat eserini 25 Şubat’ta açık artırmayla satışa çıkaracak. Christie’s böyle bir eseri sunacak ilk büyük müzayede evi olarak tarihe geçecek
23.02.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Pokemon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.