Randevu Alma

Randevu Alma

Son dakika randevu alma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan randevu alma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan randevu alma haber sayfamızda...

Randevu Alma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 729 randevu alma haberi bulunmuştur.
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
İGDAŞ çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 İGDAŞ vezneleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? İGDAŞ üzerinden işlem yapmak için çalışma saatleri hakkında bilgi almak isteyenler, İGDAŞ'ın saat kaçta açıldığını ve saat kaçta kapandığını araştırıyor. Peki İGDAŞ üzerinden hangi işlemler yapılır? İGDAŞ çalışma sataleri nasıl?
9.01.2024 Gündem
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Randevu 2024: Pasaport Randevu Başvurusu Nasıl Yapılır ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Pasaport yurt dışı seyahatlerinin olmazsa olmaz belgeleri arasında yer alır. Yabancı ülke yetkilileri tarafından kimlik taraması için kullanılır. Pasaport yenileme ve pasaport alma işlemi için öncelikle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden (NVİ) pasaport randevusu alınmalıdır. Başvuru e-devlet veya NVİ resmi internet sitesinden yapılabilmektedir. Gerekli evrakların tamamlanması ile nüfus müdürlüklerine gidilmesi gerekmektedir. Pasaport ücretleri pasaportların geçerli olduğu süreye bağlı olarak değişmektedir. Öğrenci pasaportlarında ise ücret daha farklıdır. Pasaport başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır ve gerekli evraklar nelerdir? ‘Pasaport Randevu 2024’ içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir?
Pasaport Yenileme 2024: Pasaport Süresi Uzatma, Randevusu, Ücreti ve Gerekli Evraklar Nelerdir? Yurt dışı seyahatlerinde yetkili kuruşlar tarafından verilen pasaport yabancı ülke yetkililerinin kimlik incelemesinde geçerli olan resmi belge niteliği taşımaktadır. Bordo, gri ve yeşil gibi çeşitleri bulunmaktadır. Pasaport olmadan yurt dışı seyahatleri gerçekleştirilemez. Ancak pasaportların belirli bir süresi vardır. Bu süreden sonra yenileme işlemi yapılmalıdır. Pasaport yenileme işlemi Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Pasaport yenileme işlemi için gerekli evraklar ve ödenmesi gereken bir ücret vardır. Pasaport süresi uzatma, ücreti ve gerekli evraklar nelerdir? “Pasaport Yenileme 2024” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Aşı programı neden geçmişte kaldı? Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması
Aşı programı neden geçmişte kaldı? Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eris varyantıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, 'Eris varyantı niçin toplumsal gündem olacak önemde değil? Aşı programı neden geçmişte kaldı?' sorularına yanıt verdi.
4.10.2023 Gündem
MHRS Randevu Alma: Telefondan ve İnternetten MHRS Hastane Randevusu Nasıl Alınır?
MHRS Randevu Alma: Telefondan ve İnternetten MHRS Hastane Randevusu Nasıl Alınır? Hastanede muayene olabilmek için öncelikle randevu almak gerekiyor. MHRS internet sitesi üzerinden veya Alo 182 çağrı merkezi numarasından randevular iki yolla alınabiliyor. MHRS üzerinden kişiler dilediği branş, doktor, gün ve saate göre hastane randevusu alabiliyor. İnternet üzerinden randevu alacak kişilerin MHRS sistemine kayıt olması şart. Kimlik bilgileri ile kolayca kayıt olunabiliyor. Telefondan veya internetten hastane randevusu nasıl alınır? MHRS Randevu Al içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
29.08.2023 Sağlık
Avrupa Gazeteciler Federasyonu: Ayrımcı tavır uygulanıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu: Ayrımcı tavır uygulanıyor Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) da, Schengen ülkelerinin Türk gazetecilere yönelik vize uygulamalarına ilişkin sert eleştiriler içeren bir açıklama yayımladı.
19.07.2023 Gündem
GRİP AŞISI randevusu nasıl alınır, grip aşısı satışta mı? 2022 Grip aşısı fiyatı belli oldu mu?
GRİP AŞISI randevusu nasıl alınır, grip aşısı satışta mı? 2022 Grip aşısı fiyatı belli oldu mu? Grip vakalarının artması ile birlikte grip aşısına yönelik aramalar da arttı. 2022 yılı grip aşısının Türkiye geldiği duyuruldu. Peki, grip aşısı ne zaman satılacak? Kimler grip aşısı olmalı? İşte 2022 grip aşısı fiyatı.
30.09.2022 Bilgi Rehberi
İnternete erişim imkanı olan hane oranı yüzde 94,1
İnternete erişim imkanı olan hane oranı yüzde 94,1 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2022 yılında hanelerin yüzde 94,1'inin evden internete erişim imkanına sahip olduğu gözlendi. Düzenli olarak internet kullanan erkeklerin oranı yüzde 86,9, kadınların ise yüzde 78,6 oldu.
26.08.2022 Ekonomi
Turkovac aşı içeriği, yan etkileri nelerdir? Turkovac randevu alma e Nabız sorgulama ekranı 2022
Turkovac aşı içeriği, yan etkileri nelerdir? Turkovac randevu alma e Nabız sorgulama ekranı 2022 Koronavirüse karşı üretimi gerçekleştirilen Turkovac aşısı hakkında meraklı arayış devam ediyor. Vatandaşlar Turkovac aşı içeriği, yan etkileri hakkında bilgi almak istiyor. Peki Turkovac aşı randevusu alınıyor mu? İşte e Nabız sorgulama ekranı...
12.01.2022 Gündem
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı
Nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı Yargı Reformu Strateji Belgesiyle (YRS) daha etkin ve güvenli hale getirilen nöbetçi noterlik uygulamasında 2021 yılında 301 bin 737 işlem yapıldı.
2.01.2022 Ekonomi
İstanbul İl Sağlık Müdürü: Aşılamada birkaç hafta içinde Boğaz'ın mavisine kavuşacak
İstanbul İl Sağlık Müdürü: Aşılamada birkaç hafta içinde Boğaz'ın mavisine kavuşacak İstanbul'da çift doz aşılanma oranının yüzde 74'ü geçtiğini belirten İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Demirören Haber Ajansı'na önemli değerlendirmelerde bulundu. Memişoğlu, birkaç hafta içinde aşı haritasında İstanbul'un da "maviye" döneceğini söyledi. Son zamanlarda yaşanan randevu alma sıkıntısına da değinen Prof. Dr. Memişoğlu, iki yıldır pandemi dolayısıyla ertelenen tedavilerin yoğunluk kazanması nedeniyle oluşan yığılmadan kaynaklandığını belirterek vatandaşlardan sağlık çalışanlarına karşı sabırlı ve anlayışlı olmalarını talep etti. İstanbul'da yoğun bakımlarda artış yaşandığını ama bunun da artan "Kovid dışı" vakaların, ameliyat ve tedavileri nedeniyle oluştuğunu söyledi.
27.11.2021 Gündem
Esenboğa Havalimanı'nda 2 ayda yapılan aşı miktarı açıklandı
Esenboğa Havalimanı'nda 2 ayda yapılan aşı miktarı açıklandı Ankara İl Sağlık Müdürlüğü aşı ekipleri, Esenboğa Havalimanı’nda oluşturulan stantta 2 ayda uygulanan aşı miktarı açıklandı.
26.08.2021 Gündem
Aşı randevusu nasıl alınır? BioNtech - Sinovac aşı randevusu alma işlemi!
Aşı randevusu nasıl alınır? BioNtech - Sinovac aşı randevusu alma işlemi! Aşı randevuları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Son dakika haberlere göre, tüm 15 yaş üstüne ve kronik hastalığı olan 12 yaş üstüne aşı hakkı tanımlandı. PCR Pozitifliği sonrası aşı uygulaması 3 aydan 1 aya çekildi. 4. dozlar 3. dozdan 21 gün sonrasına tanımlandı. Peki aşı randevusu nasıl alınır? İşte BioNtech - Sinovac aşı randevusu alma işlemi...
16.08.2021 Gündem
Aşı randevu alma ekranı | BioNTech - Sinovac 2. ve 3. doz aşı randevusu oluşturma e-Nabız - MHRS
Aşı randevu alma ekranı | BioNTech - Sinovac 2. ve 3. doz aşı randevusu oluşturma e-Nabız - MHRS Koronavirüs salgınında en önemli şey aşılama. Sağlık Bakanlığı MHRS sistemi ve e-nabız üzerinden 1, 2. ve 3. doz aşı için randevu oluşturma süreci sürüyor. Bakan Koca, BioNTech aşısındaki aksamanın ardından güzel haberi verdi. Peki, aşı randevusu nasıl alınır, iptal edilir mi?
11.08.2021 Gündem
Aşı randevu alma | Aşı randevusu nasıl alınır? Telefon numarası - e Nabız - MHRS...
Aşı randevu alma | Aşı randevusu nasıl alınır? Telefon numarası - e Nabız - MHRS... Koronavirüs salgınında 3. doz aşılar da başladı. 18 yaşa kadar inan aşılama sürecinde ise 'aşı randevusu nasıl, nereden alınır?' sorusu öne çıktı. MHRS, e-nabız ve telefon ile aşı randevusu almak mümkün. İşte, aşı randevusu oluşturma ekranı...
29.07.2021 Gündem
Görüntülü görüşme ile banka hesabı açılacak
Görüntülü görüşme ile banka hesabı açılacak Türkiye Emlak Katılım Bankası müşterileri, mobil şube üzerinden görüntülü görüşme yaparak hesap açabilecek.
17.06.2021 Ekonomi
Ehliyet Randevusu Nasıl Alınır? Ehliyet Randevusu Nereden Alınır?
Ehliyet Randevusu Nasıl Alınır? Ehliyet Randevusu Nereden Alınır? Araç kullanmak isteyen bireyler ehliyet alabilmek için bazı işlemler yapıyor. Ehliyet randevusunun alınması da, yapılacak işlemlerden biridir. Sürücü adayları ehliyet randevusunun nasıl alındığını bilmediğinden internet üzerinden bazı araştırmalar yapabiliyor. Ehliyet randevusunun nereden alındığı da merak edilen bir bilgidir. Ehliyet randevusu nasıl alınır? Ehliyet randevusu nereden alınır? Ehliyet randevusu alma konusuyla alakalı bilgiler derledik.
10.06.2021 Eğitim
Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır? Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası
Kimlik İşlemleri İçin Telefonla Randevu Alma Numarası Kaçtır? Nüfus Müdürlüğü Telefon Numarası Kimlik işlemleri için iletişim kurulacak kurum nüfus müdürlüğü olarak bilinmektedir. Telefon üzerinden randevu almak oldukça hızlı ve kolay çözüm yollarından biridir. Telefon numarası ile nüfus müdürlüğünden randevu almak isteyen kişiler için telefon numarası belirli kaynaklarda yer almaktadır. Yenilenen nüfus müdürlüğü hakkında tüm detayları derledik.
8.06.2021 Gündem
Tapu Randevusu Nasıl Alınır? Tapudan Randevu Alma İşlemleri Nasıl Yapılır?
Tapu Randevusu Nasıl Alınır? Tapudan Randevu Alma İşlemleri Nasıl Yapılır? Tapu alma işlemlerinini gerçekleştirilebilmesi için öncelikle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nden randevu alınmasının gerekliliği söz konusudur. Aksi taktirde herhangi bir tabu alma işleminin gerçekleştirilmesi mümkün olmayacaktır. Bu sebeple Tapu randevusu nasıl alınır? Tapudan randevu alma işlemleri nasıl yapılır şeklindeki soruların yanıtlarını sizin için tüm detayları ile birlikte derledik.
22.05.2021 Gündem
AŞI RANDEVUSU ALMA EKRANI: 55 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır (e-Devlet, e-Nabız ve MHRS)? Covid aşı randevusu değiştirilebilir mi 2021?
AŞI RANDEVUSU ALMA EKRANI: 55 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır (e-Devlet, e-Nabız ve MHRS)? Covid aşı randevusu değiştirilebilir mi 2021? 55 yaş üstü aşı randevusu için randevu alma işlemi başladı. Aşı randevusu iptal edilir mi? Aşı randevusu alma ile ilgili son dakika gelişmeleri merak edilirken beklenen açıklama geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabında 55 yaşından büyüklerin aşılaması için bir açıklama gerçekleştirdi. 55 yaşından büyük olanlar ise aşının ne zaman yapılacağı ve randevu alma ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Aşı randevusu e-Devlet ve MHRS üzerinden alınabiliyor. Peki 55 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 55 yaş üstü aşı ne zaman olacak?
22.04.2021 Gündem
Son dakika... Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılıyor!
Son dakika... Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılıyor! Hollanda'da hükümet, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 28 Nisan'dan itibaren kaldırıldığını açıkladı.
20.04.2021 Dünya
Teknoloji  kullanımı yaş aldı!
Teknoloji kullanımı yaş aldı! Pandemide 65 yaş üstünün teknoloji kullanımı yüzde 25 arttı. Akıllı telefon kullanma, HES kodu alma, bankacılık işlemleri, online alışveriş, sosyal medya kullanımı öne çıktı, Facebook ve Whatsapp’ta geçen zaman çoğaldı
26.03.2021 Ekonomi
Aşı randevusu telefon numarası ve internet erişimi sayfası! 60 Yaş üstü aşı randevusu alma işlemi
Aşı randevusu telefon numarası ve internet erişimi sayfası! 60 Yaş üstü aşı randevusu alma işlemi Koronavirüs aşı randevusu almak için arayışa koyulan vatandaşlar, telefon veya internet üzerinden aşı randevusu nasıl alınır öğrenmek istiyor. Koronavirüs aşı sıralamasında 60 yaş üstü vatandaşların gündeme gelmesi o yaş aralığındaki herkesi arayışa geçirdi. İşte aşı randevusu alma sayfası haberimizde...
24.03.2021 Gündem
60 yaş üstü aşı ne zaman olacak? 60 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır?
60 yaş üstü aşı ne zaman olacak? 60 yaş üstü aşı randevusu nasıl alınır? 60 yaş üstü aşı tarihi ile ilgili bir detay gündeme geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 60 yaş üstü vatandaşların aşılama tarihiyle ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında 60 yaş üstü aşı tarihi ve randevu alma detayı araştırılıyor. Peki 60 yaş üstü aşı ne zaman olacak, ve nasıl randevu alınır?
18.03.2021 Gündem
Aşı randevusu alma ekranı 2021: Aşı randevusu nereden ve nasıl alınır?
Aşı randevusu alma ekranı 2021: Aşı randevusu nereden ve nasıl alınır? Aşı randevusu ,le ilgili gelişmeler bireylerin gündeminde yer alıyor. Koronavirüs aşısı olmak için vatandaşlar randevu alıyorlar. Koronavirüs aşısı Sağlık Bakanlığı tarafından iki doz şeklinde uygulanıyor. Peki aşı randevusu nasıl ve nereden alınır?
10.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Randevu Alma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.