Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar "En Uzun Gün"de sahnede
Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar "En Uzun Gün"de sahnede Yılın en uzun günü, Red Bull Türkiye sosyal medya kanallarında festival havasında kutlanıyor. Yılın en uzun gününü; mokteyl tariflerinden müzik listelerine, spordan gaming’e uzanan çeşitli etkinliklerle geçirecek takipçileri, gün batımında unutulmaz bir konser deneyimi bekliyor. 21 Haziran Pazar gününü hız kesmeden geçirecek izleyiciler, bu dopdolu günü Evrencan Gündüz ile Elif Çağlar’ın günbatımı konseriyle sonlandıracak.
19.06.2020 Kültür Sanat
Red Bull Music’de iddialı isimler
Red Bull Music’de iddialı isimler 1-15 Ekim tarihleri arasında bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul’un 5 konsept gecesinde yer alacak sanatçılar açıklandı. Festivalde, Ata Kak’tan Ceza’ya, Linn da Quebreda’dan Laurel Halo’ya birçok sanatçı yer alıyor.
9.08.2019 Cadde
Türler arası geçiş: Lalalar
Türler arası geçiş: Lalalar Lalalar, bir süredir adına rastladığım ama bir türlü denk gelemediğim bir grup olarak merak dürtümü kaşıyıp duruyordu. Neyse ki geçtiğimiz cumartesi gecesi Lalalar’ı, İzmir’de Red Bull Music’in düzenlediği Gazinoda Disko etkinliğinde capcanlı dinleyebildim.
6.03.2019 Müzik
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur"
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur" İngiltere'de başarılı işlere imza atan DJ Erol Alkan, bu yıl ikincisi düzenlenen Sonar İstanbul'daydı. Red Bull Music'in kürasyonunu üstlendiği SonarLab sahnesinde performans sergileyen Erol Alkan ile müziği üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.
9.04.2018 Yaşam