Trump'tan İran itirafı: Obama ve diğerleri denedi ama işe yaramıyor
Trump'tan İran itirafı: Obama ve diğerleri denedi ama işe yaramıyor ABD Başkanı Donald Trump, İran'da bir rejim  değişikliği aramadıklarını, ayrıca İran'ın Yemen'den çıkmasını istediklerini söyledi. Trump, '(İran'da) Rejim değişikliği peşinde değiliz, bazı insanlar öyle  olduğumuzu söylüyor ama değiliz. Başkan Obama ve diğerlerinin bunu denediğini  izledim. Bu pek işe yaramıyor. Biz bunun peşinde değiliz. Nükleer silahlara sahip olamazlar. Balistik füzeleri test edemezler ki şimdiki anlaşma altında yapabildiler. Ayrıca İran'ın Yemen'den çıkmasını istiyoruz.' dedi.
16.07.2019 Dünya
Bozdağ'dan CHP'nin itirazlarına yanıt
Bozdağ'dan CHP'nin itirazlarına yanıt Adalet Bakanı Bekir Bozdağ canlı yayında CHP'nin rejim değişikliği ile ilgili itirazlarına yanıt verdi. Bozdağ, anayasa değişikliği ile en çok eleştirilen HSYK üyelerinin seçimi konusuna açıklık getirdi.
24.01.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bu parlemento rejim değişikliğinin altına imza atmaz
Kılıçdaroğlu: Bu parlemento rejim değişikliğinin altına imza atmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin, "Bu parlamento, rejim değişikliğinin altına imza atacak parlamento değildir" dedi...
13.04.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri