Rol

Rol

Son dakika rol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rol haber sayfamızda...

Rol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71.634 rol haberi bulunmuştur.
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi
EuroLeague'de Kostas Sloukas alev aldı! Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Maccabi'yi devirdi Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Kostas Sloukas'ın yıldızlaştığı maçta Yunan ekibi galibiyete ulaştı.
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor Yeni bir yöntemle duşakabin camındaki kireç lekeleri artık tarih oldu! Saniyeler içinde pratik ve etkili bir çözümle duşakabin camınızı temizlemek mümkün. Bu yöntem sayesinde, duşakabininizdeki tüm lekelerden hızla kurtulacaksınız.
25.04.2024 Püf Noktası
Euroleague'de ilk maçların MVP'si Fenerbahçeli Hayes-Davis
Euroleague'de ilk maçların MVP'si Fenerbahçeli Hayes-Davis THY Euroleague play-off 1. maçların en değerli oyuncusu sarı-lacivertli basketbolcu Nigel Hayes-Davis oldu.
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi ilk maçında As Monaco'yu deplasmanda 95-91 seride bir adım öne geçti. Nigel Hayes Davis'in performansı galibiyette önemli rol oynadı.
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi'
Ünlü yapımcı yıllar sonra açıkladı! 'Bruce Willis set çalışanlarına cebinden para verirdi' Yapımcı Jerry Bruckheimer, afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan Hollywood yıldızı Bruce Willis hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu. "Bruce çok iyi bir adam" diyen Bruckheimer, aktörün 'Armageddon' filminin çekimlerinde sette çalışan insanlara cebinden para verdiğini söyledi.
25.04.2024 Cadde
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’
Anzak çalgıları fırtınada ‘uçtu’ Çanakkale Kara Savaşları’nın 109. yılında Anzakların torunları (Avustralyalılar ve Yeni Zelandalılar) atalarını anmak için Çanakkale, Gelibolu’da “Şafak Ayini” yapıyor.
25.04.2024 Gündem
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum!
Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye övgüler yağdırdı: Üstüne tanımıyorum! Oyuncu, sunucu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, dekolteli sahne kostümleri giymesi nedeniyle eleştirel yorumlar alan Hadise'ye destek oldu. "Amaç soyunmak değil, amaç şov" diyen Yeşilmen, dikkat çeken ifadeler kullandı.
24.04.2024 Cadde
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Haberler
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
'Rolüm için enteresan yorumlar geliyor!'
'Rolüm için enteresan yorumlar geliyor!' Şebnem Hassanisoughi, önceki gün Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülendi. Arkadaşlarıyla kahve içtikten sonra taksi bekleyen oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
24.04.2024 Cadde
Visa tahminleri aşan kar açıkladı
Visa tahminleri aşan kar açıkladı Visa, Wall Street tahminlerini aşan bir ikinci çeyrek karı bildirdi. ABD'de kredi kartı harcamalarının artması Visa'nın karının beklentileri aşmasında rol oynadı.
24.04.2024 Uzmanpara
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu'
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu' 'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Aşk Sarhoşu' ve 'Acemi Prenses' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Anne Hathaway, kariyerinin başlarında yaşadığı bir olayı anlatmasıyla gündeme geldi. Yaklaşık 20 yıl önce rol arkadaşının seçilebilmesi için bir günde birçok aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf eden ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Cadde
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile küs olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Cadde
Dünya savunmada kesenin ağzını açtı
Dünya savunmada kesenin ağzını açtı Küresel askeri harcamalarla ilgili raporlar hazırlayan Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü (SIPRI), 2023 yılına dair verileri açıkladı. Buna göre, dünya çapında askeri harcamaların toplamı bir önceki yıla göre yüzde 6.8 artışla 2 trilyon 443 milyar dolara ulaştı.
23.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.