Rufat İsmayil

Rufat İsmayil

Son dakika Rufat İsmayil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rufat İsmayil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rufat İsmayil haber sayfamızda...

Rufat İsmayil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 rufat ismayil haberi bulunmuştur.
Baş manken oldu
Baş manken oldu Azeri Türk modacı Rufat İsmayil’in ‘Sumakh’ adlı koleksiyonunun tanıtımın da Günay Musayeva podyuma çıktı.
7.06.2022 Cadde
‘Daha cesursun!’
‘Daha cesursun!’ Selen Görgüzel, Kuruçeşme Sorriso’da hayranlarıyla buluştu.
1.04.2022 Cadde
Yıldızların tercihi
Yıldızların tercihi ABD'li popçu Christina Aguilera, Vogue dergisinin Portekiz edisyonu için Rufat İsmayil Afffair imzalı siyah transparan kostümle objektiflere poz verdi.
16.03.2022 Cadde
Paris’te üç  defileye çıktı
Paris’te üç defileye çıktı Günay Musayeva, Paris Moda Haftası’nda art arda Rufat İsmayil, Michael Cinco ve BEA Rodriguez defilelerinde boy gösterdi.
8.10.2021 Cadde
Paris’i salladı
Paris’i salladı Azeri model Günay Musayeva, hemşehrisi Rufat İsmayil’in ‘Sumakh’ koleksiyonu adını verdiği koleksiyon için Paris Fashion Week’te podyuma çıktı.
5.10.2021 Cadde
‘Kimseye benzetmeyin’
‘Kimseye benzetmeyin’ Daha önce Müslüm Gürses tarafından söylenen ‘Birileri Kandırmış’ parçasını yeniden seslendiren Ceylan, 11 milyon görüntülenmesiyle büyük başarı elde etti.
29.05.2021 Cadde
Modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil, dilekçesinde, “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Cadde
Yıllar sonra podyumda
Yıllar sonra podyumda Nebahat Çehre, modacı Rufat İsmayil ile kendi adını taşıyan 52 parçalık hazırladığı koleksiyonun defilesi için yıllar sonra podyuma çıkacak.
28.10.2020 Cadde
Koleksiyonu için modellik yaptı
Koleksiyonu için modellik yaptı Nebahat Çehre, modacı Rufat İsmayil’le tasarladığı kıyafetler için modellik yaptı.
4.09.2020 Cadde
Modaya atıldı
Modaya atıldı Nebahat Çehre, karantina günlerini tasarım yaparak geçirdi.
28.07.2020 Cadde
Nebahat Çehre'nin yeni mesleği
Nebahat Çehre'nin yeni mesleği Türk sinemasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncularından Nebahat Çehre, karantina günlerini tasarım yaparak geçirdi. 40 parçalık özel bir kapsül koleksiyon hazırlayan Çehre, karantina dönemindeki içinde birden fazla kadının olduğunu keşfettiğini söyledi.
27.07.2020 Cadde
Dijital  defile
Dijital defile Tülin Şahin, virüs nedeniyle iptal edilen Rufat İsmayil’in ‘Extravaganza 2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’ defilesini dijitale taşıdı.
11.05.2020 Cadde
Tülin Şahin'den dijital defile
Tülin Şahin'den dijital defile Ünlü modacı Rufat İsmayil, "Extravaganza” isimli koleksiyonunu ünlü model Tülin Şahin ile Türkiye’de bir ilke imza atarak dijital defile ile tanıttı.
10.05.2020 Cadde
Rufat İsmayil: Kim Kardashian’a asla elbise dikmem!
Rufat İsmayil: Kim Kardashian’a asla elbise dikmem! New Yok Fashion Week’te yaptığı defilerle Dünya modasında adını duyuran ve Beyonce, Jennifer Lopez, Ashanti, Ariana Grande, Lil’ Kim, Bebe Rexha gibi dünya yıldızlarının modacısı olan Rufat İsmayil, ünlülerin menajeri Selim Akar’ın “ Selim Akar Sorarsa” adlı Youtube programına konuk oldu.
30.01.2020 Cadde
New  York trafiğini kitledi
New York trafiğini kitledi Günay Musayeva, Rufat İsmayil’in Afffair adını verdiği kapsül koleksiyonu için New York’ta Umut Kıran ve Selim Akar’ın objektifine mayoyla poz verdi.
11.11.2019 Cadde
‘Efsane’  Hatun
‘Efsane’ Hatun Ayşe Hatun Önal, beşinci single çalışması ‘Efsane’yle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
18.10.2019 Cadde
New York’ta bornoz
New York’ta bornoz New York Fashion Week’te Rufat İsmayil’ın defilesinde fit fiziği ve güzelliğiyle dünya basının ilgisini çeken Ayşe Hatun Önal, Selim Akar’ın objektifine poz verdi.
24.09.2019 Cadde
‘Doğal Hollywood’
‘Doğal Hollywood’ Günay Musayeva, Azeri Türk modacı Rufat İsmayil’in New York Fashion Week’teki ‘Affair Khari Bulbul Flower’ defilesinde ilgi odağı oldu.
18.09.2019 Cadde
Önal,  New  York’ta
Önal, New York’ta Ayşe Hatun Önal, Türk asıllı Azeri modacı Rufat İsmayıl’ın NYFW kapsamındaki, ‘Affair Khari Bulbul Flower’ koleksiyonunun tanıtım defilesinde, baş manken olarak podyuma çıktı.
7.09.2019 Cadde
New York’ta podyuma çıkacak
New York’ta podyuma çıkacak 20 yaşındaki Çağla Boz, Beyonce, Ashanti ve Lil Kim gibi dünya yıldızlarına yaptığı tasarımlarla ünlenen Azeri-Türk modacı Rufat İsmayil’in 5 Eylül’de New York Fashion Week’te gerçekleştireceği defilede podyuma çıkacak. 
30.08.2019 Cadde
Beyonce’ye Türk imzası
Beyonce’ye Türk imzası ABD’li şarkıcı Beyonce, Los Angeles’ta ev sahipliğini yaptığı Wearable Art Gala’da Azeri-Türk modacı Rufat İsmayil’in ‘Power of Fire’ koleksiyonundaki öze
4.06.2019 Cadde
Gece yarısı ıslak hamburger kaçamağı
Gece yarısı ıslak hamburger kaçamağı Dünyaca ünlü yıldızların modacısı Rufat İsmayil ve Günay Musayeva, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı.
6.04.2019 Cadde
Gece yarısı ıslak hamburger kaçamağı
Gece yarısı ıslak hamburger kaçamağı Dünyaca ünlü yıldızların modacısı Rufat İsmayil ve Günay Musayeva, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı.
6.04.2019 Cadde
New York’u salladı
New York’u salladı Tülin Şahin, New York Moda Haftası’nda, Azeri modacı Rufat İsmayil’in ‘Affair: The Butterfly Effect’ defilesinde podyuma çıktı.
15.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rufat İsmayil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.