Ruhsar Demirel

Ruhsar Demirel

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir 1 .sıra Adayı.Eskişehir’de doğan Demirel, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra TODAİE (Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü)’de Kamu Yönetimi yüksek lisansı ve Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Sağlık Yönetimi yüksek lisansı yapmış, Gazi Üniversitesinde Halk sağlığı doktora programına devam etmiş, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Din Sosyolojisi eğitimi almıştır. 16 yıl sürdürdüğü kamu görevinden 2009 yılında ayrılarak aynı yıl yapılan 9. Olağan Büyük Kurultay’da Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimi sonucu TBMM 24. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak parlamentoda görev yapmaktadır. 19 Haziran 2011 tarihinde yapılan MYK’da Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Demirel evli ve bir çocuk annesidir.

Ruhsar Demirel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 ruhsar demirel haberi bulunmuştur.
Son dakika... MHP tarihi gün! MYK 36, MDK'da 4 isim değişti
Son dakika... MHP tarihi gün! MYK 36, MDK'da 4 isim değişti Gelen son dakika haberine göre; MHP'nin 13'üncü Olağan Kurultayı Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. MHP'nin Merkez Yönetim Kurulunda (MYK) 36, Merkez Disiplin Kurulunda (MDK) ise 4 isim değişti.
18.03.2021 Siyaset
Bahçeli az miting yapacak medyada boy gösterecek
Bahçeli az miting yapacak medyada boy gösterecek Yine Osmaniye’den aday olan Bahçeli’nin miting sayısını az tutacağı, gazete ve TV programlarına ağırlık vereceği belirtildi. Şefkat Çetin, Atila Kaya, Zihni Açba ve Ekmeleddin İhsanoğlu ise hâlâ adaylık başvurusunda bulunmadı
2.05.2018 Siyaset
İşte Bahçeli’nin A takımı!
İşte Bahçeli’nin A takımı! 15 kişilik Başkanlık Divanı’nın yarısını değiştiren Bahçeli, teşkilatı sağ kolu Semih Yalçın’a emanet etti. Genel Sekreter Büyükataman yerini korurken, eski Ankara İl Başkanı Yaşar Yıldırım, yan kuruluşlardan sorumlu oldu.
24.03.2018 Siyaset
MHP Başkanlık Divanı’nın yarıdan fazlası değişecek
MHP Başkanlık Divanı’nın yarıdan fazlası değişecek MHP’de 18 Mart’ta ger çekleştirilen 12. Olağan Büyük Kongre’de yenilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) bugün ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantının gündemi MHP’nin çekirdek karar organı olan ve partinin vitrini olarak kabul edilen Başkanlık Divanı’nı seçmek olacak.
23.03.2018 Siyaset
Dinamik divan güçlü grup
Dinamik divan güçlü grup MHP’de 12. Olağan Büyük Kurultay’da yeniden şekillenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) heyecan yaratırken, gözler çekirdek karar organı Başkanlık Divanı’nın kimlerden oluşacağına çevrildi.
19.03.2018 Siyaset
MYK’da köklü değişim
MYK’da köklü değişim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini 2019 seçimlerine taşıyacak Merkez Yönetim Kurulu’nda ‘MYK) köklü değişikliğe gitti. 75 üyesi olan ancak MHP’den ayrılanlar nedeniyle sayısı 72’ye düşen MYK’da 30 ismi koruyan Bahçeli, 45 yeni isme yer verdi.
18.03.2018 Siyaset
İstismar suçlularına ‘iyi hal’ kaldırılmalı
İstismar suçlularına ‘iyi hal’ kaldırılmalı MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, çocuk istismarı konusunda hukuki mevzuatta yer alan uygulamalar ve eksikliklere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
11.03.2018 Siyaset
MHP'den "çocuk istismarında iyi hal uygulanmasın"  teklifi
MHP'den "çocuk istismarında iyi hal uygulanmasın" teklifi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, çocuğa yönelik istismarda iyi hal uygulanmaması gerektiğini belirterek, "Yok hafifletici sebep, yok rızası vardı...Bir çocuk için bu söylenemez, bir çocuk için 'rıza' denilemez. Hafifletici sebep suçlu olan için asla işletilemez" dedi.
11.03.2018 Siyaset
Cenaze törenine katıldı
Cenaze törenine katıldı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kadın ve Aileden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in önceki gün Ankara’da hayatını kaybeden annesi Şeküre Torunoğlu için Eskişehir Reşadiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
27.12.2017 Siyaset
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in annesi Eskişehir'de toprağa verildi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in annesi Eskişehir'de toprağa verildi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in 80  yaşında vefat eden annesi Şeküre Torunoğlu'nun cenazesi Eskişehir'de defnedildi.
27.12.2017 Siyaset
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in annesi Eskişehir'de toprağa verildi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in annesi Eskişehir'de toprağa verildi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in 80  yaşında vefat eden annesi Şeküre Torunoğlu'nun cenazesi Eskişehir'de defnedildi.
27.12.2017 Siyaset
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in acı günü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel'in acı günü MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in annesi  Şeküre Torunoğlu (80) hayatını kaybetti.
26.12.2017 Siyaset
MHP'li Ruhsar Demirel'in acı günü
MHP'li Ruhsar Demirel'in acı günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel'in annesi Şeküre Torunoğlu vefat etti.
26.12.2017 Siyaset
MHP'den ittifak açıklaması!
MHP'den ittifak açıklaması! MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel,  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin, "Bu Türkiye'de bir ittifaklar  sürecini açacaktır doğrudur. Genel Başkanımız bir öneride bulundu; 'cumhur  ittifakı'. Bazıları bunu farklı algıladı. Cumhurbaşkanlığı üzerinde temsilde  istikrarı sağlamak adına yüzde 50'den fazla oy alabilmek için böyle bir ittifak  gereği var. İşte bu ittifak için bizim içinde olabileceğimiz bir ittifak olursa  bunun adının 'cumhur ittifakı' olmasını söylüyor Genel Başkanımız." dedi.
17.12.2017 Siyaset
MHP’li Demirel feci  kazada yaralandı
MHP’li Demirel feci  kazada yaralandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in makam aracının karıştığı kazada 1 kişi öldü, Demirel’in de arasında bulunduğu 5 kişi yaralandı.
1.10.2017 Siyaset
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
11.09.2019 Haberler
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel trafik kazası geçirdi MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
1.10.2017 Siyaset
'Herkesin kararına  saygı gösteriyoruz'
'Herkesin kararına saygı gösteriyoruz' MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, “Biz herkesin kararını saygılıyız. Türk milletinin kendi kaderine sahip  çıkma hakkına saygı gösteriyoruz. Herkesin de bu saygıyı göstermesini bekliyoruz.  Bizim ‘Evet’ kararımıza da herkes saygı göstermeli” dedi.
26.02.2017 Siyaset
Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir çift sözü vaciptir
Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir çift sözü vaciptir Bir HDP'li TBMM'de Türkiye'nin içsavaşta olduğunu söyleyecek kadar haddini aşarken, bunların tavırları alttan mı alınacaktır? Ne Dolmabahçe mutabakatı, nereden çıkmış böyle bir şey? Caninin okunan 10 maddesini yerine soktuk. Cumhurbaşkanı'nın sözleri ümit vericidir. PKK'nın Meclis'teki uzantıları ile yan yana oturan AKP'li siyasetçilere Sayın Cumhurbaşkanı'nın bir çift sözü vaciptir" diye konuştu.Bahçeli grup toplantısı çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "laiklik" açıklaması için, "Sayın Meclis Başkanı bu hatasından dönmelidir" dedi.
26.04.2016 Siyaset
Banka kredisiyle babasına ev aldı
Banka kredisiyle babasına ev aldı Şırnak’ın Cizre ilçesinde bodrum katında yaralılar bulunduğu iddia edilen evin yakınlarında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Yusuf Haldun Uslu’nun cenazesi de dün memleketi Eskişehir’de toprağa verildi.
30.01.2016 Gündem
Yarış PM için
Yarış PM için Balbay’ın yeterli imzayı toplayamaması sonucu Kılıçdaroğlu tek başına girdiği kurultay yarışından 4. kez zaferle ayrıldı. Kurultay bugün ise birden çok anahtar listeyle bir PM yarışına sahne olacak...
16.01.2016 Siyaset
‘Siyasetten vazgeçmeyiz’
‘Siyasetten vazgeçmeyiz’ 1 Kasım’da aday gösterilmedikleri ya da aday gösterildikleri halde seçilemeyen kadın vekiller partilerinden ve siyasetten vazgeçmeyeceklerini açıkladı, ancak siyasetteki erkek egemen tabloyu eleştirdi
6.11.2015 Siyaset
Meclis’e 134 yeni milletvekili girdi
Meclis’e 134 yeni milletvekili girdi 1 Kasım seçimi sonunda TBMM, 7 Haziran seçimine göre dörtte bir oranında yenilendi. 4 partiden 134 yeni isim parlamentoya girerken, en büyük değişim Ak Parti’de yaşandı
2.11.2015 Gündem
Kadın milletvekili sayısı 81’e düştü
Kadın milletvekili sayısı 81’e düştü 7 Haziran seçiminde rekor sayıyla 98 kadın milletvekili Meclis’e girerken, 1 Kasım seçiminde kadınların temsiliyeti düştü.
2.11.2015 Gündem
MHP'den ilk 1 Kasım değerlendirmesi
MHP'den ilk 1 Kasım değerlendirmesi MHP, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına yönelik ilk değerlendirmeyi, Başkanlık Divanı toplantısında yaptı.
2.11.2015 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ruhsar Demirel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.