GS-Olimpija Ljubljana Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri...
GS-Olimpija Ljubljana Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri... Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçtan avantajlı bir skor elde etmek isteyen Sarı Kırmızılı takımın kamp kadrosunda yeni transferler Icardi ve Günay Güvenç yer alırken Zaha ve Kerem Demirbay kadroya dahil edilmedi. Peki Olimpija Ljubljana-Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
8.08.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana karşısında! Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana karşısında! Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Slovenya Ligi şampiyonu Olimpija Ljubljana ile eşleşen Galatasaray'da gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. 2. ön eleme turunda Zalgiris'i 2-2 ve 1-0'lık sonuçlar ile saf dışı bırakan Sarı Kırmızılılar, Olimpija Ljubljana engelini de aşıp adını play-off'a yazdırmak istiyor. Peki Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
5.08.2023 Bilgi Rehberi
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURU GALATASARAY rakibi kim oldu? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray kiminle eşleşti?
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURU GALATASARAY rakibi kim oldu? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray kiminle eşleşti? UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu kura çekimi bugün saat 13:00'te gerçekleştirildi. Avrupa'nın bir numaralı futbol organizasyonunda ülkemizi temsil edecek tek takım olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için mücadele edecek. 2. ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile eşleşen temsilcimiz ilk maçına deplasmanda yarın akşam çıkacak. Turu geçmesi halinde temsilcimizin 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakip belli oldu. İşte Galatasaray'ın 3. ön eleme turundaki rakibi...
24.07.2023 Bilgi Rehberi
Başakşehir-Olympiakos Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı saat kaçta hangi kanalda?
Başakşehir-Olympiakos Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı saat kaçta hangi kanalda? Başakşehir-Olympiakos maçı için geri sayım sürüyor. Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Başakşehir, Okan Buruk yönetiminde ilk ciddi sınavına bu akşam çıkıyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında Olympiakos'u konuk edecek olan temsilcimiz Başakşehir ilk maçta sahasında avantajlı bir skorla maçı tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Peki Başakşehir-Olympiakos Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Benfica 1-0 Fenerbahçe (İşte maçın özeti)
Benfica 1-0 Fenerbahçe (İşte maçın özeti) Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Lizbon'da Benfica'ya 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golünü 69. dakikada Franco Cervi attı. Rövanş 14 Ağustos Salı günü Kadıköy'de...
30.06.2020 Fenerbahçe
90'dan sonra gelen 3 gol şok etti!
90'dan sonra gelen 3 gol şok etti! Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Apoel Nicosia, ilk müsabakada 2-1 kaybettiği Rosenborg'u ağırladı. Kıbrıs'ta oynanan rövanş maçının 90. dakikasına kadar skorda eşitlik bozulmadı. Ancak oyun içerisinde maçın bir süre durmasından kaynaklı olarak karşılaşmanın ilave süresinin fazla olması, uzatma süresinde tabelayı bir anda değiştirdi.  Apoel Nicosia, 90+2'de Gianniotas, 90+7'de Vander ve 90+9'da De Vincenti'nin golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılarak turu geçti ve play-off aşamasına yükseldi. Rosenborg ise bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.
3.08.2016 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 02 Ağustos 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 02 Ağustos 2016 Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 2-1 mağlup ettiği Fransız ekibi Monaco ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Spor yorumcusu Ömer Üründül, kritik mücadele öncesi sarı lacivertlilerin son durumunu değerlendirdi.    Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Mario Gomez, West Ham United'ın radarında.    İngiliz The Sun gazetesi, Şenol Güneş'in açıklamalarından sonra, Balotelli'nin Beşiktaş'a transferinin kapandığını yazdı.   Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stefan Johansen'de sona geldi.
2.08.2016 Programlar
Şampiyonlar Ligi'nde olay! Taraftar bıçaklandı!
Şampiyonlar Ligi'nde olay! Taraftar bıçaklandı! Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynanan Dnipro - Kopenhag maçı 0-0 bitti. Ukrayna'daki karşılaşmada kavga çıktı, Danimarkalı taraftar bıçaklandı.
31.07.2014 Futbol
İşte Salzburg'un en tehlikeli silahı!
İşte Salzburg'un en tehlikeli silahı! Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştiği Red Bull Salzburg'un en önemli silahı Barcelona B takımından transfer edilen Jonathan Soriano... Soriano geçtiğimiz sezon 37 maçta 29 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.
19.07.2013 Futbol