Meclis Başkanı Şentop Bosna Hersek'te
Meclis Başkanı Şentop Bosna Hersek'te TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi ziyaret çerçevesinde Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna’ya geldi. Şehitlik ziyareti sonrası tarihi Başçarşı’ya geçen TBMM Başkanı Şentop, burada halkla ve esnafla sohbet etti.
26.04.2022 Siyaset
Aidiyet, Saraybosna’da
Aidiyet, Saraybosna’da Burak Çevik filmi “Aidiyet”, uluslararası festival yolculuğuna devam ediyor.
12.08.2019 Cadde
Emine Erdoğan, Saraybosna Maarif Okulu ve Yunus Emre Kültür Merkezi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Saraybosna Maarif Okulu ve Yunus Emre Kültür Merkezi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Saraybosna Maarif Okulu ile Yunus Emre Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.
9.07.2019 Gündem
Canlı yayında iftar topu patladı
Canlı yayında iftar topu patladı Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Müslümanlar, geleneksel top atışının yapılması ve akşam ezanının okunmasıyla ramazan ayında iftarlarını yapıyorlar. Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla 30 gün boyunca Balkanlar'dan canlı program yapan Line TV ekibi de Sarı Tabya'da top patladığı anda canlı yayında konuklarla ilginç anlar yaşadı. Saraybosnalıların oruçlarını açmak için tercih ettiği önemli mekanlardan biri de Sarı Tabya oluyor. İftarın habercisi olan top atışının yapıldığı ve eşsiz bir Saraybosna manzarasına sahip olan tabyada onlarca insan yanlarında getirdikleri yiyecek ve içeceklerle iftar yapıyor. Line TV ekibi de uzman konuklarla tabyadan yaptığı programın finalinde iftar topu patlayınca, bu anlar yayında renkli görüntüler oluşturdu. Konuklar "maşallah" diyerek şaşkınlığını dile getirirken, Program Sunucusu Nafiz Sekiz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın selamlarını Balkanlar'a getirdiklerini ifade etti. İftar topunun patlamasıyla program da sona erdi.
11.09.2019 Yaşam