Savaş

Savaş

Son dakika Savaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Savaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Savaş haber sayfamızda...

Savaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 79.837 savaş haberi bulunmuştur.
Gazze'de acı bilanço: En az 34 bin 622 ölü
Gazze'de acı bilanço: En az 34 bin 622 ölü İsrail’in 210 gündür saldırmayı sürdürdüğü Gazze'de yaşamını yitirenlerin sayısı en az 34 bin 622’ye, yaralıların sayısı ise 77 bin 867’ye yükseldi.
3.05.2024 Dünya
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti
SİHA, İDA derken gelecekten fırlayan silah göründü! ABD Manta Ray'i test etti ABD, Manta Ray isimli su altı drone'unun prototipinin ilk tam ölçekli testini tamamladı. İngiliz medyası ise, devasa otonom aracın özelliklerini derledi ve su altına 'hakim olma' yarışını yazdı.
3.05.2024 Dünya
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre İran ve İsrail arasındaki tansiyonda belirgin bir düşüş gözlemlenirken, vekil güçlerin dahil olduğu çatışmalar tırmanıyor.
3.05.2024 Haberler
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre Türkiye'nin resmen duyurduğu karar anında dünyada yankı buldu, uluslararası ajanslar tarafından 'son dakika' koduyla geçildi. Yayınlanan video ise İsrail'e ilk kez bir Körfez ülkesinden saldırı düzenlendiğini gösteriyor.
3.05.2024 Dünya
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor
Eylemler polis zoruyla bastırılıyor ABD’deki Filistin yanlısı üniversite eylemleri devam ediyor. Columbia’nın ardından UCLA’de de polis müdahalesi gerçekleşti. Ülkede eylemlere karşı antisemitizm yasası gündemde...
3.05.2024 Dünya
Endonezya’da ‘dağ patladı’:12 bin kişi tahliye ediliyor
Endonezya’da ‘dağ patladı’:12 bin kişi tahliye ediliyor Endonezya’daki Ruang Yanardağı’nda devam eden patlamalar sebebiyle 12 bin kişi için tahliye emri verildi, bölgedeki 7 havalimanı kapatıldı.
3.05.2024 Dünya
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan raporda, İsrail’in bombardımanları ile yerle bir olan Gazze’de konutların yeniden inşasının 80 yıl sürebileceği kaydedildi.
2.05.2024 Dünya
Gazze'de insani dram: En az 34 bin 596 ölü
Gazze'de insani dram: En az 34 bin 596 ölü İsrail’in 209 gündür bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 596’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 916’ya yükseldi.
2.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal! Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aşırı sağcı akımların kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet tarafından himaye edilmesi, Batı demokrasileri adına tam bir faciadır, utançtır, skandaldır.' dedi.
2.05.2024 Gündem
Galaya siyah önlükle geldi! 'Küçüklüğümü de ben oynuyorum'
Galaya siyah önlükle geldi! 'Küçüklüğümü de ben oynuyorum' Mahmut Tuncer, Necmi Yapıcı, Mehmet Ali Kaptanlar, Sera Tokdemir, Korhan Herduran, Buse Sinem İren, Bedia Ener, Atilla Olgaç ve Mehmet Ali Erbil'in başrolünü paylaştığı 'Bakkal Amca Mahmut Tuncer'in galası gerçekleşti.
3.05.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı!
'Taş Kağıt Makas'ta kartlar yeniden dağıtıldı! Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda kartlar yeniden dağıtıldı. Ters köşe sahneleri ile şaşırtmaya devam eden dizide Umut’un, Fecir’in doğum günü partisinde Büşra Korkmaz’ın yorumladığı 'Hep Sonradan' şarkısını hediye etmesi ve Rüya’nın bir anda şüpheli durumuna düşmesi gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
2.05.2024 Cadde
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor Lübnan medyasına konuşan Hamas'ın üst düzey ismi, savaşta en kritik 24 saate girildiğini açıkladı. Hamas kanadı ayrıca İran'ın 209 gündür süren savaştaki rolü hakkında değerlendirmelerde bulundu. İsrailli eski general İsrael Ziv ise Orta Doğu'daki savaşa dair yaptığı açıklamada ABD, Suudi Arabistan ve Katar'ın Tel Aviv'den bölgede daha fazla söz sahibi olduğunu itiraf etti.
2.05.2024 Dünya
Çin'de felaket! Araçlar kömüre döndü, ölü sayısı 48'e çıktı
Çin'de felaket! Araçlar kömüre döndü, ölü sayısı 48'e çıktı Gece yarısı otoyolda açılan dev yarık araçları yuttu, gün ağardığında ortaya çıkan görüntü dehşete düşürdü. Olay yerinde kepçeler çamurlu yamaçta kazı yaparken, vinçler kömüre dönmüş araçları çıkardı.
2.05.2024 Dünya
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var'
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var' Türkiye'nin ilan ettiği kararla aynı gün yayımlanan bir analiz, İsrail'in başını ağrıtan asıl sorunu tüm ayrıntılarıyla deşifre etti. Haaretz'teki analize göre, 'çok ciddi' olarak görülen kararın etkisi şimdiden savaşta ve müzakerelerde görüldü bile.
2.05.2024 Dünya
OYAK’tan Çin’de yeni tesis yatırımı
OYAK’tan Çin’de yeni tesis yatırımı OYAK Grubu Şirketlerinden Almatis, Çin’in Qingdao Ekonomik Kalkınma Bölgesi’nde yeni bir kalsine alümina üretim tesisi kuruyor.
2.05.2024 Ekonomi
Sasa Obradovic: Bazı durumlarda konsantrasyonu kaybettik!
Sasa Obradovic: Bazı durumlarda konsantrasyonu kaybettik! Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, Fenerbahçe Beko maçının ardından konuştu.
Sarunas Jasikevicius: Her maç savaş gibi geçer!
Sarunas Jasikevicius: Her maç savaş gibi geçer! Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Monaco galibiyetini değerlendirdi.
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol
Rusya'nın sıradaki hedefi! 'Bodrumları sığınaklara dönüştürün'
Rusya'nın sıradaki hedefi! 'Bodrumları sığınaklara dönüştürün' Rusya'nın bir sonraki hedefinin Baltık ülkeleri olabileceğine dair korku tırmanmaya devam ederken, Letonya'nın başkenti Riga'nın Belediye Başkanı dikkat çeken bir açıklama yaparak, halkı 'acil durumlara' karşı bodrumlarını sığınaklara çevirmelerini söyledi.
1.05.2024 Dünya
Köpek sürüsü 20 dakikada yaşlı kadını parçaladı! Köyde büyük tedirginlik
Köpek sürüsü 20 dakikada yaşlı kadını parçaladı! Köyde büyük tedirginlik Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde can verdi.
1.05.2024 Gündem
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada! Korkunç görüntüler
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada! Korkunç görüntüler Mersin'de otomobilin kırmızı ışıkta geçip yayalara çarpması sonucu genç bir kadının hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla gelen otomobilin önce yayalara, ardından da ağaca çarpıp takla atarak alev aldığı anlar yer aldı.
1.05.2024 Haberler
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi Çin, Fujan isimli uçak gemisini dünyaya tanıttı. ABD medyası ise bu geminin kendi gemilerinden olan farklarını derledi.
2.05.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk İsraillilerin üç saatlik kısa ve acil ziyaretinin ardından Fransa bugün sürpriz yaptı, Amerikan medyası ise Beyaz Saray'ın Filistin planını gizli belgelere dayanarak duyurdu.
1.05.2024 Dünya
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada! Korkunç görüntüler
Ortalığı savaş alanına çeviren kaza kamerada! Korkunç görüntüler Mersin'de otomobilin kırmızı ışıkta geçip yayalara çarpması sonucu genç bir kadının hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla gelen otomobilin önce yayalara, ardından da ağaca çarpıp takla atarak alev aldığı anlar yer aldı.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.