Saygı

Saygı

Son dakika saygı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saygı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saygı haber sayfamızda...

Saygı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49.844 saygı haberi bulunmuştur.
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Haberler
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak?
YENİ MÜFREDAT 2024 SON DAKİKA 📚 MEB Yeni müfredat açıklandı! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen gün. Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklandı.
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi
SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de öğrencilerle bir araya geldi Türk Hava Kuvvetleri gösteri timi SOLOTÜRK pilotları, Çanakkale'de İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde öğrencilerle buluşarak tecrübelerini aktardı.
26.04.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi! 'Söylediklerinden çok daha kötü durumda'
Kral Charles'ın cenaze planları güncellendi! 'Söylediklerinden çok daha kötü durumda' İngiltere Kralı III. Charles, geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı. Yakın çevresi, tedavisi devam eden Kral'ın sağlık durumunun 'söylenenden çok daha kötü olduğunu' ve kod adı 'Menai Köprüsü Operasyonu' olan cenaze planlarının 'güncellendiğini' bildirdi. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok'
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok' “Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Ramazan Bayramı’nı ailesinin yanında Bulgaristan’da geçiren Gülsim Ali, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
26.04.2024 Cadde
Dublörlere şapka çıkarın!
Dublörlere şapka çıkarın! David Leitch’in yönettiği, başrollerini Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın paylaştığı “Dublör”, sinemanın gölge kahramanları dublörleri baş tacı eden, eğlenceli bir aksiyon komedi.
26.04.2024 Kültür Sanat
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Haberler
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması!
EuroLeague'den, Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması! EuroLeague playoffları ilk maçında Maccabi'ye yenilen Panathinaikos‘ta başantrenör Ergin Ataman'ın açıklamaları gündem olmuştu. EuroLeague yönetimi Ergin Ataman ve Panathinaikos’a disiplin soruşturması başlattı.
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti
Milli Savunma Bakanı Güler, Türk Şehitliği'ni ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Türk Şehitliği'ni ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret
Bakan Güler, Bükreş'teki Türk Şehitliği'ne ziyaret Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meçhul Asker Anıtı’nı ziyaret etti.
25.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu
Beşiktaş'tan Salih Uçan kararı! Sözleşmesi bitiyordu Beşiktaş, sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Salih Uçan ile yola devam etme kararı aldı.
25.04.2024 Beşiktaş
Ersun Yanal'dan manidar paylaşım: Feneri bul
Ersun Yanal'dan manidar paylaşım: Feneri bul Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ligde kalmayı garantileyerek Fenerbahçe maçına mutlak 3 puan düşüncesiyle çıkacaklarını ifade etti.
25.04.2024 Konyaspor
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda
Galatasaray'da 'sarı' tehlike! Tam 7 futbolcu sınırda Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
25.04.2024 Galatasaray
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı
Athletic Bilbao'da bir dönem sona eriyor! Yıldız futbolcudan ayrılık kararı İspanyol futbolcu Iker Muniain, 15 sezondur formasını giydiği Athletic Bilbao'dan sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.
24.04.2024 İspanya La Liga
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi
Devlet erkanı Anıtkabir’deydi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile TBMM’de ilk tören Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’un Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Saygı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.