Sayısı

Sayısı

Son dakika Sayısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sayısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sayısı haber sayfamızda...

Sayısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110.927 sayısı haberi bulunmuştur.
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek
Savunma Sanayii Başkanı Görgün duyurdu: Askeri ve sivil amaçlı eğitim simülatörleri üretilecek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Son yıllarda simülasyon teknolojileri dünyada artan bir önem kazandı. Askeri simülatör ve eğitim sistemleri, pazar büyüklüğü 2022 yılında 9,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiş olup, bu rakamın 2027 yılına kadar yıllık bileşik yüzde 5,6 oranında büyüyerek 12,2 milyar dolar seviyesine ulaşması öngörülmektedir" dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü İsrail’in 203 gündür bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 356’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 368’e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi
Tanzanya'da sel felaketi: Can kaybı155'e yükseldi Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı en az 155'e, komşu Kenya'da ise en az 45'e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi
ATO Başkanı Baran, Ankara'dan direkt uçuşlar konusunu değerlendirdi Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO’nun Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşlar konusunda yaptığı çalışmalarla pandemi öncesi dönemde bu konuda ilerleme kaydedildiğini dile getirerek, “Pandemi tüm gelişmeleri tersine çevirdi. Bugün İstanbul Havalimanı’ndan haftalık yurt dışı uçuş sayısı 4 bin iken Esenboğa Havalimanı’ndan sadece 160 uçuş gerçekleştirildiği görülüyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Karavana yoğun talep
Karavana yoğun talep Deprem, pandemi ve yüksek kiralar gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, "Bizler çocuk haklarının savunulması, evlatlarımızın daha güzel yarınlara kavuşması, üstün yararın sağlanması için çabalarken ne yazık ki yakın coğrafyamızda çocuk ölümleri; ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz” dedi.
25.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü İsrail’in 202 gündür bombardımanı sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 305’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 293’e yükseldi.
25.04.2024 Dünya
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 17,1 arttı. Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
ABD'de sondaj kule sayısı azaldı
ABD'de sondaj kule sayısı azaldı ABD'de faaliyetini sürdüren petrol ve doğal gaz sondaj kule sayısı 24 Nisan ile sona eren bir haftalık dönemde önceki haftaya göre 3 adet azalarak 640 seviyesine indi.
25.04.2024 Uzmanpara
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR erken emeklilikte 7200 prim sayısı yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emeklilik fırsatında son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin çalışmalar yolda. Uzun zamandır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’
‘Savunmada artık kısıtlama kalksın’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile düzenlediği basın toplantısında “Almanya ile savunma sanayiinde karşılaştığımız kısıtlamaları artık gündemimizden tamamen çıkartalım istiyoruz. Engelleri değil bundan sonra ortak üretimi konuşalım” dedi.
25.04.2024 Gündem
18. GES yatırımı Bafra’da devrede
18. GES yatırımı Bafra’da devrede BİM, yenilenebilir enerji yatırımlarına devam ediyor.
25.04.2024 Ekonomi
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi
Gazze'de toplu mezar tartışması! BM'den soruşturma talebi Gazze’de hastane avlularındaki toplu mezarlar büyük dikkat çekerken, İsrail bunların Filistinliler tarafından gömülen kişiler olduğunu öne sürüyor. BM ise bağımsız bir soruşturma çağrısı yaptı.
25.04.2024 Dünya
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sayısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.