Seattle Sounders

Seattle Sounders

Son dakika Seattle Sounders haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seattle Sounders gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seattle Sounders haber sayfamızda...

Seattle Sounders

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 seattle sounders haberi bulunmuştur.
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu FIFA, Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatının 2025'ten itibaren uygulamaya konulacağını açıkladı.
17.12.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
7.05.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 18 Mart Cumartesi, günün canlı yayınları
18.03.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 Futbol
Galatasaray'dan ayrıldı, ligde fırtına estiriyor! Yedlin şov
Galatasaray'dan ayrıldı, ligde fırtına estiriyor! Yedlin şov Devre arası Galatasaray'dan gönderilen ve Inter Miami ile anlaşan De Andre Yedlin performansıyla dikkat çekiyor.
25.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da DeAndre Yedlin ile yollar ayrılıyor
Galatasaray'da DeAndre Yedlin ile yollar ayrılıyor Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kadrosuna kattığı ve performansından memnun kalmadığı DeAndre Yedlin için ABD basınından müjdeli bir haber geldi. MLS ekiplerinden Seattle Sounders'a dönme ihtimalinin bir hayli kuvvetli olduğu belirtildi.
11.07.2021 Galatasaray
MLS'te finalin adı Columbus Crew-Seattle Sounders oldu
MLS'te finalin adı Columbus Crew-Seattle Sounders oldu Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) play-off'larında Minnesota United'ı 3-2 yenen Seattle Sounders, finalde Columbus Crew'un rakibi oldu.
8.12.2020 Diğer
Son dakika - FIFA, Ryan Donk’u bloke etti
Son dakika - FIFA, Ryan Donk’u bloke etti   Galatasaraylı Ryan Donk’u milli takımında oynatabilmek için FIFA’ya başvuruda bulunan Surinam’a olumsuz yanıt geldi.  
17.10.2020 Galatasaray
Transfer haberleri - Beşiktaş'a Larin için zamansız teklif
Transfer haberleri - Beşiktaş'a Larin için zamansız teklif Umut Nayir'in ayrılığı sonrası forvette Aboubakar, Larin ve Güven'le yola devam edecek olan Kartal'ın yanıtı net oldu: "Devre arasında gelin, o zaman transferi görüşelim. Larin'i şimdi bırakırsak takım olarak biz zora gireriz"
12.10.2020 Beşiktaş
Saint Vincent Ve Grenadinler Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2020 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Saint Vincent Ve Grenadinler Hakkında Bilgiler; Bayrağının Anlamı, 2020 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Adayı ilk keşfeden Avrupalı Kristof Kolomb, adaya Saragossa’nın aziz Vincent’inin adını vermiştir. Bunun sebebi adayı ilk gördüğü günün aziz Vincent ziyafet günü olmasıdır. Grenadinler adı, İspanya’nın Granada kentine atıfta bulunmaktadır. Ancak ayrımı sağlaması için isimde küçültme kullanılmıştır. İspanyolların gelişinden önce, St. Vincent adasında yaşayan Carib yerlileri adada yaşadığına inandıkları gökkuşağının ruhu Youlouca’nın onuruna ada için Youloumain adını kullanmışlardır. İşte, Saint Vincent ve Grenadinler hakkında tüm detaylar.
7.09.2020 Dünya
Son dakika | Ryan Donk Surinam’a geçiyor
Son dakika | Ryan Donk Surinam’a geçiyor Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, 33 yaşında giydiği milli formayı değiştiriyor.
30.06.2020 Galatasaray
Carlos Vela'dan MLS gol rekoru
Carlos Vela'dan MLS gol rekoru Los Angeles'ın Meksikalı forveti Carlos Vela, Colorado Rapids'i 3-1 yendikleri maçta "hat-trick" yaparak Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) bir sezonda en fazla gol atan oyuncu rekorunu kırdı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Jimmy Durmaz, İsveç Milli Takımı'na davet edildi
Jimmy Durmaz, İsveç Milli Takımı'na davet edildi Galatasaray'ın Türk asıllı futbolcusu Jimmy Durmaz, İsveç Milli Takımı'na davet edildi.
1.07.2020 Milli Takım
İsveç'in Türkiye maçı aday kadrosu açıklandı
İsveç'in Türkiye maçı aday kadrosu açıklandı A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İsveç'in 24 kişilik aday kadrosu belli oldu.
1.07.2020 Milli Takım
7 yaşındaki minik Emma, Ibrahimovic'i kendisine hayran bıraktı!
7 yaşındaki minik Emma, Ibrahimovic'i kendisine hayran bıraktı! Yaşayan efsane Zlatan Ibrahimovic, ABD Majör Lig'de Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders maçı öncesi seremonide ulusal marşı okumak için çıkarılan 7 yaşındaki minik Malea Emma'ya hayran kaldı.
25.09.2018 Futbol
İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı UEFA Uluslar Ligi'nde 10 Eylül'de Türkiye'yi konuk edecek İsveç Milli Takımı'nın 25 kişilik aday kadrosu belirlendi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Panama'nın ilk heyecanı
Panama'nın ilk heyecanı Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Panama Milli Takımı, turnuvaya ilk kez katılıyor.
1.07.2020 Dünya Kupası
Zlatan'sız İsveç, Rusya'da sahne alıyor
Zlatan'sız İsveç, Rusya'da sahne alıyor Yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic'i kadroya almayan teknik direktör Andersson'un elinde Lindelof, Berg, Forsberg gibi önemli isimlerin yanı sıra Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz bulunuyor.
1.07.2020 Dünya Kupası
Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın kadrosuna çağrıldı
Muslera, Uruguay Milli Takımı'nın kadrosuna çağrıldı Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alacak Uruguay'ın aday kadrosuna Galatasaray'ın kalecisi Muslera da davet edildi.
1.07.2020 Futbol
İsveç'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu!
İsveç'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu! İsveç Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek nihai kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şampiyon Toronto'nun taraftarları Atiba'yı istiyor!
Şampiyon Toronto'nun taraftarları Atiba'yı istiyor! Amerika Profesyonel Futbol Ligi (MLS) Final maçında Toronto ile Seattle karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Toronto şampiyon oldu. Toronto taraftarları Atiba ile Pepe’den dolayı Beşiktaş USA Dernek üyelerine yoğun ilgi gösterdiler ve Atiba’nın futbolu bırakmadan kendi takımlarında görmek istediklerini belirttiler.
30.06.2020 Beşiktaş
MLS'de şampiyon Toronto
MLS'de şampiyon Toronto MLS'de Toronto, tarihinin ilk şampiyonluğunu elde etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Clint Dempsey, "VAR" ile kırmızı kart gördü!
Clint Dempsey, "VAR" ile kırmızı kart gördü! ABD'de Seattle Sounders forması giyen Clint Dempsey, Colorado Rapids'i 3-0 yendikleri maçta rakibi Da Fonte'nin yüzüne vurdu. Dempsey'in bu darbesi "VAR" ile ortaya çıktı ve yıldız isim kırmızı kart gördü.
23.10.2017 Futbol
MLS'in en çok kazanan futbolcusu Kaka oldu
MLS'in en çok kazanan futbolcusu Kaka oldu Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Orlando City forması giyen Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka, bu yılın en fazla maaş alan futbolcuları sıralamasında zirvede yer aldı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Seattle Sounders ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.