Şehir Hatları

Şehir Hatları

Son dakika Şehir Hatları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şehir Hatları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şehir Hatları haber sayfamızda...

Şehir Hatları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.669 şehir hatları haberi bulunmuştur.
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Haberler
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi!
SİNEM DEDETAŞ KİMDİR, nereli, kaç yaşında? Yeni Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş biyografisi! Sinem Dedetaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'den Üsküdar belediye başkanı seçildi. Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirak Şirketi olan İstanbul Şehir Hatları A.Ş’ye Genel Müdür olarak görev yapıyordu. Peki, Sinem Dedetaş eşi kim, aslen nereli, kaç yaşında?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
İkinci İmamoğlu dönemi
İkinci İmamoğlu dönemi Yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 51.01 oy ile seçimi kazandı. İmamoğlu, ‘Millet her zaman kazanır demiştik. Millet kazandı’ dedi.
1.04.2024 Gündem
İPTAL VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapur seferleri iptal mi?
İPTAL VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapur seferleri iptal mi? Vapur seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edilebiliyor. Şehir Hatları'ndan da iptal seferler duyuruluyor. İşte, 29 Şubat iptal vapur seferleri...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi?
İPTAL OLAN VAPUR SEFERLERİ İSTANBUL: 29 Şubat Vapurlar iptal mi? İstanbul vapur seferleri yakından takip ediliyor. İşe ve okula gidecekler günün ilk dakikalarında vapur sefer saatleri ve iptal seferlerini araştırıyor. İşte, 29 Şubat iptal vapur seferleri...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Haberler
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli!
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli! İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşanıyor.
29.02.2024 Gündem
VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ 🚢19 Ocak? Bugün İptal Vapur ve Feribot seferleri (İDO-BUDO)
VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ 🚢19 Ocak? Bugün İptal Vapur ve Feribot seferleri (İDO-BUDO) Feribot ve vapurla seyehat edecekler iptal edilen vapur ve feribot seferlerine yoğunlaştı. Şehir Hatları ve BUDO'dan yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerde aksama olduğu yer aldı. Peki, bugün hangi vapur seferleri iptal? İşte, iptal feribot seferleri...
19.01.2024 Bilgi Rehberi
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler...
10 OCAK VAPURLAR İPTAL Mİ? 🚢İDO - BUDO hangi feribot seferleri iptal edildi? İstanbul vapur iptal seferler... Vapur seferleri ile beraber feribot seferleri, seyahat edecekler tarafından araştırılıyor. İDO - BUDO feribot seferlerindeki aksaklıklar paylaşılırken Şehir Hatları vapur seferlerindeki gelişmeler de duyuruluyor. Peki, 10 Ocak bugün vapur ve feribot seferleri iptal mi?
10.01.2024 Bilgi Rehberi
M4 Durakları 2024: M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Durakları İsimleri, Güzergah Hattı ve Çalışma Saatleri
M4 Durakları 2024: M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Durakları İsimleri, Güzergah Hattı ve Çalışma Saatleri Trafik sorunlarının en çok yaşandığı şehirlerin başını İstanbul çekiyor. Raylı sistemler günümüzde en çok kullanılan toplu taşıma araçları arasında yer alıyor. Gün içerisinde milyonlarca insan metro hatlarını kullanıyor. Bu nedenle metro durakları isimleri, güzergah hattı, sefer saatleri önem kazanıyor. M4 metrosu İstanbul’da en çok kullanılan hatlar arasında yer alırken geçtiği duraklar pek çok kişinin araştırma konusu oluyor. M4 Kadıköy-Tavşantepe metro durakları isimleri ve güzergah hattı ile ilgili detaylı bilgilere ‘M4 Metro Durakları 2024’ başlıklı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
9.01.2024 Gündem
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Muhtemel depremde İstanbul'dan kaçış nasıl olacak? Tahliyede üç tehlike
Muhtemel depremde İstanbul'dan kaçış nasıl olacak? Tahliyede üç tehlike Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu İstanbul’da muhtemel bir depremin ardından tahliye sırasında yaşanabilecek üç soruna dikkat çekiyor: Afet yollarına park eden araçlar, riskli binaların yıkılarak dar yolları kapatma ihtimali ve kıyılardaki tsunami ile dolgu alan tehlikesi.
30.12.2023 Gündem
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (5 Aralık)? Şehir Hatları çalışıyor mu, İDO - BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (5 Aralık)? Şehir Hatları çalışıyor mu, İDO - BUDO feribot seferleri iptal mi oldu? Vapur sefer saatleri, işe ve okula gidecekler tarafından Şehir Hatları sayfasından görüntüleniyor. İstanbul'da süren olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal olurken bazıları da gecikmeli olarak hizmet veriyor. Diğer yandan İDO - BUDO feribot seferleri son durumu da araştırılıyor. Peki, 5 Aralık vapur seferleri iptal mi?
4.12.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN ŞEHİR HATLARI ÇALIŞIYOR MU? 1 Aralık vapur seferleri iptal mi? İDO - BUDO iptal olan feribot seferleri...
BUGÜN ŞEHİR HATLARI ÇALIŞIYOR MU? 1 Aralık vapur seferleri iptal mi? İDO - BUDO iptal olan feribot seferleri... Vapur ve feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle bir süre askıya alınmıştı. 1 Aralık Cuma günü yani haftanın son iş günü, Şehir Hatları çalışıyor mu, vapur seferleri iptal mi? soruları işe veya okula gidecekler tarafından araştırılıyor. Pek, 1 Aralık Cuma feribot ve vapurlar iptal mi?
30.11.2023 Bilgi Rehberi
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler...
VAPUR SEFERLERİ İPTAL mi (30 Kasım)? 🚢 İDO - BUDO feribot seferleri, Şehir Hatları çalışıyor mu? İstanbul - İzmir iptal edilen seferler... Vapur ve feribot seferleri son durumu, olumsuz hava şartları nedeniyle öne çıkıyor. İstanbul'da vapur kullanacaklar ile feribot yolculuğu gerçekleştirecekler Vapur ve feribot seferlerinin durumunu araştırıyor. Şehir Hatları, İDO ve BUDO iptal seferler duyurularda yer aldı. İşte, İptal edilen vapur seferleri ile feribot seferleri...
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika... İstanbul’da sağanak! Meteoroloji radar görüntülerini paylaştı: Yeni uyarılar peş peşe geldi
Son dakika... İstanbul’da sağanak! Meteoroloji radar görüntülerini paylaştı: Yeni uyarılar peş peşe geldi Meteoroloji’den uyarılar peş peşe geldi. Tüm yurtta yağmur, kar, lodos devam ederken İstanbul’da kuvvetli sağanak etkili oldu. Meteoroloji, bugün İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan ve etkisini her geçen saat artıran yağmurun radar görüntülerini paylaştı. Bugün İstanbul dahil 23 kentte, yarın ise 12 kentte sarı ve turuncu alarm verildi. İşte detaylar…
29.11.2023 Gündem
Şehir Hatları, İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli!
Şehir Hatları, İDO ve BUDO seferlerine fırtına engeli! Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO, BUDO ve Şehir Hatlarında bugün bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu.
29.11.2023 Gündem
İstanbul fırtınaya teslim! Vapur seferleri iptal edildi, Marmaray ve metrobüste yoğunluk oluştu
İstanbul fırtınaya teslim! Vapur seferleri iptal edildi, Marmaray ve metrobüste yoğunluk oluştu İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında seferler iptal edildi. Sabah işe gitmek için vapur kullanamayanlar, Marmaray ve metrobüslerE yönelince yoğunluk oluştu.
29.11.2023 Gündem
Valilikten fırtına açıklaması: İstanbul'da 114 olaya müdahale edildi
Valilikten fırtına açıklaması: İstanbul'da 114 olaya müdahale edildi İstanbul Valiliği 25 Kasım Cumartesi gününden itibaren kent genelinde etkisini sürdüren fırtınayla ilgili açıklama yaptı. Fırtınanın 26 Kasım Pazar gece saatlerinde etkisini yitirmesinin beklendiği belirtildi. Kent genelinde 114 olaya müdahale edildi.
26.11.2023 Gündem
Çiftçinin yüzü güldü! 'Altın gibi bir şey bu'
Çiftçinin yüzü güldü! 'Altın gibi bir şey bu' Son yılların en kurak döneminin yaşandığı Edirne'de, çiftçinin yüzünü güldüren günler yaşanıyor.
26.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Hatları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.