Sevgili

Sevgili

Son dakika sevgili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevgili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevgili haber sayfamızda...

Sevgili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.061 sevgili haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Gündem
Sevgilisini başka kadınla yakalayınca çıldırdı
Sevgilisini başka kadınla yakalayınca çıldırdı Taksim’de genç bir kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı. Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırırken, araya çevredeki vatandaşlar girdi.
18.03.2024 Haberler
Yer: Taksim, saat 03.00! Sevgilisini başka kadınla yakalayınca çıldırdı
Yer: Taksim, saat 03.00! Sevgilisini başka kadınla yakalayınca çıldırdı Taksim’de genç bir kadın, iddiaya göre sevgilisini başka bir kadının yanında yakalayınca ortalık karıştı. Kadın, sevgilisiyle yakaladığı kadına saldırırken, araya çevredeki vatandaşlar girdi.
18.03.2024 Gündem
Ayasofya’da bayraklı provokasyon
Ayasofya’da bayraklı provokasyon İstanbul’da Ayasofya Camii’nde, turistlerin ziyaretine açılan galeri katında bir turistin, Yunanistan bayrağı açarak yaptığı provokasyon sosyal medyada gündem oldu.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'deki para sayma görüntülerine tepki Konya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönelik başlatılan 'para sayma' soruşturmasıyla ilgili "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şunların haline bak... Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Haberler
Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif!
Duvarın içinden gelen seslerle irkildi, şoke edici keşif! Duvarında daha yeni bir tadilat yapılmıştı. Ortaya çıkan sonucu incelediği sırada, duvardan gelen tuhaf seslerle irkildi. Duvarı gelen kadın şok edici bir keşifle karşı karşıya kaldı.
16.03.2024 Dünya
Murat Kurum öğrencilerle iftar yaptı: Eskimiş konutlarımız 1 yıl sonra artık sokağınızda olmayacak
Murat Kurum öğrencilerle iftar yaptı: Eskimiş konutlarımız 1 yıl sonra artık sokağınızda olmayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, öğrencilerin daveti üzerine İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.
15.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Filistin çağrısı
Özgür Özel'den Filistin çağrısı Filistin için kalıcı ateşkes çağrısında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ramazan mübarek gündeyiz ama Filistin de zulüm sürüyor. Şu ana kadar çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 32 binden fazla insan katledilmiş durumda. Bir kez daha Filistin için kalıcı ateşkes ve barış çağrısında bulunuyoruz. 1969 sınırlarında başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletini savunuyoruz” şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız
AK Parti Ankara adayı Altınok taksiciler ile bir araya geldi: Togg araçlar alacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Çankaya ilçesinde Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasını ziyaret etti.
14.03.2024 Gündem
Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adaylığını açıkladı!
Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adaylığını açıkladı! İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden ayrılan Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adayı olduğunu açıkladı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede ittifak ettiğimizi, nerede kendi adayımızla seçime girdiğimizi herkes biliyor. Adeta cam gibi şeffafız. Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Kent Uzlaşısı diye bir şey uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." şeklinde konuştu.
13.03.2024 Haberler
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadına müebbet istemi
Kızının öğretmeni ile birlikte olup hamile kaldı! Okulda dehşet saçan kadına müebbet istemi Kayseri’de gönül ilişkisi yaşadığı sınıf öğretmeni Kasım K.'yi (43) çalıştığı okulda vurarak yaralayan 4 çocuk annesi Şehriban A. (30) hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kent Uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Mardin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede ittifak ettiğimizi, nerede kendi adayımızla seçime girdiğimizi herkes biliyor. Adeta cam gibi şeffafız. Bir de karşı tarafa bakıyoruz. Kent Uzlaşısı diye bir şey uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
13.03.2024 Dualar
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe
90+3 Ege'de Futbol | Koca bir şehrin umudusun Göztepe Trendyol 1. Lig’de en yakın rakiplerinin takılmasıyla son 8 haftaya 10 puanlık avantajla giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lig bitiminde İzmir’in Süper Lig öksüzlüğünü giderecekler. Son maçta hakemin bitiş düdüğünü üflediğinde bu başarı ve sevinç tüm İzmirli futbolseverin ortak duygusu olacak’’ dedi.
12.03.2024 1.Lig
RAMAZAN AYI İBADETLERİ VE DUALARI 2024 | Ramazan ayında neler yapılır? Ramazan ayında yapılacak ibadetler nelerdir? Ramazan ayında hangi dualar okunur, namazlar kılınır?
RAMAZAN AYI İBADETLERİ VE DUALARI 2024 | Ramazan ayında neler yapılır? Ramazan ayında yapılacak ibadetler nelerdir? Ramazan ayında hangi dualar okunur, namazlar kılınır? Heyecanla beklenen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına nihayet kavuşuldu. Binlerce Müslümanın sevinçle karşıladığı bu mübarek ayda hazırlıklar tamamlanırken hangi ibadetlerin yapılması gerektiği ise merak konusu oldu. Ramazan ayının en güzel yanlarından birisi de kuşkusuz ibadet edip huşu içinde olabilmektir. Peki, Ramazan ayında neler yapılır? Ramazan ayında yapılacak ibadetler nelerdir? Ramazan ayında hangi dualar okunur, namazlar kılınır? İşte Ramazan ayı ibadetleri ve duaları…
11.03.2024 Bilgi Rehberi
RAMAZAN AYINDA OKUNACAK DUALAR!🤲  Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? İşte Ramazan ayında okunacak dualar
RAMAZAN AYINDA OKUNACAK DUALAR!🤲 Ramazan ayında hangi dualar ve sureler okunur? İşte Ramazan ayında okunacak dualar On bir ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Müslüman dünyası bugün oruç ibadetini gerçekleştirmeye başladı. İslam alemi için önemli olan Ramazan ayında dualar edecek, namazlar kılacak ve ibadetlerle geçirecek. Ramazan ayında okunacak dualar ve sureler merak ediliyor. Peki Ramazan ayında okunacak dualar ve sureler nedir?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
Nevide Çiçek: Gülseren Ceylan beni idol olarak görüyor!
Nevide Çiçek: Gülseren Ceylan beni idol olarak görüyor! Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile sevgili olan Nevide Çiçek, ünlü şovmenin yeni sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında konuştu. "Malum kişi beni idol olarak görüyor. Önce bir diksiyon kursuna gitsin" diyen oyuncu, Erbil'in kendisine çok nankör davrandığını iddia etti.
11.03.2024 Cadde
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal!
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal! Bein Trio ekibi Fenerbahçe'nin sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki pozisyonları yorumladı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Ekrem İmamoğlu: Haramidere'ye 1 milyar 800 milyon liralık yatırım yaptık
Ekrem İmamoğlu: Haramidere'ye 1 milyar 800 milyon liralık yatırım yaptık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer'in proje tanıtım toplantısına katıldı.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Haberler
Mansur Yavaş: Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır hale getirmek boynumuzun borcudur
Mansur Yavaş: Ankara'yı dünya başkentleriyle yarışır hale getirmek boynumuzun borcudur Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Akademisi'nin açılış törenine katıldı.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevgili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.