Sevgili

Sevgili

Son dakika sevgili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevgili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevgili haber sayfamızda...

Sevgili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.228 sevgili haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
'Beyaz Show' ekranlara dönüyor mu? Beyazıt Öztürk açıkladı
'Beyaz Show' ekranlara dönüyor mu? Beyazıt Öztürk açıkladı Beyazıt Öztürk, hastanelerin çocuk servislerine sınıf yapmak amacıyla Bursa'da düzenlenen gösteride sahneye çıktı. Elde ettiği şöhreti artık iyilik için kullanacağını söyleyen şovmen, sevenlerinin yıllardır müjdeli haber beklediği 'Beyaz Show' programıyla ilgili de konuştu.
11.05.2024 Cadde
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık'
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık' Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Galatasaray
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
9.05.2024 Dualar
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Balkona tırmanıp eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürmüştü! Tutuklandılar
Balkona tırmanıp eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürmüştü! Tutuklandılar Niğde’de balkona tırmanıp girdiği dairede eski sevgilisinin erkek arkadaşı Emircan Özdoğan’ı (28) öldüren G.Ö. (40) ile arkadaşı T.A. (32) adliyeye sevk edildi.
8.05.2024 Gündem
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum
Ajda Pekkan 'dikkatli yaşıyorum' dedi ve ekledi: 2 kilo alsam deliriyorum Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 12 Haziran'da yapılacak konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ajda Pekkan, "Ajda Pekkan ve Arkadaşları" ismiyle anılan büyük konserde yer alacak sanatçıların isimlerini açıkladı.
7.05.2024 Cadde
3. kata balkondan girdi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisini öldürdü
3. kata balkondan girdi! Eski sevgilisinin yeni sevgilisini öldürdü Niğde'de bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
7.05.2024 Gündem
Hırsızlıktan gözaltına alındılar! Eski voleybolcu ve sevgilisi hakkında karar
Hırsızlıktan gözaltına alındılar! Eski voleybolcu ve sevgilisi hakkında karar İzmir’de, hırsızlıktan gözaltına alınan, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. (38) ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A.(38), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7.05.2024 Gündem
Coppola’dan duygusal mesaj
Coppola’dan duygusal mesaj Francis Ford Coppola, Cannes Film Festivali’nde yarışacak filmi “Megalopolis”in ilk teaserını, yakın zaman önce kaybettiği eşi için duygusal bir notla paylaştı:
7.05.2024 Kültür Sanat
Tahir Kıran'dan Bülent Uygun'a tepki: Galatasaray'dan puan alacağım dedi, yazık yazık
Tahir Kıran'dan Bülent Uygun'a tepki: Galatasaray'dan puan alacağım dedi, yazık yazık Rizespor eski başkanı Tahir Kıran, Galatasaray'a 6-1 kaybeden Sivasspor'un Teknik Direktörü Bulent Uygun'a tepki gösterdi
6.05.2024 Galatasaray
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Aileden korkunç iddialar
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Aileden korkunç iddialar Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı ve yeniden otopsi için cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
6.05.2024 Haberler
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Aileden korkunç iddialar
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Aileden korkunç iddialar Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı ve yeniden otopsi için cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
6.05.2024 Gündem
‘İrem Derici’yi doğuran sizsiniz’
‘İrem Derici’yi doğuran sizsiniz’ İrem Derici, konuk olduğu Hülya Avşar’ın YouTube programında samimi bir itirafta bulundu.
5.05.2024 Cadde
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım”
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” Merve Özbey, bir dönem vokalisti olduğu Bengü gibi iş insanıyla evlenen, hem çocuk hem kariyer yapan bir şarkıcı.
4.05.2024 Pazar
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var
Brezilya'da sel felaketi! 37 kişi yaşamını yitirdi, kayıplar var Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye, kayıp olarak bildirilenlerin sayısı ise 70’e yükseldi.
3.05.2024 Dünya
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez
Lösemi tedavisi gören Nehir'e hastane odasında teklif: Kalk kız evlencez İzmir'de Emre Coşkun (20), lösemi tedavisi gören kız arkadaşı Nehir Yurtsever'e (19) hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan'ı (58), kendisini doktor olarak tanıtıp, dolandırmaya çalışan Fahrettin Çamlıca (36), Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Haberler
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı
Evlilik hayali kurarken hayatının şokunu yaşadı: Doktor sevgili 'hurdacı' çıktı Mersin'de yaşayan Fatma Türkkan'ı (58), kendisini doktor olarak tanıtıp, dolandırmaya çalışan Fahrettin Çamlıca (36), Tekirdağ'da savcılığa teslim oldu. Sahte isim kullandığı belirlenen ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranması bulunan Çamlıca, tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma Bursa’da hakkında uzaklaştırma kararı olan eski sevgilisi Derya Pas’ı (36), kapısını kırarak girdiği evinde, uyurken 16 bıçak darbesiyle öldüren Güner Aydın (40), çıktığı ilk duruşmada kendisini, "Derya'yı öldürme niyetim yoktu. O bıçak darbelerini onu öldürmek için vurmadım" sözleriyle savundu.
3.05.2024 Gündem
Karanlığa dönüş
Karanlığa dönüş Amy Winehouse’un hayatını konu alan “Back to Black” şarkıcının babası ile sevgilisini aklayan senaryosuyla tartışma yaratıyor. Winehouse’a hayat veren Marisa Abela ise performansıyla öne çıkıyor.
3.05.2024 Kültür Sanat
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor! Trendyol 1. Lig’de bitime 2 maç kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyerek taraftarına büyük coşku yaşatan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılı renklere olan sevdasıyla, kulübün kurumsal geleceğini derinden etkileyen projeyi hayata geçiren Mehmet Sepil ile Rasmus Ankersen’in İzmir ve de Göztepe’ye katkılarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varlar. Şimdi, yeni zaferlere yelken açma zamanı’’ dedi.
2.05.2024 1.Lig
Hiç tanımadığı kişiyi öldürdü! İstanbul'daki cinayette korkunç detaylar
Hiç tanımadığı kişiyi öldürdü! İstanbul'daki cinayette korkunç detaylar Büyükçekmece'de peşine takıldığı 50 yaşındaki Yıldıray Koç'u girdiği karanlık sokakta komando bıçağıyla öldüren şüpheli Azad M. yakalanırken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
2.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı!
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Olay yaratan ifşa ve 'Evlilik' itirafı! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sevgili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.