Sivaspor

Sivaspor

Son dakika sivaspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivaspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivaspor haber sayfamızda...

Sivaspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 330 sivaspor haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike!
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.
21.04.2024 Fenerbahçe
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'de 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivaspor, Yukatel Adana Demirspor, Mondihome Kayserispor, Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük; PFDK'ye sevk edildi.
16.04.2024 Süper Lig
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı
Gol düellosunu Sivasspor kazandı, son 16'ya kaldı Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda kendi sahasında 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nü 3-2 mağlup eden Yiğidolar tur atladı.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Tarihi ayıp brandayla kapatıldı: Onlara ders olsun
Tarihi ayıp brandayla kapatıldı: Onlara ders olsun Sivas’ın simgelerinden biri olan 752 yıllık tarihi Çifte Minareli Medrese’nin üzerine sprey boyayla yazılan yazıların bir kısmı geçici olarak branda çekilerek kapatıldı.
21.12.2023 Gündem
Miguel Crespo: Şampiyon olmayı çok istiyoruz!
Miguel Crespo: Şampiyon olmayı çok istiyoruz! Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo, Beşiktaş deplasmanından 3-1 galip ayrıldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
9.12.2023 Fenerbahçe
Otobüs kazasında ölen 12 kişinin kimlikleri belli oldu
Otobüs kazasında ölen 12 kişinin kimlikleri belli oldu Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 kişinin kimlikleri belli oldu.
21.08.2023 Gündem
Rıza Çalımbay: Eğer ortam iyi olursa, hedef olursa tabii ki devam ederim
Rıza Çalımbay: Eğer ortam iyi olursa, hedef olursa tabii ki devam ederim Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, gelecek sezonki planları için yaptığı açıklamada, "Kendim Sivaslıyım. Çalıştığım süre içerisinde Sivas’a çok güzel şeyler de yaptım. Eğer ortam iyi olursa, hedef olursa tabii ki devam ederim. Hedef olmazsa, istediğim şeyler olmazsa devam etmek doğru olmaz" dedi.
21.05.2023 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan hakem tepkisi
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan hakem tepkisi MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Futbolumuz, devam eden bir ahlaki krizle karşı karşıyadır. Saha içerisinde ve dışında oyunun her seviyesinde etik dışı zihniyet futbolu ele geçirmiştir. Hem hakem tarafından hem de rakibi tarafından kollanarak maç kazanan takımlar, ahlaki değerleri hiçe saymaktadır. Fenerbahçe maçının hakemi galibiyetimizi engellemiş, lehimize olan maç sonucunu aleyhimize çevirmiştir" dedi.
18.04.2023 Ankaragücü
Şenol Güneş'ten Sivas deplasmanında Amir Hadziahmetovic kararı! Ghezzal sürprizi
Şenol Güneş'ten Sivas deplasmanında Amir Hadziahmetovic kararı! Ghezzal sürprizi Beşiktaş, Süper Lig'in 23'üncü haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olacak. Yarın saat 16.00'da başlayacak karşılaşma Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve Zorbay Küçük tarafından yönetilecek. Siyah-beyazlı takımın kamp kadrosu belli oldu. Rachid Ghezzal 3.5 ay sonra kamp kadrosuna dahil edildi.
3.02.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Süper Lig'de 23. haftanın hakemlerini açıkladı. Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep FK-Beşiktaş maçlarından sonra uzun süre görev alamayan Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Galatasaray ile Trabzonspor arasında pazar günü oynanacak dev karşılaşmanın hakemi de belli oldu.
3.02.2023 Süper Lig
Erol Bulut'tan Sivasspor maçı sonrası istifa açıklaması
Erol Bulut'tan Sivasspor maçı sonrası istifa açıklaması Süper Lig'de Gaziantep, Sivasspor'a 2-1 kaybederken maçın son bölümde taraftardan teknik direktör Erol Bulut'a istifa tepkisi geldi. Erol Bulut karşılaşma sonrasında flaş açıklamalarda bulundu.
22.01.2023 Gaziantep FK
Galatasaray'ın transferinde pürüz çıktı! Uçak biletini iptal etti
Galatasaray'ın transferinde pürüz çıktı! Uçak biletini iptal etti Transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosuna takviye yapmak için çalışmalara başlayan Galatasaray'ın anlaşma sağladığı isim uçak biletini iptal etti. Transferde pürüz çıktı.
17.01.2023 Galatasaray
Hakem Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan'ın FIFA kokartları alınacak mı? İşte cevabı
Hakem Erkan Özdamar ve Atilla Karaoğlan'ın FIFA kokartları alınacak mı? İşte cevabı Hakem Erkan Özdamar'ın Sivasspor-Galatasaray, Atilla Karaoğlan'ın ise Gaziantep FK-Beşiktaş maçlarındaki kararları, büyük tartışmalara neden oldu. Merkez Hakem Kurulu, iki hakeme de uzun süre maç verilmeyeceğini açıkladı. Futbol kamuoyu Özdamar ve Karaoğlan'ın FIFA kokartının geri alınıp alınmayacağını merak ediyor. İşte yanıtı...
4.01.2023 Süper Lig
TFF, Sivasspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını açıkladı! MHK: Uzun süre görev verilmeyecek
TFF, Sivasspor-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını açıkladı! MHK: Uzun süre görev verilmeyecek Türkiye Futbol Federasyonu, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının VAR kayıtlarını yayınladı. Açıklamada önemli hakem hatası olduğu vurgulandı.
3.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızına sert çıktı: Riskli oynuyor, çevre kontrolüne hiç dikkat etmiyor
Galatasaray'ın yıldızına sert çıktı: Riskli oynuyor, çevre kontrolüne hiç dikkat etmiyor Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi spor yazarları değerlendirdi.
30.12.2022 Galatasaray
Sivasspor'da Dia Saba şoku! Şehirden ayrıldığı iddia edildi
Sivasspor'da Dia Saba şoku! Şehirden ayrıldığı iddia edildi Sivasspor'un İsrailli yıldızı Dİa Saba, eşinin kente yaşamak istememesi nedeniyle zor günler geçiriyor. Futbolcunun Sivas'a dönmek istemediği iddia ediliyor.
17.11.2022 Sivasspor
Giresunspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Giresunspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor hazırlıklarını sürdürüyor.
13.10.2022 Giresunspor
Abdullah Avcı'dan Mertens sözleri! 'Büyük bir oyuncu'
Abdullah Avcı'dan Mertens sözleri! 'Büyük bir oyuncu' Turkcell Süper Kupa’da Sivasspor’u 4-0 yenerek kupaya ulaşan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada, ilk hedeflerine ulaştıklarını söyledi.
31.07.2022 Trabzonspor
Sivaspor'dan yıldız transfer! Resmen açıklandı
Sivaspor'dan yıldız transfer! Resmen açıklandı DG Sivasspor Kamerunlu kanat oyuncusu Clinton N'Jie'yi renklerine bağladı.
29.07.2022 Sivasspor
Karaman ve Çalımbay final öncesi iddialı
Karaman ve Çalımbay final öncesi iddialı 60. Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi iki takımın teknik direktörleri ortak basın toplantısı düzenledi. Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sonrası hedeflerinin kupa olduğunu aktarırken, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Sivas’ta inanılmaz bir heyecan olduğunu ve kupayı almanın daha anlamlı olacağını söyledi.
25.05.2022 Türkiye Kupası
Bandırmaspor-Sivasspor: 2-4
Bandırmaspor-Sivasspor: 2-4 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Demir Grup Sivasspor deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Max Gradel 3 gole imza atarak turu getiren isim oldu.
9.02.2022 Türkiye Kupası
Hamza Hamzaoğlu: “10 kişi kalmasaydık skor farklı olurdu”
Hamza Hamzaoğlu: “10 kişi kalmasaydık skor farklı olurdu” DG Sivasspor deplasmanından 1 puanla ayrılan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Maçta 10 kişi kaldık. Kalmasaydık belki farklı bir oyun olabilirdi. İkinci yarıda daha farklı bir oyun çıkartabilirdik ama 10 kişi kalmış olmamıza rağmen maçın başından sonuna kadar takımım iyi mücadele etti” dedi.
22.12.2021 Futbol
Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor: 1-1
Demir Grup Sivasspor - Çaykur Rizespor: 1-1 Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında son 4 maçını kazanan Demir Grup Sivasspor kendi sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. Konuk takımda Alper Potuk ve Baiano kırmızı kart gördü.
23.12.2021 Sivasspor
Sivasspor - Galatasaray: 1-0
Sivasspor - Galatasaray: 1-0 Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
13.12.2021 Galatasaray
Rıza Çalımbay: 'Sanki sahada 8-9 kişi gibiydik'
Rıza Çalımbay: 'Sanki sahada 8-9 kişi gibiydik' Demir Grup Sivaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Beklediğimizin altında bir futbol oynadık. Bizim için kritik bir maçtı. Bir kaza olarak değerlendiriyoruz" dedi. GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise, "Bu ligde her puan önemli. Bunun değerini bilmemiz gerekiyor" diye konuştu.
6.11.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sivaspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.