Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Son dakika Skoda Kodiaq haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Skoda Kodiaq gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Skoda Kodiaq haber sayfamızda...

Skoda Kodiaq

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 skoda kodiaq haberi bulunmuştur.
16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda kazananlar belli oldu
16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda kazananlar belli oldu Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı yüzme yarışması olarak dikkat çeken 16. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası gerçekleşti.
31.10.2022 Diğer
En çok satan modeli Kodiaq oldu!
En çok satan modeli Kodiaq oldu! Skoda’nın başarılı modeli Kodiaq en çok satan markası oldu. D-SUV segmentinde yer alan modeli olan Kodiaq, yılın ilk 6 ayında 1.109 adet satılarak kendi segmentinde lider olmayı başardı.
13.07.2020 Otomobil
Paris Motor Show 2018: Bizi neler bekliyor
Paris Motor Show 2018: Bizi neler bekliyor Avrupanın en büyük otomobil üreticileri 2 Ekim’de yeni otomobillerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Dünyanın en eski motor fuarı olarak da bilinen Paris Motor Show’da bu sene neler tanıtılacak?
27.09.2018 Otomobil
Yılın otomobili ‘melez’ Ioniq
Yılın otomobili ‘melez’ Ioniq Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu yıl 3...
18.04.2018 Ekonomi
Türkiye’de yılın otomobili Hyundai IONIQ Hybrid seçildi!
Türkiye’de yılın otomobili Hyundai IONIQ Hybrid seçildi! Türkiye’de Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu yıl 3.kez düzenlenen ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasının birincisi belli oldu. OGD üyesi 76 gazeteciden toplam 3820 puan alarak 22 rakibini geride bırakmayı başaran Hyundai IONIQ Hybrid Türkiye’de Yılın Otomobili Ödülü’nün sahibi oldu.
18.04.2018 Otomobil
Avrupa’nın dizelle imtihanı
Avrupa’nın dizelle imtihanı Avrupa’da dizel araçların satışı düşüş yaşarken, bu durum üreticiler için emisyon hedefini tutturamama riski doğurdu. Bununla birlikte Avrupa çapında karbondioksit emisyonlarında da artış oldu...
8.04.2018 Ekonomi
Kamyonda ‘vites’ büyütüyor!..
Kamyonda ‘vites’ büyütüyor!.. Ford Otosan, Türkiye’nin ilk yerli şanzımanını üretmek için kolları sıvadı. Böylece 2020 yılından itibaren yeni nesil Cargo kamyonların motorundan şanzımanına, arka aksına kadar herşeyi tamamen yerli olacak...
18.02.2018 Ekonomi
Özene bezene yaratılmış
Özene bezene yaratılmış Çek üreticinin ilk büyük SUV modeli olarak Kodiaq, konforu, “bakış çalan” tasarımlı, donanımından sakınılmamış bir araç... Böyle olunca da, ister istemez “Skoda onu özene bezene yaratmış!” demekten kendimi alamadım...
15.07.2017 Ekonomi
Skoda'nın yeni Karoq'u 2018'de geliyor
Skoda'nın yeni Karoq'u 2018'de geliyor Çek üretici Skoda, Kodiaq ile başlattığı SUV atağına yeni bir halka daha ekliyor. Tamamen yeni Skoda Karoq, markanın kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi olarak model yelpazesinde yerini almaya hazırlanırken, 2018 yılının ilk çeyreğinden itibaren Türkiye pazarına sunulacak.
23.05.2017 Otomobil
‘Hibrit’in cazibesine Niro ile kapıldı
‘Hibrit’in cazibesine Niro ile kapıldı Koreli üretici Kia’nın, SUV sınıfındaki hibrit modeli Niro, Türkiye’de satışa sunuldu. İddialı Niro’nun, hibrit atağının ilk adımı olduğunu belirten Çelik Motor, bu alanda Türkiye’nin önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor
21.05.2017 Ekonomi
Skoda Kodiaq Türkiye'de satışta
Skoda Kodiaq Türkiye'de satışta Skoda’nın SUV atağının en önemli adımı olan Kodiaq, Türkiye’de satışa sunuldu. Markanın gerek yeni pazarlara gerekse daha geniş müşteri kitlesine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak Kodiaq modeli 109.900 TL’den başlayan fiyatlarla Skoda showroomlarındaki yerini aldı.
9.05.2017 Otomobil
Skoda Kodiaq'ın fiyatları belli oldu
Skoda Kodiaq'ın fiyatları belli oldu Skoda'nın geçtiğimiz yıl tanıttığı SUV modeli Kodiaq'ın ilk teknik bilgileri ortaya çıktığı andan itibaren Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'de de merakla beklenmeye başladı.
3.05.2017 Otomobil
Seat Ateca Cupra, Nürburgring yollarında!
Seat Ateca Cupra, Nürburgring yollarında! Land Rover Sport SVR ve Alfa Romeo Stelvio gibi modeller sayesinde performans odaklı lüks sınıf SUV’ları görmeye alışmıştık. SEAT Ateca Cupra ise performanslı SUV modellerin yalnızca lüks sınıfta olmadığını ispatlamak istiyor.
2.05.2017 Otomobil
İşte Skoda'nın yeni konseptinden ilk görüntüler...
İşte Skoda'nın yeni konseptinden ilk görüntüler... Skoda Vision E Concept'in ilk fotoğrafları internette ortaya çıktı. Konsept bu hafta Şanghay Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılacak.
18.04.2017 Otomobil
İşte Skoda'nın yeni konseptinden ilk görüntüler...
İşte Skoda'nın yeni konseptinden ilk görüntüler... Skoda Vision E Concept'in ilk fotoğrafları internette ortaya çıktı. Konsept bu hafta Şanghay Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılacak.
18.04.2017 Otomobil
Seat'ın yeni büyük SUV hazırlığı
Seat'ın yeni büyük SUV hazırlığı Seat’ın yeni büyük SUV’si Skoda Kodiaq modelini temel alacak, firmanın SUV serisinde Ateca ve Arona’nın yanı sıra yer alacak.
24.03.2017 Otomobil
Skoda Kodiaq ve yeni modelleri tanıtıldı
Skoda Kodiaq ve yeni modelleri tanıtıldı Skoda Kodiaq, renk getirmeye hazırlanıyor. Cenevre Otomobil Fuarı’nda oldukça şık iki yeni modelini tanıtan Skoda, Kodiaq ile kardeşi Seat Ateca’ya adeta meydan okuyor.
13.03.2017 Otomobil
Octavia ve Kodiaq’la ‘fark’a oynayacak...
Octavia ve Kodiaq’la ‘fark’a oynayacak... Bu yıl başta yenilenmiş Octavia ve yeni Kodiaq olmak üzere farklı modelleri Türkiye’de satışa sunacak Skoda, “farklı” müşterilere ulaşmayı ve filoda daha etkin olmayı hedefliyor
19.02.2017 Ekonomi
"2017 Dünyada Yılın Otomobili" finalistleri açıklandı
"2017 Dünyada Yılın Otomobili" finalistleri açıklandı 2016 yılının sonlarına doğru aday kadrosu açıklanan "2017 Dünyada Yılın Otomobili" ödüllerinde nihayet finalistler belli oldu. 5 farklı kategoride verilecek ödüllerde dünya devi markalar yarışıyor.
3.02.2017 Otomobil
Skoda Kodiaq görücüye çıktı!
Skoda Kodiaq görücüye çıktı! Çek otomobil üreticisi Skoda 2017 model SUV'si Skoda Kodiaq'ı tanıttı. Türkiye'de 2017 Mart ayında satışa sunulacak olan Skoda Kodiaq Skoda'nın ürettiği ilk büyük SUV'i olarak da öne çıkıyor.
15.11.2016 Otomobil
S90 hem müşteriyi hem de bayiyi tavladı
S90 hem müşteriyi hem de bayiyi tavladı Volvo’nun yeni ürün stratejisinin ikinci temsilcisi olan yeni S90, Türkiye’de satılmaya başlandı. Araca 102 adetlik ön sipariş gelirken, Volvo bayileri de, XC90 ve S90 ile birlikte yeni marka kimliği yatırımlarına hız verdi...
14.08.2016 Ekonomi
Skoda Slavia tanıtıldı! Skoda Slavia Türkiye'de satılacak mı?
Skoda Slavia tanıtıldı! Skoda Slavia Türkiye'de satılacak mı? Skoda'nın kendi içerisindeki öğrenci ekibi tarafından tasarlanarak hayata geçirilen Skoda Slavia tanıtıldı.
22.07.2020 Otomobil
Skoda Kamiq Türkiye fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı ve özellikleri
Skoda Kamiq Türkiye fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı ve özellikleri Skoda'nın yeni SUV modeli Kamiq Türkiye'de satışa çıktı. Otomobil severlerin merakla fiyatını beklediği Skoda'nın yeni SUV modeli fiyatı ile de herkesi şaşırtacak. Son dönemde artan ikinci el piyasası ile sıfır ikinci el araç arasındaki farkların neredeyse sıfırlandığı dönemde ikinci el araç alacağınız fiyatlara Skoda size sıfır bir SUV veriyor. İşte Skoda Kamiq Türkiye fiyatı ve özellikleri...
17.07.2020 Otomobil
En teknolojik Clio sonbaharla gelecek
En teknolojik Clio sonbaharla gelecek 5. nesliyle Türkiye’de üretimine başlanan Renault’nun popüler modeli Clio, Ekim ayından itibaren ülkemiz yollarına çıkacak. Yeni nesil Clio, hibrit versiyonu ve “otonom” sürüşe hazırlık niteliği taşıyan donanımlarıyla hayli teknolojik bir otomobil
24.06.2019 Ekonomi
Yeni model atağı itici gücü olacak
Yeni model atağı itici gücü olacak Bu yıl, aralarında yerli yeni Corolla’nın da bulunduğu dört yeni modeli Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanan Toyota, böylelikle pazarda yaşanacak daralmadan en az şekilde etkilenmeyi hedefliyor
28.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Skoda Kodiaq ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.