Sokak Kavgası

Sokak Kavgası

Son dakika sokak kavgası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokak kavgası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokak kavgası haber sayfamızda...

Sokak Kavgası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 444 sokak kavgası haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'den açıklama! 'Sokak kavgası mı, futbol maçı mı?'
Fenerbahçe'den açıklama! 'Sokak kavgası mı, futbol maçı mı?' Fenerbahçe'nin, Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı maça 73. dakikada yaşanan gerilim damgasını vurmuştu. Konu hakkında Fenerbahçe'den açıklama geldi.
13.11.2023 Fenerbahçe
Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı sonrası hakem yorumu: Bu artık kavga
Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı sonrası hakem yorumu: Bu artık kavga Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Tartışmalı pozisyonları yayıncı kuruluşta hakemler değerlendirdi.
13.11.2023 Fenerbahçe
Arnavutköy’de kavgada ortalık savaş alanına döndü
Arnavutköy’de kavgada ortalık savaş alanına döndü Arnavutköy’de husumetli oldukları iddia edilen iki grup karşı karşıya geldi. Meydan muharebesini aratmayan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.09.2023 Gündem
Çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu
Çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu Bolu'da bir erkek, tartıştığı kadını, çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu. Çağırılan polis ekipleri, kadın ile erkeği ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.
29.04.2022 Gündem
18 yaşındaki Batuhan'ı  öldüren sanığa müebbet
18 yaşındaki Batuhan'ı öldüren sanığa müebbet İstanbul Sultangazi'de 18 Aralık 2019 yılında tartıştığı 18 yaşındaki Batuhan Korkmaz'ı bıçaklayarak öldüren Serhat Çinçe, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Anne Yaşar Korkmaz, kararın ardından "Oğlumun bugün düğün günü" deyip gözyaşlarına hakim olamadı.
9.02.2022 Gündem
Erzurum'da hareketli anlar! Birbirlerine girdiler
Erzurum'da hareketli anlar! Birbirlerine girdiler Erzurum'da 1 kişinin yaralandığı bıçaklı kavga sonra tarafların yakınları adliye önünde kavga etti. Kavgaya müdahale eden polis ekipleri, tarafları ayırdı.
22.05.2021 Gündem
Sokak ortasında yaşandı! Saç saça baş başa birbirine girdiler
Sokak ortasında yaşandı! Saç saça baş başa birbirine girdiler Adıyman'da sokak ortasında kızların tekme tokat kavgası kameralara yansıdı. Birbirlerine tekme tokat vuran, saçlarından tutup birbirlerini yerde sürükleyen kızların kavgası çevredekilerin vatandaşların müdahalesi ile sona erdi.
5.04.2021 Gündem
Tren rayında iki grup arasında çıkan kavga kamerada
Tren rayında iki grup arasında çıkan kavga kamerada Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te tren yolunda meydana gelen sokak kavgası, yolcu trenlerine zor anlar yaşattı. İki grubun tehlikeli kavgası güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2021 Haberler
Suriyeli kadınların saç koparan sokak kavgası kamerada
Suriyeli kadınların saç koparan sokak kavgası kamerada Muş'ta, kendisi gibi Suriye uyruklu biri kadın 3 genç kızın saldırısına uğrayan genç bir kadın, öldüresiye dövülerek saçları kopartıldı. Vatandaşların güçlükle ayırdığı kavga anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.
25.12.2020 Haberler
Son dakika! Suriyeli kadınların saç koparan sokak kavgası
Son dakika! Suriyeli kadınların saç koparan sokak kavgası Muş’ta, Suriye uyruklu genç kız, aynı ülke vatandaşı 3 kadın tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülüp, saçları koparıldı. Vatandaşların cep telefonuyla kaydettiği dayağın ardından, genç kızdan koparılıp yere atılan saçların, başka bir kadın tarafından toplanıp çöpe atılması görüntülere yansıdı.
25.12.2020 Gündem
Genç kızlar cadde ortasında birbirine girdi
Genç kızlar cadde ortasında birbirine girdi Kahramanmaraş’ta bir grup genç kızın kavgası güçlükle ayrıldı. Çevredeki vatandaşların ayırmak istediği kızlar birbirlerinin saçını çekerek ve tekmeler atarak kavga etti.
31.10.2020 Gündem
Son dakika haberleri... Sokak kavgası! Seviye yerlerde...
Son dakika haberleri... Sokak kavgası! Seviye yerlerde... Uzun yıllar sıkı dost oldular, en gizli sırlarını paylaştılar, hatta bir dönem birlikte çalıştılar. Ancak "dostum" dediği kişi tarafından kovulunca işler çirkinleşti. O da 15 yılda paylaşılan ne varsa ortaya dökmeye karar verdi. Melania'nın ses kayıtları yine yayınlandı, bu kez yetişkin filmi yıldızı da altta kalmadı. İki kadının atışmasında küfürler havada uçuştu, seviye düştü. İşte son dakika haberinin bomba gibi detayları...
7.10.2020 Dünya
Bursa'da silahlı, keserli sopalı kavgada ortalık karıştı
Bursa'da silahlı, keserli sopalı kavgada ortalık karıştı Bursa'nın İnegöl ilçesinde iki grup arasında silahlı, keserli, sopalı kavgaya mahallenin gençleri de karışınca sokak kavgası yaşandı. Olayda 1 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.
29.06.2020 Gündem
14 kişiye 88 bin TL ceza kavga cezası
14 kişiye 88 bin TL ceza kavga cezası Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sokak ortasında kavga eden 14 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle toplam 88 bin 200 TL ceza kesildi.
23.04.2020 Haberler
Sokak kavgasına 88 bin TL ceza
Sokak kavgasına 88 bin TL ceza Bursa’nın İnegöl ilçesinde, sokak ortasında kavga eden 14 kişiye, sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesiyle toplam 88 bin 200 TL ceza kesildi.
23.04.2020 Gündem
Taşlı sopalı beşik kertmesi meydan kavgası: 9 yaralı, 18 gözaltı
Taşlı sopalı beşik kertmesi meydan kavgası: 9 yaralı, 18 gözaltı Bursa’da beşik kertmesi gençler evlenmek istemeyince aileler birbirine girdi. Her iki tarafın taş ve sopalarla birbirine girdiği sokak kavgası meydan muharebelerini aratmadı. Kameraya yansıyan sokak kavgasında 9 kişi yaralanırken, polis olaya karışan 18 kişiyi gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
Beşik kertmesi meydan kavgası
Beşik kertmesi meydan kavgası Bursa’da beşik kertmesi gençler evlenmek istemeyince aileler birbirine girdi. Her iki tarafın taş ve sopalarla birbirine girdiği sokak kavgası meydan muharebelerini aratmadı. Kameraya yansıyan sokak kavgasında 9 kişi yaralanırken, polis olaya karışan 18 kişiyi gözaltına aldı.
21.08.2019 Gündem
Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada
Taksim Talimhane'de meydan kavgası kamerada Taksim Talimhane'de Afganistan ve Pakistan uyruklu şahıslar henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Makas, bıçak, süpürge, çekçek ve uçak tekmelerin havada uçuştuğu kavgada çok sayıda şahıs yaralanırken, polis ekipleri 7 şüpheliyi gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
Son dakika | ABD-İsveç karşı karşıya gelmişti! Mahkeme ASAP Rocky için karar verdi...
Son dakika | ABD-İsveç karşı karşıya gelmişti! Mahkeme ASAP Rocky için karar verdi... İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky, yargılandığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
2.08.2019 Dünya
Trump'ın da müdahil olduğu olayda flaş gelişme! ‘İki kadın korku ve endişe içinde’
Trump'ın da müdahil olduğu olayda flaş gelişme! ‘İki kadın korku ve endişe içinde’ İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky’nin davasında 2 kişinin görgü tanığı olarak ifade vereceği öğrenildi.
31.07.2019 Dünya
Ünlü rapçi 2 yıl hapis cezası alabilir
Ünlü rapçi 2 yıl hapis cezası alabilir İsveç’te karıştığı sokak kavgası sonrası tutuklanan ABD’li rapçi ASAP Rocky için ilk dava görüldü. ASAP Rocky tarafından darp edildiğini iddia eden genç, 15 bin dolar para talebinde bulunurken rapçinin ayrıca 2 yıl hapis cezası alabileceği kaydedildi.
30.07.2019 Dünya
Trump'tan sonra hayranları da devreye girdi!
Trump'tan sonra hayranları da devreye girdi! İsveç’in başkenti Stockholm’de karıştığı bir kavga sonrası gözaltına alınan ABD’li rapçi ASAP Rocky’nin hayranları dünyaca ünlü İsveç markalarını boykot etmeye başladı.
27.07.2019 Dünya
Trump ikna edemedi İsveç’e sinirlendi
Trump ikna edemedi İsveç’e sinirlendi İsveç’in başkenti Stockholm’de verdiği bir konser sonrası karıştığı yaralamalı sokak kavgası nedeniyle 5 Temmuz’dan bu yana hapiste tutulan ünlü rap şarkıcısı ASAP Rocky’nin serbest bırakılmayacağı açıklandı.
27.07.2019 Dünya
Trump ünlü rapçi için devreye girdi
Trump ünlü rapçi için devreye girdi ABD Başkanı Donald Trump, İsveç’in başkenti Stockholm'de gözaltına alınan rapçi ASAP Rocky’nin serbest bırakılması için İsveç Başbakanı Stefan Löfven’i aradı.
20.07.2019 Dünya
İtalya, 54 Hollandalı taraftarı sınır dışı ediyor
İtalya, 54 Hollandalı taraftarı sınır dışı ediyor İtalyan polisi, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Juventus- Ajax maçı için Torino kentine gelen Hollandalı taraftarlardan 54'ünü sınır dışı edileceklerini açıkladı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Kavgası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.