Son Dakika Habeleri

Son Dakika Habeleri

Son dakika son dakika habeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika habeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika habeleri haber sayfamızda...

Son Dakika Habeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 son dakika habeleri haberi bulunmuştur.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu saatler arasına dikkat!
Son dakika haberi: Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu saatler arasına dikkat! Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt geneli için hava durumunu yayımlandı. Buna göre 5 il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. İşte detaylar...
28.07.2021 Gündem
EURO 2020'de herkes şokta! Yenilginin ardından milli takımı bıraktı
EURO 2020'de herkes şokta! Yenilginin ardından milli takımı bıraktı Son dakika haberi... EURO 2020'de tarihe geçen bir futbol şölenine tanıklık ediyoruz. İkinci turda seyir zevki ve temposu yüksek karşılaşmalar gol düellosuna sahne oluyor. Dev takımlar turnuvaya bir bir havlu atıyor. İngiltere'nin güçlü rakibi Almanya'yı 2-0 yenerek elemesiyle ortaya herkesi şaşırtan bir sonuç çıktı. Ünlü yıldız dramatik yenilginin ardından milli takımı bıraktı. İşte detaylar...
30.06.2021 Almanya
Son dakika habeleri: Korkulan oldu! Koronada en kötü dönem başladı
Son dakika habeleri: Korkulan oldu! Koronada en kötü dönem başladı Gelen son dakika haberine göre; İlk koronavirüs vakasının görüldüğü 11 Mart’tan beri bir günde en fazla ölüm gerçekleşti. Önceki gün ülke genelinde 141 kişi Kovid-19 nedeniyle can verdi. Vehamet tablosu ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına yansırken, İstanbul’un 39 ilçesi de kırmızıya döndü.
22.11.2020 Gündem
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan açıklama! Salgın kötüye gidiyor
Son dakika... Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan açıklama! Salgın kötüye gidiyor Dünya Sağlık Örgütü, "Şu an hiçbir ülke ayağını frenden kaldırmamalı" açıklamasını yaptı, son 10 günün dokuzunda 100 binin üzerinde yeni vaka tespit edildiğini vurguladı.
9.06.2020 Dünya
Sulama kanalını imece usulü temizlediler
Sulama kanalını imece usulü temizlediler Muş’a bağlı Özdilek köyünde yaşayanlar, aşırı yağış nedeniyle 5 kilometrelik bölümü çamurla dolan sulama kanalını el birliğiyle temizledi.
9.06.2020 Gündem
Son dakika! Bakan Koca uyardı! Hidroksiklorokin'in ölüm oranlarını artırdığını iddia eden makaleler geri çekildi
Son dakika! Bakan Koca uyardı! Hidroksiklorokin'in ölüm oranlarını artırdığını iddia eden makaleler geri çekildi Gelen bir son dakika haberine göre; Türkiye'deki koronavirüs vakaları konusunda gerçekle bağdaşmayan verilerin yer aldığı ve sıtma tedavisinde başarısı kanıtlanan, Kovid-19'la mücadelede de büyük yararı görülen "Hidroksiklorokin" adlı ilacın ölüm oranlarını artırdığına yönelik iddiaların yer aldığı uluslararası iki dergideki makaleler, tıp dünyasından gelen itirazlar üzerine yazarları tarafından geri çekildi.
6.06.2020 Gündem
SON DAKİKA... Bakan Selçuk duyurdu! Engellilerin raporu uzatıldı
SON DAKİKA... Bakan Selçuk duyurdu! Engellilerin raporu uzatıldı Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Evde bakım yardımından yararlananlar ve engelli aylığı alanların raporları ikinci bir duyuruya kadar geçerli sayılacak."
2.06.2020 Ekonomi
Son dakika... Corona çilesi! Hapse atılan Türkler bile var
Son dakika... Corona çilesi! Hapse atılan Türkler bile var Gelen son dakika haberine göre; AB Komisyonu’nun talimatlarına rağmen, Avrupa yollarında Türk TIR şoförlerine yönelik vize sorunu devam ediyor. Almanya dışındaki ülkelerden alınmış olan Schengen vizeleri uzatılmadığı için sürücüler zor zamanlar yaşıyor hatta bazı firmaların sürücülerinin nezarete alındığı bilgileri geliyor.
28.05.2020 Ekonomi
Yasağa aldırmayıp piknik yapanlar drone görünce kaçtılar
Yasağa aldırmayıp piknik yapanlar drone görünce kaçtılar İstanbul Arnavutköy'de sokağa çıkma yasağının son günü, bazı vatandaşlar yasağı hiçe sayarak piknik yapıp top oynadı. Kendilerini görüntüleyen drone'u polise ait sanan vatandaşların kaçışma anları havadan görüntülendi.
27.05.2020 Gündem
Anjiyo sonrası testi pozitif çıktı, ziyarete gelen 48 kişi karantinaya alındı
Anjiyo sonrası testi pozitif çıktı, ziyarete gelen 48 kişi karantinaya alındı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, yapılan anjiyonun ardından rahatsızlanınca götürüldüğü hastanede corona virüs testi pozitif çıkan E.K.'ye (90), geçmiş olsun ziyaretine gelen 48 kişi karantinaya alındı.
24.05.2020 Gündem
Son dakika...Yeni kurallar geliyor! Bayramdan sonra...
Son dakika...Yeni kurallar geliyor! Bayramdan sonra... Gelen son dakika haberine göre, corona virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı tatilindeki 4 günlük sokak yasağının günlük vaka sayısını 500’e düşürmesi bekleniyor. Bu gerçekleşirse haziranda yeni gevşeme kararları gündeme gelecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son Bilim Kurulu toplantısının ardından “Bayramdan sonra daha özgürüz” müjdesini verdi. Bayramdan sonra yapılacak değerlendirmelerde, vaka sayısının düşmesine bağlı olarak yeni kurallar konulabilecek.
23.05.2020 Gündem
Son dakika! İbrahim Kalın'dan kritik görüşme
Son dakika! İbrahim Kalın'dan kritik görüşme Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien ile telefonda görüştü.
22.05.2020 Siyaset
Son dakika haberi I Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan corona aşısıyla ilgili flaş teklif
Son dakika haberi I Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan corona aşısıyla ilgili flaş teklif Son dakika gelen bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu öncülüğünde düzenlenen "Corona virüs Küresel Mukabele Uluslararası Taahhüt Etkinliği"ne video mesaj gönderdi.
4.05.2020 Siyaset
Sağlık çalışanı komşularının rahatsız olmaması için sitede gürültü çıkarmak yasaklandı
Sağlık çalışanı komşularının rahatsız olmaması için sitede gürültü çıkarmak yasaklandı Diyarbakır'da 142 daireli sitede kalan sağlık çalışanlarının rahatsız edilmemesi için gürültü çıkarmak, yüksek sesle televizyon izlemek yasaklandı.
10.04.2020 Gündem
Son dakika corona virüsü haberi: Sadece bir ülkede 260 bin kişi ölecek' demişti... Yeni açıklama!
Son dakika corona virüsü haberi: Sadece bir ülkede 260 bin kişi ölecek' demişti... Yeni açıklama! Son dakika haberlere göre, Çin'den dünyaya yayılan ve son haftalarda meydana gelen dramatik artışla merkez üssünün Avrupa haline geldiği corona virüsü, dünyaya diz çöktürmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberlerine göre virüs, bugün itibariyle dünyada 200 binden fazla kişiye bulaştı. Corona virüsü nedeniyle, hayatını kaybedenlerin sayısı de 8 bini geçti. Çin'den sonra virüsten en çok etkilenen ülke, 31 bini aşkın vaka ile İtalya oldu. 8 bin 500'e yakın hastası bulunan Güney Kore'den gelen görüntüler ise infial yarattı. İngiltere'de 260 bin kişinin ölebileceğine dair öngörüde bulunan profesörün son açıklaması ise gündeme bomba gibi düştü ve şok etkisi yarattı. İşte corona virüsüne dair son dakika habeleri...
18.03.2020 Dünya
Son dakika haberleri... Corona virüsü hemşireyi hüngür hüngür ağlattı!
Son dakika haberleri... Corona virüsü hemşireyi hüngür hüngür ağlattı! Son dakika habelere göre, Corona virüsünün bulaştığı insan sayısı dramatik bir şekilde artmaya devam ediyor. Çin'de ortaya çıkan ve ardından Avrupa'ya yayılan virüs, başta İtalya olmak üzere pek çok ülkeye diz çöktürdü. Bugün itibariyle 182 binden fazla kişiye bulaşan virüs nedeniyle, 7 bin 100'den fazla kişi yaşamını yitirdi. Çin'den sonra virüsten en çok etkilenen ülke, 28 bine yaklaşan vaka sayısıyla İtalya oldu. Onu 15 bin civarında vakası bulunan İran takip ederken, İspanya'da da virüs bulaşan kişi sayısında patlama yaşandı. İspanya'da corona virüsü bulaşan kişi sayısı 10 bine yaklaştı ve 342 kişi yaşamını yitirdi. Bu ülkelerde sağlık çalışanları işe gitmeyi "savaşa girmeye" benzetti. Kimi sinir krizleri geçirirken kimi hüngür hüngür ağladı. Ülkeler virüsün daha da yayılmasını önlemek için sıkı tedbirler almaya başladı. Çin, koronavirüs için ilk aşının klinik testlerinin yapılmasına onay verdi. İşte corona virüsüne dair son dakika habeleri...
17.03.2020 Dünya
Son dakika... AK Parti'den corona virüs kararı! MYK ve MKYK toplantıları ertelendi
Son dakika... AK Parti'den corona virüs kararı! MYK ve MKYK toplantıları ertelendi Gelen son dakika haberine göre, AK Parti'nin pazartesi günü yapılacak MYK ve MKYK toplantıları ileri bir tarihe ertelendi. Ertelemenin nedeni corona virüs tedbirleri olarak bildirildi.
14.03.2020 Siyaset
Dipsiz Göl ile ilgili bir skandal daha! 'Haber vermemiş!'
Dipsiz Göl ile ilgili bir skandal daha! 'Haber vermemiş!' Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı'nca merkeze bağlı Dumanlı köyü sınırlarındaki Taşköprü Yaylası'nda yasal izinle yapılan define kazısında, Buzul Çağı'ndan kalma, 12 bin yıllık Dipsiz Göl'ün yok olmasıyla ilgili sorumlular hakkında soruşturma başlatıldı. Bakanlık ve valiliğin idari soruşturmalarında, 2 müdür ve 1 memur açığa alınmıştı.
29.11.2019 Gündem
Son dakika: Mersin'de korkutan yangın! Evlere sıçrayabilir
Son dakika: Mersin'de korkutan yangın! Evlere sıçrayabilir Mersin'in Erdemli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
16.10.2019 Gündem
Türk Telekom'dan özür açıklaması
Türk Telekom'dan özür açıklaması Dün yaşanan 5.8'lik İstanbul depreminde GSM operatörlerinden kaynaklanan aksamalar üzerine Türk Telekom açıklama yaptı.
27.09.2019 Ekonomi
Son dakika... TEM'de zincirleme kaza!
Son dakika... TEM'de zincirleme kaza! İstanbul'da TEM Ispartakule Mevkii'nde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi kamyonun altında sıkıştı. Yaralıya sıkıştığı yerden çıkarılana kadar sağlık ekiplerince serum bağlandı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
30.04.2019 Gündem
Son dakika... TEM'de zincirleme kaza!
Son dakika... TEM'de zincirleme kaza! İstanbul'da TEM Ispartakule Mevkii'nde 4 aracın birbirine girdiği zincirleme trafik kazası meydana geldi. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi kamyonun altında sıkıştı. Yaralıya sıkıştığı yerden çıkarılana kadar sağlık ekiplerince serum bağlandı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
30.04.2019 Gündem
Son dakika: Araç sahipleri dikkat! Bakanlıktan önemli uyarı
Son dakika: Araç sahipleri dikkat! Bakanlıktan önemli uyarı Ticaret Bakanlığı, gümrük kapılarında yaşanan yoğunluk nedeniyle sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için ödenmemiş HGS/OGS geçiş ücreti veya para cezalarını, gümrük kapısına gelmeden önceki ödeme noktalarında ödemelerinin önem arz ettiğini bildirdi.
13.04.2019 Ekonomi
Son dakika: İki şehir de nasibini aldı! Gece yarısı ne yapacaklarını bilemediler
Son dakika: İki şehir de nasibini aldı! Gece yarısı ne yapacaklarını bilemediler Van’da dün akşam etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Akşam saatlerinde elektriği kesilen vatandaşlar karanlıkta kaldı. Etkisini arttırarak gece boyunca süren yağış ve fırtına Adana'da yaşayanları da vurdu. Kentin bir çok yerinde ağaçlar devrilirken elektrik telleri de koptu.
26.10.2018 Gündem
Çorum'da katliam gibi kaza! 5 kişilik aile yok oldu!
Çorum'da katliam gibi kaza! 5 kişilik aile yok oldu! Çorum'un İskilip ilçesinde, TIR'la kafa kafa çarpışan otomobildeki aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
24.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Habeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.