Sözü

Sözü

Son dakika SÖZÜ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan SÖZÜ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan SÖZÜ haber sayfamızda...

Sözü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.041 sözü haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
Beyoğlu'nda Zuhal'in ölümüne neden olan polisin cezası belli oldu
Beyoğlu'nda Zuhal'in ölümüne neden olan polisin cezası belli oldu Beyoğlu’nda kaçan şüphelilere silahla ateş ederken, yoldan geçen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız’ın ölümüne neden olduğu iddia edilen sanık polis memurunun davasında karar çıktı.
9.05.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den tartışılan atamalarla ilgili açıklama
CHP lideri Özel'den tartışılan atamalarla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.
9.05.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: Meydan okumaya gideceğiz
Kayserispor'da Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe'ye gözdağı: Meydan okumaya gideceğiz Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Kayserispor
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Haberler
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Dünya
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar Süper Lig'e yükselmeyi önceki hafta resmen ilan eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Futbol mevsiminin sadece izleyenin değil oynayanın da keyif aldığı sıra dışı bir gündü. Kötü yoktu. Daha iyiler vardı. Ama her şeyden öte bir takım vardı İzlenmesi keyif veren. Harikasın Göztepe’’ dedi.
7.05.2024 1.Lig
‘Şapkasız çıkmam’
‘Şapkasız çıkmam’ Şapka önemlidir. Öncelikle Türkiye’nin kuruluş devrimlerinden biridir.
7.05.2024 Gündem
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon Enflasyonun düşeceğine dair son günlerde yapılan tahminler ve açıklamalar halkımızın bir kısmında önümüzdeki dönemde fiyatların gerileyeceği yolunda bir beklenti yarattı ama doğru bir beklenti değil bu.
7.05.2024 Ekonomi
Yeni şarkı müjdesi
Yeni şarkı müjdesi Gülşen, önceki akşam KKTC’deki sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
7.05.2024 Cadde
Gündoğdu’dan yeni şarkı
Gündoğdu’dan yeni şarkı Ceren Gündoğdu, bu sene yayınlayacağı, tamamı kendisine ait parçalardan oluşacak ikinci stüdyo albümünden bir yeni eseri daha dinleyiciyle paylaştı.
7.05.2024 Cadde
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken
Arda Turan kariyer hedefini açıkladı: Henüz çok erken Eyüpspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Arda Turan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Süper Lig
Arda Güler'in kupayı kaldıracağı yer belli oldu!
Arda Güler'in kupayı kaldıracağı yer belli oldu! La Liga'da sahasında Cadiz'in konuk eden Real Madrid, Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede rakibini 3-0 mağlup etti. Real Madrid-Cadiz karşılaşmasından birkaç saat sonra başlayan maçta ise Barcelona, Girona'ya deplasmanda 4-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından şampiyon olan Real Madrid'in kupasını alacağı yer belli oldu. İşte Arda Güler'in kupayı kaldıracağı yer...
6.05.2024 İspanya La Liga
'Haziranda faiz indirimi ihtimali güçlendi'
'Haziranda faiz indirimi ihtimali güçlendi' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Baş Ekonomisti Philip Lane, hizmet enflasyonunun nihayet gevşemeye başlamasıyla birlikte Avrupa Merkez Bankası'nın Haziran ayında faiz indirimine gitme ihtimalinin güçlendiğini söyledi.
6.05.2024 Uzmanpara
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur!
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur! Bana sorarsanız; mücadele seviyesi yüksek, keyifli bir yarışın en büyük işaretidir, duygulara hitap eden anların sayıca fazla oluşu. Birçok hikayeye sahip TUR 2024, işte o yarışlardan bir tanesiydi. Ve bence durumun böyle olmasında Mutlu Erçevik’in parkurlara yaptığı dokunuşların da etkisi yadsınamazdı.
5.05.2024 Diğer
Olimpiyatta lezzet şöleni
Olimpiyatta lezzet şöleni 2024 Paris Olimpiyatları’nda sporculara ünlü Fransız baget ekmekleri, seçkin peynirler, sebzeler ve ödüllü aşçıların hazırladığı yemeklerden oluşan çok zengin bir menü sunulacak.
5.05.2024 Dünya
Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi
Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi Konak Belediye Başkanı Mutlu, ‘Her mahalleye doğalgaz’ vaadi için, İZMİRGAZ Genel Müdürü Ahmet Yetik’i ziyaret ederek çalışma talebinde bulundu.
4.05.2024 Ege
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı
Arda Güler'i hiç kimse tutamadı! Carlo Ancelotti söz vermişti, hayran bıraktı La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Arda Güler'in performansı Real Madrid taraftarlarını hayran bıraktı.
4.05.2024 İspanya La Liga
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama
Fatih Erbakan'dan İsrail ile ticaretin durdurulmasıyla ilgili açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "İsrail ile olan ticaretin durdurulması son derece olumlu bir adım. Geç de olsa böyle bir adımın atılması son derece önemli" dedi.
3.05.2024 Gündem
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var'
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var' Türkiye'nin ilan ettiği kararla aynı gün yayımlanan bir analiz, İsrail'in başını ağrıtan asıl sorunu tüm ayrıntılarıyla deşifre etti. Haaretz'teki analize göre, 'çok ciddi' olarak görülen kararın etkisi şimdiden savaşta ve müzakerelerde görüldü bile.
2.05.2024 Dünya
Nihal Candan: Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü
Nihal Candan: Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü Cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Gündem
Uğurcan Özer’in Olimpiyat gururu
Uğurcan Özer’in Olimpiyat gururu 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılmaya hak kazanan Ünsped Kültür ve Spor Kulübü sporcusu Uğurcan Özer, kulüp çalışanları ve Zeytinburnu İlçe protokolü ile bir araya geldi.
1.05.2024 Diğer
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu'
Mimar Sinan'ın sırrıydı, müfredattan kaldırıldı! 'Herkesten 100 yıl önce integrali biliyordu' Adı henüz anılmadan dünya harikaları inşa edilmiş, tarihe nasıl hesaplandığı çözülemeyen eserler bırakılmıştı. Mısır Piramitleri'nden Süleymaniye Cami'ne ve en sonunda lise matematik kitaplarına giren integral, günümüzde ise ders kitaplarından çıkarılıyor. Peki, bu karmaşık işlemi bulmaya giden yol nasıl başladı? İşte sosyal medyada tartışma başlatan kararın ardındaki sır.
1.05.2024 Yaşam
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam
ÖZEL | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: 3-5 kişi için milli takımı riske atmam TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’a kadar görevde kalacaklarını söyledi, “Kötü niyetliler, ‘Almanya’da Büyükekşi mi oynayacak ki, seçimi öne almıyor’ diyor. Şu anda milli takımın başında Hamit Altıntop ve Mustafa Eröğüt var. Seçim öne alınırsa futbolcular, belki de hiç tanımadıkları birileriyle EURO 2024’e gidecek. 3-5 kişinin hırsları için bu işi riske atamayız” ifadelerini kullandı
1.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sözü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.