Stephen Appiah

Stephen Appiah

Son dakika stephen appiah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stephen appiah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stephen appiah haber sayfamızda...

Stephen Appiah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 stephen appiah haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'nin transfer reçetesini açıkladı: Appiah ve Aurelio'dan sonra gelmedi
Fenerbahçe'nin transfer reçetesini açıkladı: Appiah ve Aurelio'dan sonra gelmedi Fenerbahçe hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarı için sezon öncesinde yaptığı transferlerle iddialı bir kadro kurdu. Milliyet yazarı Levent Kalkan, sarı-lacivertli takımın transfer reçetesini açıklarken Cengiz Ünder ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
4.08.2023 Fenerbahçe
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı! Cenazede dans, müzik ve gözyaşı
Christian Atsu, Gana gelenekleriyle uğurlandı! Cenazede dans, müzik ve gözyaşı Hatay'daki evinin depremde yıkılmasıyla enkaz altında kalarak can veren Christian Atsu için ülkesinde cenaze töreni düzenlendi. Gana geleneklerine uygun ritüellerin hakim olduğu törende sevenleri talihsiz futbolcu için göz yaşı döktü.
17.03.2023 Hatayspor
Atsu'nun evinde yas! İşte cenaze geleneği
Atsu'nun evinde yas! İşte cenaze geleneği Atsu ailesinin Gana'daki evi taziye ziyaretlerinin adresi oldu. Eski Fenerbahçeli yıldız ismin yanı sıra, Ganalı efsane futbolcular taziye ziyaretine geldi.
23.02.2023 Hatayspor
Bomba transfer önerisi: Fenerbahçe için tam isabet! Kaçırılmaması gerekir
Bomba transfer önerisi: Fenerbahçe için tam isabet! Kaçırılmaması gerekir Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi resmen başladı. Sarı-lacivertli kulüp ünlü teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Gözler şimdi transfere çevrildi. Fenerbahçe'ye 'şampiyonluğun olmazsa olmaz' kabul edileceği sezonda orta saha için flaş transfer önerisi geldi.
3.06.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Mesut Özil mesajı
Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Mesut Özil mesajı Fenerbahçe'nin eski yıldız futbolcuları, yeni transfer Mesut Özil'e videolu mesajla "hoş geldin" dedi.
24.01.2021 Fenerbahçe
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Çaykur Rizesporlu Donsah: Appiah her zaman örnek aldığım bir futbolcu olacak
Çaykur Rizesporlu Donsah: Appiah her zaman örnek aldığım bir futbolcu olacak Çaykur Rizespor'un İtalya Serie A ekibi Bolognadan kiraladığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Donsah, "A Milli Takımda Appiah, Essien ve Muntari gibi ikon oyuncular vardı. Onları örnek aldık ve bu şekilde gelişmeye çalıştık. Ayrıca Appiah ile birebir tanışma fırsatım da oldu. Milli takıma çağrıldığımda milli takım menajerliği yapıyordu. Çok iyi bir insan ve çok büyük bir futbolcuydu. Her zaman örnek aldığım bir futbolcu olacak" dedi.
11.11.2020 Rizespor
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Stephen Appiah pandemide de boş durmuyor...
Stephen Appiah pandemide de boş durmuyor... Fenerbahçe'nin eski yıldızı Stephen Appiah, pandemide de spor salonunda uzak kalmıyor. Appiah yaptığı bireysel sporlarla gençlere taş çıkarmaya devam ediyor.
10.08.2020 Futbol
Stephen Appiah çalışmalarına tam gaz devam ediyor...
Stephen Appiah çalışmalarına tam gaz devam ediyor... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve taraftarın sevdiği isimlerden Ganalı Appiah, vücuduyla genç isimlere taş çıkartmaya devam ediyor.
1.07.2020 Futbol
Gaziantep FK - Antalyaspor: 1-1
Gaziantep FK - Antalyaspor: 1-1 Gaziantep FK, Süper Lig'in 29. haftasında evinde Antalyaspor'u ağırladı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Antalyaspor'da Hakan Özmert kırmızı kart gördü.
22.03.2021 Gaziantep FK
Stephen Appiah şen şakrak! Rap müzik eşliğinde...
Stephen Appiah şen şakrak! Rap müzik eşliğinde... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Stephen Appiah, kendine has gömlek ve şapkasıyla arabasında rap müzik dinlediği anları paylaştı...
22.06.2020 Futbol
Stephen Appiah modelliğe soyundu...
Stephen Appiah modelliğe soyundu... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Appiah, paylaştığı videoyla modelliğe de ne kadar hazır olduğunu gösterdi.
7.06.2020 Futbol
FIBA paranın peşine düştü
FIBA paranın peşine düştü Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), federasyonların zararını minimuma indirmek için 150 milyon dolarlık bir ödenek ayırdı. FIBA kendisine düşen miktarı tahsil edebilmek adına harekete geçti.
1.07.2020 Basketbol
Formula 1 takımı Renault'tan Fernando Alonso'ya yeşil ışık
Formula 1 takımı Renault'tan Fernando Alonso'ya yeşil ışık Formula 1 takımlarından Renault Takım Direktörü Cyril Abiteboul, Fernando Alonso ile ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.
1.07.2020 Motor Sporları
Stephen Appiah'dan gangster itirafı!
Stephen Appiah'dan gangster itirafı! Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Stephen Appiah sarı-lacivertli günlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Olay sözler: Ersun Yanal'ın acizliği! Ölene kadar Aziz Yıldırım...
Olay sözler: Ersun Yanal'ın acizliği! Ölene kadar Aziz Yıldırım... Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, sarı lacivertli takımdaki son gelişmeleri değerlendirirken, Aziz Yıldırım ve Ali Koç hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Stephen Appiah'ın durmaya hiç niyeti yok
Stephen Appiah'ın durmaya hiç niyeti yok Fenerbahçe'nin Ganalı eski futbolcusu, spor yaptığı videolara bir yenisini daha ekledi, adete gençlere meydan okudu.
28.04.2020 Futbol
Stephen Appiah çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor...
Stephen Appiah çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Stephen Appiah spor yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.
25.04.2020 Futbol
Stephen Appiah gençlere taş çıkartıyor!
Stephen Appiah gençlere taş çıkartıyor! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ganalı Stephen Appiah, spor yaptığı anları paylaştı ve fit vücuduyla dikkat çekti.
20.04.2020 Futbol
Stephen Appiah, vücuduyla yok artık dedirtiyor!
Stephen Appiah, vücuduyla yok artık dedirtiyor! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Stephen Appiah, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak vücuduyla yok artık dedirtti.
27.03.2020 Futbol
Galatasaray, Kadıköy'de 13 dakika üstün kaldı
Galatasaray, Kadıköy'de 13 dakika üstün kaldı Galatasaray, Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de kazanamadığı son 19 lig maçında sadece 13 dakikayı skor olarak üstün geçirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Appiah'tan Türkiye itirafı: Dünyada böyle bir şey yok
Appiah'tan Türkiye itirafı: Dünyada böyle bir şey yok Ganalı eski futbolcu Stephen Appiah, futbolda artan ırkçılığa tepki olarak, "Siyahi de beyaz da değilim, kahverengiyim" dedi, Türkiye günleriyle ilgili de konuştu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nobre: 'Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum'
Nobre: 'Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum' Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Ali Koç, Appiah ile bir araya geldi!
Ali Koç, Appiah ile bir araya geldi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2005-2008 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen Ganalı eski futbolcu Stephen Appiah ile bir araya geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Stephen Appiah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.