Sufle

Sufle

Son dakika sufle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sufle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sufle haber sayfamızda...

Sufle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 524 sufle haberi bulunmuştur.
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük
İYİ Parti'den İmamoğlu'na 'DEM Parti' tepkisi: Koltuk sevdası Türkiye'den büyük İYİ Parti ile CHP arasındaki gerilim sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Oylarınızı bölmeyin' çağrısına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural'dan yanıt geldi.
24.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
‘Gençlere iş bulan abileri olma sözüm var’
‘Gençlere iş bulan abileri olma sözüm var’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün İstanbul Sanayi Odası’nı ve ASKON’u ziyaret etti.
17.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu
AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Millet temsilciye oy vermez" sözlerine yanıt verdi. Öte yandan Kurum, AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihi de duyurdu.
16.01.2024 Haberler
AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu
AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Millet temsilciye oy vermez" sözlerine yanıt verdi. Öte yandan Kurum, AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihi de duyurdu.
16.01.2024 Gündem
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu 2017 yılında hayatını kaybeden arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün, açıklamalarıyla dikkat çekti.
12.12.2023 Cadde
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’ İbrahim Erkal’ın filmini yapmak istediklerini söyleyen eşi Filiz Akgün, çocuklarının ve insanların yanlış tanımaması için projelere sıcak bakmadığını söyledi.
12.12.2023 Cadde
AKM’de arabesk konseri tartışması
AKM’de arabesk konseri tartışması Arabesk müziğin sevilen isimlerinden, 2017’de hayatını kaybeden İbrahim Erkal, 10 Aralık’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek saygı gecesinde anılacak.
29.11.2023 Kültür Sanat
Yeni başkente yeni taam
Yeni başkente yeni taam Yeni başkentte akşamları kadınlı erkekli gidilebilecek lokantalar yoktu. Atatürk bu konuda da öncü oldu. İstanbul’dan çağrılarak 1934’te açılan Karpiç Lokantası Ankara’nın yeni damak zevkini belirledi.
28.10.2023 Yemek
Usta tatlıcı püf noktalarıyla sütlaç tarifini verdi: Asla pütürlenmiyor
Usta tatlıcı püf noktalarıyla sütlaç tarifini verdi: Asla pütürlenmiyor Sütlaç en sevilen sütlü tatlıların başında geliyor. Ancak kıvamını tutturmak ise oldukça zor. Püf noktalarını bilmek gerekiyor. Usta tatlıcı püf noktalarıyla beraber gizli tarifini verdi. Bu şekilde yapında sütlaç asla pütürlenmiyor. İşte en lezzetli sütlaç tarifi…
27.10.2023 Yemek
İçi sulu sulu kalmayan sufle tarifi: Bu yöntemle içine çökmüyor ve puf puf kabarıyor
İçi sulu sulu kalmayan sufle tarifi: Bu yöntemle içine çökmüyor ve puf puf kabarıyor Sufle, genellikle özel olarak tasarlanmış porsiyonluk kaplarda sunulan, kabarmış ve hafif bir tatlıdır. Özellikle fırından yeni çıktığında kabarıklığı ve dokusuyla dikkat çeker. Ancak yapımı esnasında en sık karşılaşılan problemlerden birisi de içinin sulu kalması ve kabarmaması. İşte içi sulu kalmayan ve puf puf kabaran sufle tarifini sizlerle paylaştık…
26.10.2023 Yemek
Pizzada sınırı aştı kahveyi de taşıracak
Pizzada sınırı aştı kahveyi de taşıracak Aslan Saranga 150 pizzayla başladığı girişimcilik macerasında artık Domino's ülkelerine ürün ve inovasyon transfer eder durumda. Şimdi de Coffy'i Türkiye'nin en büyük kahve zinciri haline getirip uluslararası pazarlara açmanın peşinde...
8.10.2023 Milliyet Executive
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
ÖZEL | Elif Şahin'den İlkin Aydın'a itiraz: Sana göre çatlağım | Ben obur değilim
ÖZEL | Elif Şahin'den İlkin Aydın'a itiraz: Sana göre çatlağım | Ben obur değilim VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın ve Elif Şahin bu kez eğlenceli sorulara yanıt verdi. Skorer'in İTİRAF SERİSİ'nde İlkin'in yanıtlarına Elif Şahin'den müdahale geldi.
20.09.2023 Voleybol
Sufle’den NFT çıkışı
Sufle’den NFT çıkışı Türk rock grubu Sufle yeni albümü “Karanlık Pop”u NFT ile taçlandırdı. Grup, albümdeki “Bir Şey Hep Eksik”, “Unuttun Mu”, “Bütün Şarkılarım Sana”, “Duygusal Serseri”, “Ne Söz Ne Saz”, “Ağlıyor Aşkına”, “Adımı Sormasınlar”, “Kırık Bir Şarkı” şarkılarına eşlik eden NFT serisini sanatseverlerin beğenisine sundu.
2.08.2023 Kültür Sanat
Usta sanatçı Yılmaz Gruda son yolculuğuna uğurlandı! 'Hiçbir ünlü arayıp sormadı'
Usta sanatçı Yılmaz Gruda son yolculuğuna uğurlandı! 'Hiçbir ünlü arayıp sormadı' Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 93 yaşında hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda, sonsuzluğa uğurlandı. Ama töreni sırasında duygularını dile getiren oyucu Tuna Arman, sanat camiasının vefasızlığından dert yandı: Kan aramak için yalvardım, hiçbir ünlü tweetimi retweet'lemedi.
27.07.2023 Cadde
İş çıkışı ‘Dağılmak  İstiyorum’
İş çıkışı ‘Dağılmak İstiyorum’ İş Sanat ile “Cuma İş Çıkışı”na davetlisiniz. Haftanın yoğun iş yükünün stresini atmak için her yıl yaz aylarında düzenlenen “Cuma İş Çıkışı”, Emre Altuğ ve Sufle’nin konserleri ile başladı.
7.07.2023 Kültür Sanat
Sanatın buluşma noktası
Sanatın buluşma noktası Milliyet Sanat, haziran sayısında Renzo Piano imzalı binasıyla sanatın yine ve yeniden buluşma noktası olan İstanbul Modern’i kapağa taşıyor. Indiana Jones’un serüvenine eşlik eden dergi Gündüz Vassaf’ın ilk romanı “Ressamın İsyanı”nı okurla paylaşıyor.
1.06.2023 Kültür Sanat
Muharrem İnce çekildi, denklem değişti!
Muharrem İnce çekildi, denklem değişti! Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi kime yarar? İşte son kulis bilgileri
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi kime yarar? İşte son kulis bilgileri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini açıklamasının ardından Ankara'da neler konuşuluyor. AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'den son dakika bilgilerini Dicle Canova aktardı.
11.05.2023 Haberler
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi kime yarar? İşte son kulis bilgileri
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi kime yarar? İşte son kulis bilgileri Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini açıklamasının ardından Ankara'da neler konuşuluyor. AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'den son dakika bilgilerini Dicle Canova aktardı.
11.05.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan The Economist'e tepki
Kurtulmuş'tan The Economist'e tepki  AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İngiliz The Economist dergisinin, Türkiye'deki seçimlerle ilgili kapağına tepki göstererek "Seçim yaklaştıkça, biz nasıl gayretle mücadele ediyorsak, elin oğlu da boş durmuyor.  Sen kimsin? Bir dergi. Türkiye'de milletin kullanacağı oyun renginden sana ne? 7 tane ortağın olduğu bir yamalı bohça koalisyonu, 7 tane ortak cümleleri yok. Tek şeyleri, Erdoğan karşıtlığıdır diyorduk. Çok abartıyorsunuz diyorlardı. İşte bu başlıklar bizi teyit ediyor. " dedi.
5.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sufle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.