Şükrü Ergün

Şükrü Ergün

İş adamı ve Galatasaray SK yönetim kurulu üyesi. Özgeçmişi 1958 yılında İstanbul'da doğan Ergün, 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1981 yılında da Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Şükrü Ergün, gemi işletmeciliği ihtisasını Norveç Denizcilik Akademisi'nde tamamladı. 1974-1977 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'nde atletizm yaptı. Şükrü Ergün, halen Jotun A/S şirketinin Doğu Avrupa ve Orta Asya Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. 2002-2008 arası üç dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu başkanlığı yapan Şükrü Ergün, Türk Deniz Eğitim Vakfı, Deniz Temiz Derneği, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurullarında da görev yapmış, bir dönem de Türkiye Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Türk-Norveç Ticaret Odası kurucu başkanı olan Şükrü Ergün, Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir. Şükrü Ergün, Ünal Aysal'ın 2013 yılındaki yönetim kurulunda yer almıştır. Ergün evli ve 2 çocuk babasıdır.

Şükrü Ergün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 800 şükrü ergün haberi bulunmuştur.
Devleri boyuyor
Devleri boyuyor Dünyada Burj Khalifa’dan Avrasya Tüneli’ne dev projelere imza attıklarını belirten Şükrü Ergün Jotun’a proje kanalı, mimar ve son tüketiciden yüksek ilgi olduğunu anlatıyor.
10.01.2023 Milliyet Executive
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı
Son dakika - Galatasaray Başkanı Burak Elmas mazbatasını aldı Galatasaray Kulübü'nün geçen cumartesi yaptığı seçimli olağan genel kurulda başkanlığa seçilen Burak Elmas ve ekibi, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Salonu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
22.06.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, listelerini divan kuruluna teslim etti
Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, listelerini divan kuruluna teslim etti Galatasaray Kulübünün 19 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresinde başkan adayı olan Burak Elmas, listelerini divan kuruluna verdi.
28.05.2021 Galatasaray
Kar haberini duyan sürücüler lastikçilerde yoğunluk oluşturdu
Kar haberini duyan sürücüler lastikçilerde yoğunluk oluşturdu İstanbul'da perşembe günü yağması beklenen kar nedeniyle kış lastiği taktırmak isteyen araç sahipleri, lastikçilerde yoğunluk oluşturdu.
4.02.2020 Ekonomi
Falcao'nun yanında bir forvet daha...
Falcao'nun yanında bir forvet daha... Galatasaray, Radamel Falcao’yu transfer etse bile bir golcü daha almak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Diagne ve Mitroglou ile yolları ayırıp, istikbal vaat eden, para kazandırabilecek bir isim arayışına girdi
30.06.2020 Galatasaray
Geleneksel Aysal yemeği
Geleneksel Aysal yemeği Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, her yıl geleneksel olarak yaptığı yemek, Maslak Nevzat Özgörkey Galatasaray Atlıspor Tesisleri’nde yapıldı.
30.06.2020 Galatasaray
Boya Sanayicileri’nde  Yiğitbaşı, güven tazeledi
Boya Sanayicileri’nde Yiğitbaşı, güven tazeledi BOSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden Ahmet Yiğitbaşı seçildi
3.06.2017 Ege
‘Hem Beşiktaş hem Jotun için güzel iş’
‘Hem Beşiktaş hem Jotun için güzel iş’ Beşiktaş Yönetimi’nin, loca ve reklam karşılığında Vodafone Arena’yı boyatmak için anlaştığı Jotun Türkiye’nin Genel Müdürü ve Dünya Jotun’un Başkan Yardımcısı Şükrü Ergün, siyah-beyazlı kulüple güzel bir işbirliği yaptıklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Al locayı boya stadı
Al locayı boya stadı Siyah-beyazlılar, Eyfel Kulesi başta olmak üzere dünyanın en önde gelen birçok yapıtını boyayan Norveç firması ile Vodafone Arena’dan loca ve reklam karşılığında el sıkıştı. Türkiye’de Çırağan Sarayı’nı da boyayan Jotun’un, statta en kaliteli boyayı kullanacağı vurgulandı
30.06.2020 Beşiktaş
Aysal'ın bombası! Ferguson ve Khedira...
Aysal'ın bombası! Ferguson ve Khedira... Mali kongredeki ibra oylamasında güvenoyu alan Aysal'ın seçime girme ihtimali arttı. Aysal'ın tekrar başkan olursa Adebayor ve Sami Khedira'yı getireceği hoca adayları arasında ise Ferguson'un adı geçiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da başkanlığa aday!
Galatasaray'da başkanlığa aday! Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Şükrü Ergün, Albayrak'ı yalanladı!
Şükrü Ergün, Albayrak'ı yalanladı! Galatasaray es­ki ba­sın söz­cü­sü Şük­rü Er­gün, Abdürrahim Albayrak'ın Prandelli hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan çok sert açıklama!
Galatasaray'dan çok sert açıklama! Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yayınladı.
30.06.2020 Galatasaray
Listeler netleşti
Listeler netleşti 25 Ekim’de gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da başkanlık için aday olan Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat’ın yönetim kurulu aday listeleri açıklandı.
30.06.2020 Galatasaray
Mehmet Karlı: Aysal'ı omuzlarda taşıyacağız
Mehmet Karlı: Aysal'ı omuzlarda taşıyacağız Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Ergün, Başkan Aysal'ın bırakma kararı ile ilgili olarak "Taşın altına her elini koyana böyle yaparsak, bu işin sonu nereye gidecek diye düşünmemiz lazım" dedi. Yönetim kurulu üyesi Karlı, "Galatasaray'a 40 aydır verdiği emeklerden ötürü onu omuzlarda taşıyacağız" diye konuştu.
30.06.2020 Galatasaray
Çare seçim
Çare seçim Ünal Aysal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya sadece 8 yönetici katıldı. Yeterli sayıya ulaşılamayınca gelmeyen isimlere fikirleri soruldu ve 18-25 Ekim’de seçim yapılması kararlaştırıldı. 15 yöneticinin imzası bulunan kulüp açıklamasında tüm camianın destek vereceği yeni bir yönetime ihtiyaç duyulduğu vurgulandı
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da genel kurul kararı!
Galatasaray'da genel kurul kararı! Galatasaray'da kritik yönetim kurulu toplantısı Türk Telekom Arena'da yapıldı. Galatasaray'da genel kurul kararı alındı, 18-25 Ekim tarihlerinde erken seçim kararı alındı. Aysal yeniden aday olma kararı aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Şükrü Ergün: Yakışıksız bir davranış
Şükrü Ergün: Yakışıksız bir davranış Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün, "Suistimali yakalanarak mahkemeye verilmiş eski bir çalışanın beyanları üzerinden tarafımıza atılan suçlar, gerçek dışıdır. Ucuz polemiklerin içinde olmayacağımı ve malum kişilerin kışkırtıcı üsluplarını muhatap almayacağımı bildiririm" dedi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ı karıştıran kadın
Galatasaray'ı karıştıran kadın Sarı kırmızılı kulübü 500 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle işine son verilen eski hukuk işleri sorumlusu Ayşegül Egemen, şok iddialarda bulundu: “Galatasaray’da büyük yolsuzluklar var. Sadece formalardan 1.5 milyon liralık yolsuzluk yapıldı. Bazı yöneticiler kulüpten menfaat sağlıyor.”
30.06.2020 Galatasaray
Seba'nın şerefine!
Seba'nın şerefine! TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 2014-2015 sezonuna büyük bir anlam kattı.
1.07.2020 Futbol
Doğan sessiz!
Doğan sessiz! Galatasaray’da Fenerbahçe maçı sonrası ortaya atılan 3 yöneticinin istifa ettiği iddiası Galatasaray’da gündemin ana maddesi oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray yönetiminde Albayrak depremi
Galatasaray yönetiminde Albayrak depremi Abdürrahim Albayrak'ın Süper Kupa maçı sonrası dönüş uçağına alınmamasına Şükrü Ergün'den ilk tepki geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Volkan'a cevap
Galatasaray'dan Volkan'a cevap Süper Kupa maçında Galatasaraylı Felipe Melo ile yaşadığı gerginlik ve karşılaşma sonrasında söylediği sözlerle gündem yaratan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e Galatasaray'dan büyük tepki var.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da 3 istifa!
Galatasaray'da 3 istifa! Galatasaray'da Fenerbahçe yenilgisi sonrasında giden Süper Kupa, taşları yerinden oynatabilir. İddiaya göre 3 yönetici istifasını cebinde taşıyor...
30.06.2020 Galatasaray
Şükrü Ergün: Utanıyorum!
Şükrü Ergün: Utanıyorum! Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun açıklamaları konusunda yorum yaptı.
24.08.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Şükrü Ergün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.