Süper Lig

Süper Lig

Son dakika Süper Lig haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süper Lig gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süper Lig haber sayfamızda...

Süper Lig

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 141.603 süper lig haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da veda hazırlığı!
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da veda hazırlığı! Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılması bekleniyor.
28.04.2024 Konyaspor
İlhan Palut: Bir golün bir takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü!
İlhan Palut: Bir golün bir takımı bu kadar panikletmesi düşündürücü! Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ankaragücü karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Rizespor
Emre Belözoğlu: 2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli!
Emre Belözoğlu: 2-0’dan 2-2’ye gelmek önemli ve değerli! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Rizespor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 Ankaragücü
Selçuk İnan: Çok basit goller yemek bize yakışmadı!
Selçuk İnan: Çok basit goller yemek bize yakışmadı! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor'a 4-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
28.04.2024 Gaziantep FK
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Denis Dragus cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçını değerlendirdi.
28.04.2024 Trabzonspor
Bodrum Basketbol, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde!
Bodrum Basketbol, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off final serisinde Bodrum Basketbol, Bursa'yı 3-2'yle geçti ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.
28.04.2024 Basketbol
Ertuğrul Ersoy: Ligde ipler bizim elimizde!
Ertuğrul Ersoy: Ligde ipler bizim elimizde! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Trabzonspor'a 4-2 mağlup olan Gaziantep FK'da Ertuğrul Ersoy açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Gaziantep FK
Paul Onuachu: Burada mutluyum, kalmak istiyorum!
Paul Onuachu: Burada mutluyum, kalmak istiyorum! Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu, Gaziantep FK maçından sonra konuştu.
28.04.2024 Trabzonspor
Arif Boşluk: Elimizden geleni yaptık ve kazandık!
Arif Boşluk: Elimizden geleni yaptık ve kazandık! Trabzonspor'un genç futbolcusu Arif Boşluk, Gaziantep FK maçını değerlendirdi.
28.04.2024 Trabzonspor
Denis Dragus: Elimizden geleni yapacağız!
Denis Dragus: Elimizden geleni yapacağız! Gaziantep FK'nın yıldızı Denis Dragus, Trabzonspor maçından sonra konuştu.
28.04.2024 Gaziantep FK
Uğurcan Çakır: Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz!
Uğurcan Çakır: Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz! Trabzonspor'un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır, Gaziantep FK maçının ardından konuştu.
28.04.2024 Trabzonspor
Yok artık Paul Onuachu! Trabzonspor'u sırtladı
Yok artık Paul Onuachu! Trabzonspor'u sırtladı Süper Lig'in 34'üncü haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 4-2'lik skorla geçti. Bordo-mavililerin yıldızı Paul Onuachu galibiyetin mimarı oldu.
28.04.2024 Trabzonspor
Ankaragücü, Rizespor deplasmanında 1 puanı 90+9'da aldı!
Ankaragücü, Rizespor deplasmanında 1 puanı 90+9'da aldı! Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Ankaragücü ile puanları paylaştı.
28.04.2024 Rizespor
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı
Trabzonspor'dan unutulmaz geri dönüş! Gaziantep FK yıkıldı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Gaziantep FK'yı 4-2'lik skorla geçti.
28.04.2024 Trabzonspor
Sinan Kaloğlu: 11’mizin maliyeti Göztepe kalecisinin bir yıllık maliyetiyle aynı değerde!
Sinan Kaloğlu: 11’mizin maliyeti Göztepe kalecisinin bir yıllık maliyetiyle aynı değerde! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Göztepe maçının ardından konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Arda Turan'dan yıldız transfer hamlesi! Görüşmede bulundu
Arda Turan'dan yıldız transfer hamlesi! Görüşmede bulundu Süper Lig'de ilk kez mücadele edecek olan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan'ın 35 yaşındaki eski takım arkadaşını transfer etmek istediği iddia edildi. Eflatun-sarılı ekibin yıldız futbolcuyla görüştüğü aktarıldı.
28.04.2024 1.Lig
Göztepe'de Stanimir Stoilov'a oyunculardan sulu kutlama!
Göztepe'de Stanimir Stoilov'a oyunculardan sulu kutlama! Göztepeli futbolcular, teknik direktör Stanimir Stoilov'un basın toplantısını bastı. Süper Lig'e yükselmenin coşkusu renkli anları beraberinde getirdi.
28.04.2024 1.Lig
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir?
Osman Zeki Korkmaz: Ağır bir skordan sonra neler söylenebilir? İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Alanyaspor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 İstanbulspor
Hari Vukas: Tam anlamıyla güvenli bir yerde değiliz!
Hari Vukas: Tam anlamıyla güvenli bir yerde değiliz! Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Kayserispor
İbrahim Üzülmez: Ekip iyi, doktor iyi ama hasta ölüyor!
İbrahim Üzülmez: Ekip iyi, doktor iyi ama hasta ölüyor! Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Kayserispor maçının ardından konuştu.
28.04.2024 Pendikspor
Fatih Tekke: Kazasız belasız ligi bitirmek istiyoruz!
Fatih Tekke: Kazasız belasız ligi bitirmek istiyoruz! Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, İstanbulspor maçından sonra konuştu.
28.04.2024 Alanyaspor
Taha Altıkardeş: Çok mutlu, çok gururluyuz!
Taha Altıkardeş: Çok mutlu, çok gururluyuz! Göztepe'nin genç stoperi Taha Altıkardeş, Süper Lig'e yükselme başarısı göstermelerinin ardından konuştu.
28.04.2024 1.Lig
Kubilay Kanatsızkuş: Herkes bunu hak etti, çok mutluyuz!
Kubilay Kanatsızkuş: Herkes bunu hak etti, çok mutluyuz! Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Göztepe'de Kubilay Kanatsızkuş açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 1.Lig
Bakan Bak'tan Göztepe'ye tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Göztepe'ye tebrik mesajı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe'yi tebrik etti.
28.04.2024 1.Lig
TFF'den Göztepe için tebrik mesajı!
TFF'den Göztepe için tebrik mesajı! Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Göztepe'yi tebrik etti.
28.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Süper Lig ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.