Suriye'nin Kuzeyi

Suriye'nin Kuzeyi

Son dakika Suriye'nin kuzeyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suriye'nin kuzeyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suriye'nin kuzeyi haber sayfamızda...

Suriye'nin Kuzeyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21 suriye'nin kuzeyi haberi bulunmuştur.
Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen teröristlere operasyon!
Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen teröristlere operasyon! Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinden geldi.
6.04.2024 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 649 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 649 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 649 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
25.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan teröriste MİT'ten nokta operasyon
Kırmızı bültenle aranan teröriste MİT'ten nokta operasyon Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken son haber Suriye'nin kuzeyinden geldi. MİT nokta operasyonlarına bir yenisini daha eklerken kırmızı bültenle aranan terör örgütünün sözde sorumlularından Fahrettin Tolun'un etkisiz hale getirildiği açıklandı.
23.11.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde operasyon! 3 DEAŞ'lı yakalandı
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde operasyon! 3 DEAŞ'lı yakalandı Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son darbe Suriye'nin kuzeyinde vuruldu. MİT'in düzenlediği operasyonda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalanırken çok sayıda patlayıcı ve mühimmatın da ele geçirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
PKK'lıların operasyon paniği! Cerablus-Münbiç bölgesinden yeni görüntüler geldi
PKK'lıların operasyon paniği! Cerablus-Münbiç bölgesinden yeni görüntüler geldi Suriye'nin kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyon sinyali sonrası bölgeden yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin operasyon hazırlığı sonrası bölgede teröristlerin paniğe kapıldığı ve mevzilerin arkasına saklandığı şeklinde yorumlandı.
1.06.2022 Gündem
Suriye'nin kuzeyine 5. harekat sinyali! İki hassas bölge var
Suriye'nin kuzeyine 5. harekat sinyali! İki hassas bölge var Suriye'nin kuzeyinde yeni bir harekat sinyali verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Bölgede düzenlenecek olası 5. operasyonla ilgili Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye hassas olan 2 bölgenin olduğunu belirtti.
24.05.2022 Gündem
Bab'da bombalı terör saldırısı
Bab'da bombalı terör saldırısı Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçesinde iki ayrı noktaya bırakılan paketlerin eş zamanlı patlatılması sonucu 5 sivil yaralandı.
14.05.2020 Haberler
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'a verdiği o kitap
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'a verdiği o kitap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretinde Başkan Donal Trump'a verdiği 'Türkiye'nin Terörizmle Mücadelesi' isimli kitapta, Türkiye'nin terör örgütü DEAŞ, PKK/YPG ile mücadelesi, Barış Pınarı Harekatı'nın gerekçesi ve Türkiye'nin Suriyelilere yaptığı ev sahipliğine ilişkin bilgiler yer aldı.
15.11.2019 Siyaset
ABD birlikleri Suriye'nin kuzeyinde görüntülendi
ABD birlikleri Suriye'nin kuzeyinde görüntülendi ABD birlikleri, Suriye'den çekilme kararından birkaç gün sonra Suriye'nin kuzeyinde görüntülendi.
26.10.2019 Haberler
Şırnak'ta 55 Mardin'de 156 köyde eğitime 5 gün ara
Şırnak'ta 55 Mardin'de 156 köyde eğitime 5 gün ara Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İdil, Cizre ve Silopi ilçelerine bağlı, Suriye sınır hattında bulunan toplam 55 köyde eğitime 5 gün ara verildiği bildirildi. Mardin Valiliği'nce Nusaybin, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerindeki Suriye sınır hattında bulunan 156 köyde, eğitime 5 gün ara verildiği açıklandı. 
20.10.2019 Haberler
Teröristlerin attığı havan mermisi okula isabet etti
Teröristlerin attığı havan mermisi okula isabet etti Saat 12.30 sıralarında Suriye'den terör örgütü PYD/YPG'nin attığı havan mermisi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Bilekli köyündeki okula isabet etti. Havan mermisi okulun çatısına isabet ederken, kiremitlerin yere düştüğü görüldü. Güvenlik gerekçesiyle tatil edilen okulda öğretmen ve öğrenciler bulunmuyordu.
16.10.2019 Haberler
Rasulayn'da terör mevzileri ateş altına alındı
Rasulayn'da terör mevzileri ateş altına alındı Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında obüs atışlarıyla vurulan Rasulayn'dan dumanlar yükseliyor.
10.10.2019 Haberler
Resmen duyuruldu! Kara herakatı başladı
Resmen duyuruldu! Kara herakatı başladı Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristleri temizleyecek operasyonu bugün saat 16.00'da başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından paylaştığı mesajla harekatı dünyaya ilan etti. Türk askeri birliklerinin karadan sınırı geçtiğini ise, Milli Savunma Bakanlığı akşam 22.26'da duyurdu.
9.10.2019 Haberler
8. Ana Jet Üssü'nde uçak hareketliliği
8. Ana Jet Üssü'nde uçak hareketliliği Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nde hava hareketliliği yaşanıyor.  
9.10.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan verdiği net mesajda, "2-3 hafta içinde Fırat'ın doğusunda kendi askerimizle bölgeyi oluşturmaya başlamazsak gerisini varsın onlar düşünsün." ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Bakan Akar'da önemli açıklama
Bakan Akar'da önemli açıklama  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Birleşik Müşterek Harekat Merkezi tam kapasiteyle faaliyete başladı. Birinci safha faaliyetleri ile ilgili sahada uygulamalara geçildi. İlk ortak helikopter uçuşu bugün yapılıyor. Ayrıca teröristlere ait mevzilerin ve tahkimatın tahribine de başlandı." dedi.
11.09.2019 Haberler
ABD’li heyet sınırda incelemede bulundu
ABD’li heyet sınırda incelemede bulundu Suriye’de oluşturulması planlanan güvenli bölge çalışmaları için Şanlıurfa’ya gelen 6 kişilik ABD’li heyet, sınır hattında incelemede bulundu. 
11.09.2019 Haberler
Afrin nerede? Afrin harita üzerinde nerede yer alıyor?
Afrin nerede? Afrin harita üzerinde nerede yer alıyor? Afrin nerede? sorusunun yanıtı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği Zeytin Dalı harekatının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Afrin harita üzerinde nerede yer alıyor? İşte Zeytin Dalı harekatı kapsamının ilk durağı olan Afrin hakkında merak edilen soruların yanıtları...
21.01.2018 Gündem
Barzani referandum için gün sayıyor!
Barzani referandum için gün sayıyor! 1991’de Irak’ı işgal edip kuzeyini özerkleştiren ABD, aynısını 25 yıl sonra Suriye’de yaptı. Barzani, ‘Bağımsız Kürdistan’ için 25 Eylül’de referanduma gidiyor. PKK/PYD ise kantonları devletleştirme amacıyla 28 Eylül’de sandık kuracak. Bir sonraki adım, iki bölgeyi de tek çatıda birleştirmek.
11.09.2017 Gündem
Danimarka'dan katliam uyarısı!
Danimarka'dan katliam uyarısı! Salih Müslim: Kobani dakikalar içinde bir katliamla karşı karşıya kalabilir
3.10.2014 Dünya
Müdahale hakkımız
Müdahale hakkımız Erdoğan, PKK ile Suriye’deki uzantısı PYD işbirliğine sıcak bakılmasının mümkün olmadığını belirterek, ”Buradaki yapılanma oradaki Kürtlerin bir yapılanması olarak kabul edilemez. Oraya müdahale etmek en doğal hakkımızdır. Bu oluşuma eyvallah edecek halimiz yok” diye konuştu
25.07.2012 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Suriye'nin Kuzeyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.