Talat

Talat

Son dakika talat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan talat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan talat haber sayfamızda...

Talat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.886 talat haberi bulunmuştur.
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı!
TFF yönetiminde görev değişimi yaşandı! TFF, Talat Papatya'nın yerine Volkan Can'ın 1. Lig kulüplerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildiğini açıkladı.
20.04.2024 Futbol
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bayram yoğunluğu otellerdeki rezervasyon oranları yüzde 90’a çıktı.
9.04.2024 Ekonomi
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti
TFF'de Talat Papatya görevinden istifa etti Türk futbolunda üst üste yaşanan gerginlikler, stad içinde ve dışında yaşanan olaylar beraberinde istifa getirdi.
20.03.2024 Süper Lig
146 kişinin öldüğü site davasında eni detay! Müteahhit fen işleri müdürüymüş
146 kişinin öldüğü site davasında eni detay! Müteahhit fen işleri müdürüymüş Kahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’yle ilgili 1’i tutuklu 7 kişi hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis istemiyle iddianame düzenledi. Sitede 7 yakınını kaybeden avukat Kübra Nur Kırmacı, bilirkişi raporunda projenin tamamen hatalı olduğu ve belediyenin projeyi onaylamayıp revize etmesi gerektiğini belirterek, “Ancak bunun revize edilmemesinin en büyük sebebi de bu binanın müteahhidi o dönemin fen işleri müdürüdür” dedi.
17.03.2024 Gündem
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU: Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi?
AYKUT ENİŞTE 2 OYUNCULARI VE KONUSU: Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi? Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sevilen yerli komedi filmlerinden olan Aykut Enişte 2 filmi bu akşam TV'de! Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstlendi. Filmin senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali yazdı. Peki, Aykut Enişte 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Aykut Enişte 2 ne zaman çekildi? İşte Aykut Enişte 2 oyuncuları ve konusu…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Onur Demirci, Avrupa ikincisi oldu!
Onur Demirci, Avrupa ikincisi oldu! Milli halterci Onur Demirci, Avrupa Halter Şampiyonası'nda gümüş madalyanın sahibi oldu.
19.02.2024 Diğer
Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 madalya daha!
Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 madalya daha! Avrupa Halter Şampiyonası’nın dördüncü gününde podyuma çıkan milli sporcularımız 3 madalya kazandı.
15.02.2024 Diğer
Aysel Özkan'dan Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya!
Aysel Özkan'dan Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya! Avrupa Halter Şampiyonası'nda mücadele eden Aysel Özkan, koparmada 98 kilo kaldırarak bronz madalyanın sahibi oldu.
15.02.2024 Diğer
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Haberler
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
Çeviri Ödülü Regaip Minareci’nin
Çeviri Ödülü Regaip Minareci’nin 2023 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü kazananı Jenny Erpenbeck’in “Kairos.” romanının çevirisiyle Regaip Minareci oldu.
5.02.2024 Kültür Sanat
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Hababam Sınıfı film serisinin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Hababam Sınıfı'nda bu kez kız öğrenciler de yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin kararını açıkladı. Muharrem İnce'nin İstanbul adayıyla ilgili sözleri de dikkat çekti.
26.01.2024 Haberler
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı
Muharrem İnce yerel seçim kararını açıkladı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlere ilişkin kararını açıkladı. Muharrem İnce'nin İstanbul adayıyla ilgili sözleri de dikkat çekti.
26.01.2024 Gündem
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk yapımı olan Hababam Sınıfı filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstleniyor. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri…
22.01.2024 Bilgi Rehberi
'Yarısı Bizden' kampanyası bilgilendirme tırlarına yoğun ilgi
'Yarısı Bizden' kampanyası bilgilendirme tırlarına yoğun ilgi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ‘Yüzyılın Dönüşümü İstanbul’ ve ‘Yarısı Bizden’ kampanyası konusunda vatandaşları bilgilendirmek için İstanbul’un çeşitli ilçelerine gönderdiği bilgilendirme tırlarına yoğun ilgi yaşanıyor. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Odağımızda sadece milletimiz var. İnşallah Yüzyılın Dönüşümü ile İstanbul’daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyeceğiz" dedi.
21.01.2024 Ekonomi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Haberler
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi
Başkanlık dönemi biten Yılmaz Büyükerşen'den CHP'ye eleştiri: Adeta bir virüs, mikrop gibi Eskişehir’de 25 yıllık belediye başkanlığı döneminin sonuna gelen ve yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, aday tanıtım toplantısında partisi CHP’yi eleştirdi.
15.01.2024 Gündem
Konya'da iki otomobil çarpıştı! Yaralılar var
Konya'da iki otomobil çarpıştı! Yaralılar var Konya'nın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.
8.01.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
‘Aylan Bebek’ eve  Altın Güvercinle döndü
‘Aylan Bebek’ eve  Altın Güvercinle döndü “Aylan Bebek” filmi Paris’ten ödülle döndü. Uluslararası Paris Bridge of Peace Film Festivali’nde 121 filmle yarışan Ömer Sarıkaya’nın yönetmentiğindeki “Aylan Bebek”, festivalin en prestijli ödülü olan “Paris Uluslararası Golden Dove- Altın Güvercin” ödülünü aldı.
27.12.2023 Kültür Sanat
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu kabri başında anıldı
Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu kabri başında anıldı Dünya ve Türk halterinin unutulmaz efsanesi Naim Süleymanoğlu, ölümünün a6'ncı yıl dönümünde kabri başında anıldı.
18.11.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Talat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.