Tarım Arazileri

Tarım Arazileri

Son dakika tarım arazileri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarım arazileri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarım arazileri haber sayfamızda...

Tarım Arazileri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.201 tarım arazileri haberi bulunmuştur.
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı
Sazlık ve sulak alanlarda görülüyordu! Kırıkkale'de ortaya çıktı Kırıkkale'de, nesli tükenme tehlikesi altında olan saz delicesi olarak bilinen yırtıcı kuş drone ile görüntülendi. Görüldüğü bölgede çiftçilik yapan Emre Doğan, "Bize keyifli çalışma ortamı sunuyorlar, bize arkadaşlık ediyorlar” dedi.
19.04.2024 Gündem
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı
Bitlis'te tarım arazileri sular altında kaldı Şiddetli yağış ve karların erimesi sonucu Güzeldere Vadisi’ndeki tarım arazileri sular altında kaldı.
5.04.2024 Gündem
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe...
Yağış rekoru kırıldı! İşte zirvede yer alan ilçe... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 yılı sonu yağış raporuna göre; son 98 yılın günlük yağış rekoru, 17 Aralık 2018 günü yaşandı.
26.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Artvin’de baraj suları çekildi tarihi kale ortaya çıktı
Artvin’de baraj suları çekildi tarihi kale ortaya çıktı Artvin’in Yusufeli ilçesinde elektrik üretimine başlayan Yusufeli barajında sular yağışların da az olmasının da etkisi ile çekilmeye başladı. Sular altında kalan köylerde son olarak tarihi kale de ortaya çıktı.
14.03.2024 Gündem
Hükümet Ofisi’ne gübre döktüler!
Hükümet Ofisi’ne gübre döktüler! Çekya’nın başkenti Prag’da hükümetin tarım politikalarına tepki gösteren çiftçiler, sokakları traktörlerle kapatarak Hükümet Ofisi’nin önüne hayvan gübresi döktü.
8.03.2024 Dünya
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı
Meteoroloji haritayı güncelledi! Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Antalya dahil olmak üzere birçok ile uyarı verildi.
13.02.2024 Gündem
Yer: Afyonkarahisar! Fareler ve böcekler köyleri istila etti
Yer: Afyonkarahisar! Fareler ve böcekler köyleri istila etti Afyonkarahisar’da birçok köy ve beldedeki tarım arazilerini fareler ve böcekler istila etti.
12.02.2024 Gündem
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle Nikita Deresi taştı, Çanakkale-İzmir kara yolunu su bastı. Bazı ev ve iş yerlerinde de su baskınları yaşandı. Tarım arazileri de su altında kalırken, mahsur kalan 24 kişi kurtarıldı. İzmir ve Aydın’da sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı.
16.01.2024 Gündem
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İran (İran İslam Cumhuriyeti), 1.648.000 kilometrekarelik alanıyla Asya Kıtasının en büyük ülkelerinden biridir. İran'a komşu olan ülkeler, Türkiye, Türkmenistan, Azerbaycan, Afganistan, Pakistan ve Irak'tır. İran hakkındaki tüm güncel bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Türkiye Hakkında Bilgiler; Türkiye Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye'nin Asya ve Avrupa kıtasında toprakları bulunmaktadır. Toplamda 81 ilden oluşan ülke, 7 coğrafi bölgeden oluşuyor. Bu bölgelerin isimleri, Marmara, Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesidir. Türkiye hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
2.01.2024 Tatil
Konut satışında dengeler değişti: İşte arsaya yüksek talebin nedeni
Konut satışında dengeler değişti: İşte arsaya yüksek talebin nedeni TÜİK konut satış rakamlarını açıklamıştı. Buna göre konut satışındaki artış yavaşlarken arsa ve tarladaki satışlar tüm zamanların en yükseğine ulaştı. Peki arsa ve tarla satışının artmasının en önemli nedeni ne? İşte detaylar...
28.11.2023 Ekonomi
3 milyon hektar geleceğe ‘miras’
3 milyon hektar geleceğe ‘miras’ Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, tarımsal faaliyet yapılan ancak mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeniyle kayıt yapılamayan araziler “taahhütname” belgesi ile kayıt altına alınabilecek.
21.11.2023 Ekonomi
Tarımda sözleşmeli üretim dönemi! Bakan Yumaklı detayları aktardı
Tarımda sözleşmeli üretim dönemi! Bakan Yumaklı detayları aktardı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Yumaklı tarımda sözleşmeli üretime ilişkin açıklamalarda bulundu.
6.10.2023 Ekonomi
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Haberler
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde
Kıyıda yağmur, yüksekte kar var! Ekipler 3 kentte teyakkuz halinde Doğu Karadeniz'de etkisini gösteren sağanak 3 kentin doğu ilçelerini olumsuz etkilerken bazı bölgelerde de kar yağışı etkili oldu. Öte yandan AFAD ve AKUT ekipleri bölgede teyakkuz halinde bekletildi.
4.10.2023 Gündem
İki ilde şiddetli sağanak yağış! Çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı
İki ilde şiddetli sağanak yağış! Çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı Rize’de etkili olan sağanak yağış, sele ve heyelanlara neden oldu. Çok sayıda köyün ana yolu ile bağlantı yolları kapandı. Bölgede çalışmalar sürüyor. Artvin’de etkili olan sağanak yağış sonrası Borçka-Hopa karayolunda sel ve heyelanlar meydana geldi. Bölgeye ekipler sevk edilirken, uzun araç kuyrukları oluştu.
3.10.2023 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da dereler taştı, istinat duvarı çöktü
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul'da dereler taştı, istinat duvarı çöktü Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil birçok il için yeniden kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yağışların yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Öte yandan Şile’de gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Koca Deresi taştı.  Tarım arazileri, bazı restoran ve bungalovlar su baskınından etkilendi. Mahsur kalan küçükbaş hayvanlar ise çevredekiler tarafından tekneyle kurtarıldı.
2.10.2023 Gündem
Şile'de deniz kahverengiye döndü! Adeta çamur aktı
Şile'de deniz kahverengiye döndü! Adeta çamur aktı Şile'de kuvvetli yağışla derenin getirdiği çamur denizi kahverengiye çevirdi.
2.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı: 11 ile dikkat!
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı: 11 ile dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 11 il için sarı kodlu uyarılar yapıldı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Yurdun dört bir yanını sağanak vurdu
Yurdun dört bir yanını sağanak vurdu Meteorolojinin uyarılarının ardından dün bastıran sağanak yağış, yurdun birçok noktasında hayatı felç etti.
1.10.2023 Gündem
Anneden, babadan kalan tarla, toprak, bağ varsa aman dikkat! Devletten yeni uygulama
Anneden, babadan kalan tarla, toprak, bağ varsa aman dikkat! Devletten yeni uygulama Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yolu ile kalan tarla, toprak ve bağlar ile ilgili önemli bilgiler verdi.
26.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Arazileri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.