Taşeron Kadro

Taşeron Kadro

Son dakika taşeron kadro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan taşeron kadro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan taşeron kadro haber sayfamızda...

Taşeron Kadro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 419 taşeron kadro haberi bulunmuştur.
TAŞERON İŞÇİYE KADRO SON DURUM 💥 90 bin taşeron işçi kimleri kapsıyor, Torba yasada var mı? Kamuda taşeron işçiye kadro düzenlemesi için tarih...
TAŞERON İŞÇİYE KADRO SON DURUM 💥 90 bin taşeron işçi kimleri kapsıyor, Torba yasada var mı? Kamuda taşeron işçiye kadro düzenlemesi için tarih... Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için yeni torba yasa bekleniyor! Geçici işçilere yönelik çalışma ardından bir müjde de kamuda çalışan 90 bin taşerona verilmişti. Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için gözlerin çevrildiği torba yasanın ilk bölümü kabul edilmişti. İkinci 43 maddelik bölümü Meclis'te görüşülecek! Peki, taşerona kadro torba yasada var mı, 90 bin taşerona kadroda son durum nedir?
30.12.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO 2023 SON DAKİKA Haberleri🔧 90 bin taşerona kadro çıktı mı, kimleri kapsıyor, şartlar belli mi? Taşeron işçi kadro düzenlemesi için Torba Yasa bekleniyor!
TAŞERONA KADRO 2023 SON DAKİKA Haberleri🔧 90 bin taşerona kadro çıktı mı, kimleri kapsıyor, şartlar belli mi? Taşeron işçi kadro düzenlemesi için Torba Yasa bekleniyor! Taşeron işçiye kadro düzenlemesi için gözler ikinci Torba Yasa'da! Kamuda çalışan 90 bin taşerona yönelik verilen kadro müjdesi ardından düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Taşerona kadro çalışmasının da içerisinde bulunduğu ön görülen 80 maddelik Torba Yasa TBMM Başkanlığı’na sunulmuştu. Peki, taşerona kadroda son durum nedir, şartları belli oldu mu?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak?
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak? Taşerona kadro son durum anbean takip ediliyor. Torba yasa ile birlikte gelmesi beklenen 90 bin taşerona kadro çalışmaları devam ediyor. Sözleşmeli ve geçici işçilerin kadroya alınmasının ardından 90 bin taşerona kadro çalışmalarının yürütüldüğü belirtilmişti. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtmişti. Kararın çıkması için gözler TBMM'ye çevrilmişken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek son dakika açıklaması bekleniyor. Peki, kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak ve kimleri kapsayacak? İşte 90 bin taşerona kadroda son durum...
28.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 Taşeron Kadro Son Durum: 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi?
2023 Taşeron Kadro Son Durum: 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi için nefesler tutuldu! Sözleşmeliye, geçici işçilere kadro düzenlemesi ardından sıra taşerona kadro çalışmalarında! Eski Bakan Bilgin, 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinde sona gelindiğini işaret etmişti. Konu ile yakından ilgilenenler ise ''taşerona kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi?'' sorularını yöneltiyor.
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Kit Nedir? Kamu İktisadi Teşebbüsü'nün Tanımı Ve Kit Taşeron Çalışma Sistemi
Kit Nedir? Kamu İktisadi Teşebbüsü'nün Tanımı Ve Kit Taşeron Çalışma Sistemi Son dönemlerde taşeron kadro düzenlenmesi konusunda pek çok kişinin karşısına Kit kısaltması geliyor. Bunun ne anlama geldiği hakkında ise internet üzerinden bilgi almaya çalışılıyor. Peki kit nedir? Kamu iktisadi teşebbüsünün tanımı ve kit taşeron çalışma sistemi hakkında merak edilenler.
9.02.2021 Eğitim
4B kadro statüsü ne demektir?
4B kadro statüsü ne demektir? Türkiye’de çalışmakta olan devlet memurları, çeşitli kategorilere ayrılmıştır. Bu kategoriler arasında 4B hakkında sizlere detaylı bilgiler verirken aynı zamanda bu kategorinin hangi işçileri kapsadığını da sizlerle paylaşıyor olacağız.
2.05.2018 Gündem
Son dakika: Taşeron kadro başvuru listesi bekleyiş başladı
Son dakika: Taşeron kadro başvuru listesi bekleyiş başladı Taşeron kadro listesi sonuçları gelmeye başladı. Kimi kurumlar 40 günlük süreyi beklemeden sonuçları açıkladı. Kadro başvuru sonuçlarında 40 günün dolmasıyla birlikte binlerce taşeron işçi için heyecanlı bekleyiş başladı.
21.02.2018 Gündem
Taşeron kadro başvuru sonuçları belli oluyor! Yayınlanan Taşeron kadro listeleri...
Taşeron kadro başvuru sonuçları belli oluyor! Yayınlanan Taşeron kadro listeleri... Taşeron işçiler kadrolu çalışabilmek için geçtiğimiz haftalarda başvurularını tamamladı ve gözler sınav sürecine çevrildi. Taşeron kadro başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında belirlenecek. İşte Taşeron kadro başvuru sonuçlarına ilişkin son dakika gelişmeleri ve yayınlanan taşeron kadro listeleri...
15.02.2018 Gündem
Taşeron listeleri yayınlanıyor! İşte kurumlar tarafından açıklanan listeler...
Taşeron listeleri yayınlanıyor! İşte kurumlar tarafından açıklanan listeler... Taşeron işçilere, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun kadro müjdesini vermesinden sonra kurumlar taşeron listelerini yayınlamaya başladılar. İşte taşeron işçiler için kurumların tarafından yayınlanan kadro listeleri...
1.02.2018 Gündem
Yüz binlerce kişi başvurdu! İlk bitiren ise...
Yüz binlerce kişi başvurdu! İlk bitiren ise... Taşeron kadro başvurularında süre doldu. 1 milyon kişi başvuru yaptı. En çok başvuru İstanbul ve Ankara’dan. Taşeron uygulamasını bitiren ilk kurum Külliye oldu.
12.01.2018 Ekonomi
Taşeron işçiler hangi tarihte kadroya alınacak? İşte taşeron işçilerin kadro başvuruları için son tarih!
Taşeron işçiler hangi tarihte kadroya alınacak? İşte taşeron işçilerin kadro başvuruları için son tarih! Taşeron işçilerin kadroya alınmaları için belirlenen tarihe kadar gerekli belgeleri bir araya getirmeleri gerekiyor. Taşeron işçilerin kadro başvuruları için kritik bir uyarı yapıldı. İşte taşeron işçilerin kadroya alınma sürecine dair yapılan uyarı ve merak edilen soruların yanıtları...
8.01.2018 Gündem
Son dakika... Taşerona kadro düzenlemesinde sona doğru
Son dakika... Taşerona kadro düzenlemesinde sona doğru Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Maliye bakanlıkları, kamuda çalışan taşeron işçilerin kadroya alınmasını içeren düzenlemeye ilişkin çalışmalarda sona geldi. Sendikaların talepleri üzerine düzenlemeye KİT’lerdeki yaklaşık 50 bin taşeron işçinin de dahil edildiği belirtilirken, düzenlemenin kapsam ve detaylarının birkaç gün içinde kamuoyuyla paylaşılması öngörülüyor.
19.12.2017 Ekonomi
18 Aralık 2017 Ekonomi gündemi
18 Aralık 2017 Ekonomi gündemi 18 Aralık 2017 Ekonomi gündemi
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Bakan Sarıeroğlu taşeron düzenlemesi için tarih verdi
Son dakika: Bakan Sarıeroğlu taşeron düzenlemesi için tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron düzenlemesine ilişkin, "Yaklaşık iki gün içerisinde çalışmamız tamamlanmış ve yasal zemine kavuşması konusunda adımlarımız atılmış olacak" dedi.
18.12.2017 Ekonomi
Sarıeroğlu'ndan çiftçilerin SGK primleri ile ilgili flaş açıklama
Sarıeroğlu'ndan çiftçilerin SGK primleri ile ilgili flaş açıklama Antalya'da hava felaketinden etkilenen çiftçilerin SGK primleri 3 ay ertelendi. Ayrıca taşeron kadro içinde konuşan Bakan Sarıeroğlu, yıl sonunu işaret etti.
15.11.2017 Ekonomi
Taşeron işçi kadroya alınıyor mu?
Taşeron işçi kadroya alınıyor mu? Taşeron işçilerin kadroya alınması sürecinde neler yaşanacak? Taşeron işçilerin kamuda istihdamında hangi şartlar aranacak? İşte taşeron düzenlemesi ile ilgili detaylar...
2.06.2016 Gündem
Taşeron işçilerin kadro durumu netleşiyor!
Taşeron işçilerin kadro durumu netleşiyor! Günlerdir gündemi kurcalayan Taşeron işçilerin kadro haberleri giderek tartışma yaratmaya devam ediyor. Başbakan Davutoğlu'nun Taşeron işçilere kadro müjdesini verdikten sonra tüm gözler kadro detaylarına çevrilmişti. İşte sizler için hazırladığımız haberde Taşeron işçiler için kadro açıklamalarına ulaşabilirsiniz.
11.04.2016 Gündem
Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak?
Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak? Taşeron işçilere kadro müjdesinin ardından herkesin merakla beklediği tek bir soru var Taşeron İşçiler ne zaman kadroya alınacak? Taşeron işçiler ile ilgili tüm gelişmeler ve merak edilenler haberimizde...
7.04.2016 Gündem
İşte Taşeron işçilerin kadroya alınma şartları! Açıklama geldi
İşte Taşeron işçilerin kadroya alınma şartları! Açıklama geldi Taşeron işçilere Başbakan tarafından verilen müjdeli haberin ardından kadroya alınma detayları merak ediliyordu. Taşeron işçiler'in ne zaman kadroya alınacağına ilişkin açıklamalar Maliye bakanı Naci Ağbal'dan geldi. Peki Taşeron işçiler ne zaman kadroya alınacak. Kadroya alınma şartları neler? İşte ayrıntılar...
28.03.2016 Ekonomi
İşçinin yanındayız
İşçinin yanındayız DİSK heyetinin CHP’yi ziyaretinde kıdem tazminatlarının fona devredilmesi konuşuldu. DİSK Genel Başkanı Beko “Kıdem tazminatlarımızı leş kargalarına yedirmeyeceğiz” derken, Kılıçdaroğlu, “Vereceğiniz her türlü mücadelenizin yanındayız” şeklinde konuştu
4.02.2016 Siyaset
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak?
TAŞERONA KADRO SON DAKİKA DURUM 👷‍♂️ 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi Torba Yasa'da var mı, Meclis'e geldi mi, ne zaman çıkacak? 90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesi için sona gelindi. Torba Yasa'da yer alması beklenen taşerona kadro çalışması için gözler seçimlerden önce Meclis'te! 86 maddeden oluşan yasanın 42 maddesi kabul edilmişti. Geriye kalan 44 madde arasında 90 bin taşerona kadro düzenlemesinin de bulunması beklenenler arasında. Peki, taşerona kadro ne zaman Meclis'e ne zaman gelecek?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru
Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona doğru Torba yasa maddeleri gündemdeki yerini koruyor. Ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasada sona gelindi. Bu çerçevede 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik, taşeron işçilere kadro gibi düzenlemelerin torba yasada yer alması bekleniyor.
3.02.2024 Ekonomi
TAŞERONA KADRO SON DURUM 2024 | Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak?
TAŞERONA KADRO SON DURUM 2024 | Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Taşerona kadro son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Meclis'e sunulacak torba yasanın içerisinde yer alması beklenen 90 bin taşerona kadro çalışmaları devam ederken gözler "90 bin taşeron işçiye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Taşeron işçilere kadro kimleri kapsıyor?" sorularının cevabına çevrildi. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını açıklarken sözleşmeli ve geçici işçilerin kadroya alınmasının ardından 90 bin taşerona kadro çalışmalarının yürütüldüğü belirtilmişti. Kararın çıkması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan gelecek son dakika açıklaması bekleniyor. İşte 90 bin taşerona kadroda son durum...
30.11.2023 Bilgi Rehberi
TAŞERONA KADRO ne zaman çıkar? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadroda son durum nedir, Meclis'e geldi mi?
TAŞERONA KADRO ne zaman çıkar? Kamuda 90 bin taşeron işçiye kadroda son durum nedir, Meclis'e geldi mi? Taşeron işçiye kadro düzenlemesine sayılı zaman kaldı! eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını belirtmişti. Geçici işçilere kadro düzenlemesi ardından taşerona kadro kararı için gözler TBMM'de! Peki, 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkar, Meclis'e geldi mi?
20.11.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Taşeron Kadro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.