Tatavla Sahne

Tatavla Sahne

Son dakika tatavla sahne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tatavla sahne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tatavla sahne haber sayfamızda...

Tatavla Sahne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61 tatavla sahne haberi bulunmuştur.
Kâğıt havlu şikâyeti tiyatro kapattırdı
Kâğıt havlu şikâyeti tiyatro kapattırdı  İstanbul’un özel tiyatrolarından Tatavla Sahne, Beyoğlu Belediyesi’ne yapılan şikâyet nedeniyle bir süre oyunlarını durdurarak sahneyi kapattıklarını duyurdu.
6.06.2022 Kültür Sanat
Sahi başka bir yol mümkün mü?
Sahi başka bir yol mümkün mü? Tiyatro Nükte'nin "Kraliçe Shakespeare"i, Ortaçağ karanlığından bu yana değişmeyen “Sahi başka bir yol mümkün değil mi?” sorusunu tokat gibi yüzümüze vuran bir oyun.
16.12.2021 Kültür Sanat
Şimdi Müzedeyiz Aşkım!
Şimdi Müzedeyiz Aşkım! Sakıp Sabancı Müzesi’nin düzenlediği açıkhava etkinliği Müzede Sahne, beşinci yılını kutluyor.
15.08.2021 Kültür Sanat
Sakıp Sabancı Müzesi'nde sanat dolu yaz etkinlikleri
Sakıp Sabancı Müzesi'nde sanat dolu yaz etkinlikleri Zengin koleksiyonları, ev sahipliği yaptığı uluslararası ve ulusal geçici sergileri, konservasyon çalışmaları, öğretim programları, konser, konferans ve seminerleriyle çok yönlü bir müzecilik anlayışını yansıtan Sakıp Sabancı Müzesi, bu yaz unutulmayacak etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
10.08.2021 Kültür Sanat
Sururi&Cezzar ödülü 14 tiyatro sahnesine
Sururi&Cezzar ödülü 14 tiyatro sahnesine 2018’de Gülriz Sururi’nin seçici kurul başkanı olarak yer aldığı Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü bu yıl Kovit-19 salgınının neden olduğu zor koşulları atlatabilmesine katkı sunmak için 14 tiyatro sahnesine verilecek
14.02.2021 Kültür Sanat
Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü'nün Kazananları Belirlendi
Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü'nün Kazananları Belirlendi  İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi’nin bağışıyla hayata geçirilen ve 2018 yılından bu yana her yıl, yaptıkları üretimlerle ve yenilikçi yaklaşımlarıyla tiyatromuzun gelişimine katkıda bulunan tiyatro topluluklarına veya kişilere verilen Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatro Teşvik Ödülü’nün 2020 ve 2021 sahipleri belirlendi.
12.02.2021 Kültür Sanat
Tiyatroların yanında olabilirsiniz
Tiyatroların yanında olabilirsiniz COVID-19 salgını nedeniyle bütün gelirleri kesilen ve zor günler geçiren özel tiyatrolara katkı sağlanabilmesi için Tiyatro Kooperatifi tarafından, #BizdeYerinAyrı başlığı altında bir seyirci destek programı başlatıldı.
11.05.2020 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
13.07.2018 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
28.04.2017 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
10.03.2017 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
24.02.2017 Cumartesi
Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’a destek için gece
Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’a destek için gece Yazar Aslı Erdoğan ve dilbilimci Necmiye Alpay’a destek vermek için okuma gecesi yapılacak.
29.09.2016 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? MFÖ Zorlu Center PSM’de konser verecek.
27.11.2015 Cumartesi
Sahnede pastalı kutlama
Sahnede pastalı kutlama ‘Bir Deniz Hikayesi’yle ekranlara gelen Başak Parlak’ın rol aldığı tiyatro oyunu ‘Siz Tek Ben Hepiniz’ sezona merhaba dedi.
5.11.2015 Cadde
HOŞGELDİN BAHAR
HOŞGELDİN BAHAR Baharın gelmesiyle havalar ısınmaya, ağaçlar rengarenk çiçek açmaya, birçok hayvan kış uykusundan uyanmaya kısacası tabiat ana canlanmaya başladı. Ancak bu değişimden olumsuz etkilenmemek ve baharı güzel karşılamak için beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor
26.03.2015 Gündem
Barbaros Şansal Tatavla sahnede
Barbaros Şansal Tatavla sahnede Terzi yamağı, aktivist, hayvan hakları savunucusu, akademisyen Barbaros Şansal, Tiyatro Tatavla’yı desteklemeye devam ediyor.
11.03.2015 Yaşam
Tatavla Sahne’de 2 Şubat haftası
Tatavla Sahne’de 2 Şubat haftası Tatavla SAHNE, 2 Şubat Haftası'nda üç oyunun prömiyerini sahnesine taşıyor. "Kestirmeden Hikayeler " ve "İvan İvanoviç ile İvan Nikiforoviç" oyunları ise Tatavla SAHNE'de sergilenmeye devam ediyor.
29.01.2015 Kültür Sanat
Cadı Kazan'ı 25 Ocak'ta sahnede
Cadı Kazan'ı 25 Ocak'ta sahnede Tiyatro Tatavla’nın sahneye koyduğu, usta oyuncularla genç oyuncuları aynı sahnede buluşturan “Cadı Kazanı”; 25 Ocak 2015, Pazar günü saat 15:00’te Tatavla SAHNE’de tiyatroseverlerle buluşuyor!
19.01.2015 Kültür Sanat
4 bin lirayla Japonya turu
4 bin lirayla Japonya turu Harçlıklarımızı biriktirip bir arkadaşımla Japonya’ya gittik. Çoğu gün, orada tanıdığımız kişilerin evlerinde kaldık, ucuz otobüslerde yolculuk ettik. Ama olsun, hiç unutamayacağımız 20 gün geçirdik
2.01.2015 Gündem
Cadı Kazanı2nda yerinizi ayırtın!
Cadı Kazanı2nda yerinizi ayırtın! Tiyatro Tatavla’nın yoğun ilgi gören yeni oyunu “Cadı Kazanı”; 2014’ün son oyunuyla 24 Aralık 2014, Çarşamba akşamı saat 20:30’da Tatavla SAHNE’de!
16.12.2014 Kültür Sanat
Tatavla Sahne'de 8 Aralık Haftası
Tatavla Sahne'de 8 Aralık Haftası Tatavla Sahne'de 8 Aralık haftasında hangi oyunlar var?
4.12.2014 Kültür Sanat
"Konusuz Mutsuzluk" prömiyeri
"Konusuz Mutsuzluk" prömiyeri Irish Mafia’nın “Konusuz Mutsuzluk” oyunu perdelerini; 20 Kasım Perşembe akşamı açıyor.
26.11.2014 Kültür Sanat
"Sünnetsiz" Tatavla Sahne'de!
"Sünnetsiz" Tatavla Sahne'de! Tatavla SAHNE 16 Kasım Pazar akşamı saat 18:00’de; kapitalizmin adalet üzerindeki etkisini sahneye taşıyan “Sünnetsiz”i ağırlıyor.
26.11.2014 Kültür Sanat
"Almanci" yeniden sahnede
"Almanci" yeniden sahnede Avusturya Daskunst Topluluğu’nun yeni oyunu “Almanci”; Kasım ayında 3 oyunla Tiyatro Tatavla’nın kendi sahnesi Tatavla SAHNE’de!
26.11.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tatavla Sahne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.