Tıme Dergisi

Tıme Dergisi

Son dakika TIME dergisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TIME dergisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TIME dergisi haber sayfamızda...

Tıme Dergisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.047 tıme dergisi haberi bulunmuştur.
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden Time dergisi 2024 yılının en etkili 100 ismini seçti.
20.04.2024 Kültür Sanat
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim!
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim! Ülkemizde operanın tanınması adına birçok önemli projeye imza atan, dünyanın önemli sahnelerindeki performanslarıyla dikkat çeken, 'Türk Pavarotti' lakaplı Hakan Aysev, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.02.2024 Cadde
İsrail’den yeni ateşkes teklifi
İsrail’den yeni ateşkes teklifi İsrail’in, Hamas’a tüm rehineleri serbest bırakma karşılığında Gazze’de 2 aylık geçici ateşkes önerdiği öne sürüldü. Teklife göre, Filistinliler Gazze’nin kuzeyine dönebilecek.
23.01.2024 Dünya
Blinken Gazze’ye destek istedi!
Blinken Gazze’ye destek istedi! Yeni Ortadoğu turuna bu kez Türkiye’den başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın, bu temaslarda Türkiye’den destek istediği belirtiliyor.
8.01.2024 Dünya
İstanbul'da masaya yatırılan iki plan! ABD basını Hakan Fidan'ın Blinken'a ne söylediğini yazdı
İstanbul'da masaya yatırılan iki plan! ABD basını Hakan Fidan'ın Blinken'a ne söylediğini yazdı ABD Dışişleri Bakanı Blinken savaşın başından beri tam 4 defa Orta Doğu'ya geldi. Bölgeye gitmeden önce Türkiye'de temaslarda bulunan Blinken'ın Bakan Fidan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeler dünyada ses getirdi.
7.01.2024 Dünya
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Sahne arkasının sırrı
Sahne arkasının sırrı Taylor Swift elinde gitarıyla kendi şarkılarını söyleyen bir country müzisyeni olarak ortaya çıktığında pek az kişi onun TIME dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilecek kadar tepeye tırmanacağını tahmin ederdi.
23.12.2023 Pazar
‘Time’ dergisi yılın kişisi: Taylor Swift
‘Time’ dergisi yılın kişisi: Taylor Swift ABD’li şarkıcı Taylor Swift (33) “Time” dergisi tarafından “2023 Yılının Kişisi” seçildi.
7.12.2023 Dünya
Time açıkladı! 'Yılın Kişisi' Taylor Swift
Time açıkladı! 'Yılın Kişisi' Taylor Swift Amerika'nın en çok kazanan pop yıldızı Taylor Swift'e büyük onur... Milyonlarca hayranı bulunan, 12 Grammy ödülü sahibi şarkıcı Taylor Swift, Time dergisi tarafından '2023 Person of the Year' (Yılın Kişisi) olarak ilan edildi.
6.12.2023 Cadde
'Binalarda karbon hesabıyla listede'
'Binalarda karbon hesabıyla listede' Mimar Mina Hasman, TIME100 listesine binaların karbon ayak izini hesaplamaya yarayan “Tam Yaşam Karbon Muhasebesi”yle girdi.
24.11.2023 Gündem
‘Sürdürülebilirlik’te TIME100 listesinde
‘Sürdürülebilirlik’te TIME100 listesinde TIME dergisi, İklim Değişikliği konusunda yaptığı TIME100 İklim özel sayısında 2023 yılında enerji, doğa, finans, kültür ve sağlık olmak üzere beş kritik alanda değişime öncülük eden, önemli çalışmalara imza atan liderleri seçti. TIME dergisi Sürdürülebilirlik konusunda önemli bir çalışmaya imza atan Mina Hasman’ı da 100 kişilik lider listesine aldı.
22.11.2023 Ekonomi
Karabağ'daki ayrılıkçı rejim paramparça! Dünya medyası: Ani bir son!
Karabağ'daki ayrılıkçı rejim paramparça! Dünya medyası: Ani bir son! 1 Ocak 2024'ten itibaren artık var olmayacak işgalci rejimin kendi kendini fesh etmesi The Guardian'dan Time'a, Wall Street Journal'dan Al Jazeera'ya, CNN International'dan New York Times'a uluslararası medyada geniş yankı buldu. WSJ, Rusya'nın Güney Kafkasya'daki nüfuzunu kaybettiğini, buna karşılık Azerbaycan'ın Türkiye ile büyüyen ittifakıyla giderek güçlendiğini yazdı.
29.09.2023 Dünya
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı!
Dünya medyası: Erdoğan çok iyi bir gol attı! CNN International şu anda tüm gözlerin bugün gerçekleşecek Erdoğan-Miçotakis buluşmasına çevrildiğini bildirdi, Amerikan medyası Erdoğan-Biden görüşmesine kadar yaşananların perde arkasını yazdı. Avrupa medyası ise 'çılgın günün hikayesi' diyor.
12.07.2023 Dünya
Okul grevi tamam sıradaki gelsin
Okul grevi tamam sıradaki gelsin Greta Thunberg son kez ‘okul grevi’ eylemini gerçekleştirdi. Zira artık liseden mezun oluyor. Kuşkusuz bazıları “nihayet kurtulduk” diyecek ancak Thunberg’in iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratma mücadelesi sona erecek gibi gözükmüyor.
17.06.2023 Pazar
Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den gizli ilişki itirafı
Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den gizli ilişki itirafı 2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle Oscar'a aday olan kazanan Ellen Page, cinsiyet değiştirdikten sonra 2020’de yeni kimliğini açıklamıştı. Elliot Page adını alan ünlü isim, özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Page, 2014 yılında yaşadığı gizli ilişkisinin adını verdi.
5.06.2023 Cadde
İsviçre’de cinsel istismarla suçlanan İslami bilimler uzmanı beraat etti
İsviçre’de cinsel istismarla suçlanan İslami bilimler uzmanı beraat etti İsviçre’de cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan İslami bilimleri uzmanı Tariq Ramadan, bugün yapılan duruşmada delil yetersizliğinden beraat etti.
24.05.2023 Dünya
Yunan Bakan Dendias deprem bölgesinde! Bakan Çavuşoğlu ve Dendias'tan açıklamalar
Yunan Bakan Dendias deprem bölgesinde! Bakan Çavuşoğlu ve Dendias'tan açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’ye gelen Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile Hatay'da deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
12.02.2023 Gündem
Tülay Palaz,  Chopra’nın kitabında
Tülay Palaz, Chopra’nın kitabında Deepak Chopra’nın ünlü kitabı “Başarının 7 Spiritüel Yasası”nın NFT lansmanı Time Dergisi ve Deepak Chopra iş birliğiyle yapıldı.
28.01.2023 Kültür Sanat
Mert Aydın yazdı: Gretel’e karşı ‘erkeksi’ Dora
Mert Aydın yazdı: Gretel’e karşı ‘erkeksi’ Dora 1936 Berlin Olimpiyatları’na katılmaya kesin gözüyle bakılan yüksek atlamacı Gretel Bergmann, eline aldığı mektupla şoke oldu, Nazi Almanyası’nda, Yahudi olduğu için tercih edilmemişti. Yerine Dora Ratjen gitti. Daha sonra çift cinsiyetli çıkan Dora, yaşamını “Hermann” adıyla erkek olarak devam ettirdi.
22.01.2023 Diğer
1923’ten 2023’e Dünyada neler oldu?
1923’ten 2023’e Dünyada neler oldu? Avrupa’da ekenomik buhran ırkçılık ve faşizmi körükledi. Amerika dünya liderliğine soyundu. Türkiye ise tarihin olağan akışını değiştirerek çağdaş, barışçıl, demokratik, özgür bir ülke olarak tarih sahnesine girdi.
1.01.2023 Gündem
Rusya İran'dan aldığı drone'larla vuruyor, Ukrayna direniyor: Melitopol'a füze saldırısı!
Rusya İran'dan aldığı drone'larla vuruyor, Ukrayna direniyor: Melitopol'a füze saldırısı! Yüzlerce balistik füze de dahil olmak üzere bitmek bilmeyen bir silah gücü elde etmeye çalışan Rusya, İran'la bağlantılarını güçlendirirken, Ukrayna'dan işgal altındaki bölgeye füze saldırısı gerçekleşti. Yetkililer, Rusya'nın İran'a görülmemiş düzeyde askeri ve teknik destek sunduğunu açıklarken, CNN International kritik gelişmeyi manşetten duyurdu.
11.12.2022 Dünya
TIME dergisi yılın kişisini seçti: Zelenskiy
TIME dergisi yılın kişisini seçti: Zelenskiy TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
TIME, Yılın İkonu'nu duyurdu: Michelle Yeoh
TIME, Yılın İkonu'nu duyurdu: Michelle Yeoh Çin asıllı Malezyalı oyuncu, Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmindeki performansıyla Oscar'da favori gösteriliyor.
7.12.2022 Dünya
Time dergisi 2022’nin ‘Yılın Kişisi’ adaylarını açıkladı
Time dergisi 2022’nin ‘Yılın Kişisi’ adaylarını açıkladı Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu.
30.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tıme Dergisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.