Tiny House

Tiny House

Son dakika tiny house haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiny house gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiny house haber sayfamızda...

Tiny House

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 tiny house haberi bulunmuştur.
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi Altıncı CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, yoğun ziyaretçi ve 200 milyon dolarlık iş hacmi ile sona erdi.
1.05.2024 Ekonomi
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz'
Pandemide karar verip evlerini kapattılar! 'Burada her gün aynı kıyafetleri giyiyoruz' Mehtap-Kadir Çakır, pandemi döneminde profesyonel dans antrenörlüğü yaptıkları işlerini geride bırakarak köye göç etmeye karar verdi. Şehrin stresli koşturmasının kendilerini köye yönelttiğini söyleyen çift, her gün aynı kıyafetleri giydiklerini, kıyafet almak yerine, tohum ve fidan aldıklarını dile getiriyor. Şehir yaşamını hiç aramayan Çakır ailesi, genç yaşta göç ettikleri köy hayatında yaşadıklarını anlatıyor.
29.04.2024 Yaşam
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış!
Ev alamayanın yeni tercihi oldu! Talep patladı, yüzde 400’lük artış! Pandemi ve depremden sonra daha güvenli bir yapıda yaşamayı tercih edenler ve konut fiyatlarındaki artıştan dolayı ev alamayanların gayrimenkul tercihi değişti. Vatandaşın talebinde yüzde 400’lük artış yaşandı. İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti...
A101 29 ŞUBAT KATALOĞU SATIŞTA! 📍 A101 29 Şubat Aldın Aldın kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Tiny House, Elektrikli Süpürge, Tava ve Sahan Seti... A101 mağazalarında her hafta Perşembe günlerine özel Aldın Aldın kataloğu aracılığı ile ürünler belirtilen günlerde satışa sunuluyor.Bu hafta A101 aktüel kataloğunda en dikkat çeken ürün Tiny House olarak öne çıkıyor. Bunun yanı sıra TV seçenekleri, Cep Telefonu, Su Arıtma Cihazı, Buzdolabı, Oral B şarjlı diş fırçası, Süpürge, Çay Makinesi, Paşabahçe cam ürünler, Tencere çeşitleri mağazalarda satışta olacak. İşte A101 29 Şubat aktüel ürünler kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
29.02.2024 Bilgi Rehberi
2 GÜN SONRA SATIŞTA 📌 a101.com.tr Sayfa sayfa katalog 🛒 A 101 aktüel katalog 29 Şubat 2024 Perşembe | a101 Aktüel kataloğunda bu hafta neler var? Flat Tiny House'tan Ramazan paketlerine uzanan ürün çeşitleri
2 GÜN SONRA SATIŞTA 📌 a101.com.tr Sayfa sayfa katalog 🛒 A 101 aktüel katalog 29 Şubat 2024 Perşembe | a101 Aktüel kataloğunda bu hafta neler var? Flat Tiny House'tan Ramazan paketlerine uzanan ürün çeşitleri A 101 aktüel katalog yayınlandı. 29 Şubat 2024 Perşembe günü satışa sunulan a 101 aktüel katalog ürünlerinde bu hafta neler var? Flat Tiny House'tan Ramazan paketlerine uzanan ürün çeşitleri A 101'de satışa çıkıyor. İşte market alışverişi için a101 indirimlerini bekleyenlere haftalık katalog...
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde
Çanakkale'de emlak fırsatları altın değerinde Çanakkale, İstanbul, İzmir ve Bursa üçgenindeki konumu ve artan ulaşım imkanlarıyla büyük kentlere olan ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor.
7.02.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla kaldırıldı.
5.02.2024 Gündem
‘Tiny house’lar mevzuata girdi
‘Tiny house’lar mevzuata girdi Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelik’te yapılan değişiklikle ‘tiny house’ olarak da bilinen ‘mobil evler’ mevzuata girerek taşıyacağı kriterler belirlendi.
19.01.2024 Ekonomi
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor!
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor! Hegoba, sadece bir tatil yerinden çok daha fazlası. Adeta doğanın kollarında huzur bulduğun bir kaçamak noktası. Tiny house, villa, bungalov... Hangisi sana daha çok hitap eder bilmiyoruz, ama her biri senin için özenle seçildi. Hadi gel, sen de kendi doğa kaçamağını seç!
16.01.2024 Advertorial
Karavan sektörü bir araya geliyor
Karavan sektörü bir araya geliyor İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Tiny House, Outdoor ve Kamp Malzemeleri-Karavanist Fuarı düzenleniyor.
8.01.2024 Ekonomi
Konut satışında dengeler değişti: İşte arsaya yüksek talebin nedeni
Konut satışında dengeler değişti: İşte arsaya yüksek talebin nedeni TÜİK konut satış rakamlarını açıklamıştı. Buna göre konut satışındaki artış yavaşlarken arsa ve tarladaki satışlar tüm zamanların en yükseğine ulaştı. Peki arsa ve tarla satışının artmasının en önemli nedeni ne? İşte detaylar...
28.11.2023 Ekonomi
Akıllı evlere talep arttı! Dudak uçuklatan fiyat
Akıllı evlere talep arttı! Dudak uçuklatan fiyat Türkiye’de deprem endişesi tiny house gibi yaşam alanlarına ilgiyi artırdı. Son dönemde ABD’de dikkat çeken kapsül evler Türkiye’de de üretilmeye başlandı.
30.09.2023 Ekonomi
Ece Erken: Şafak, Eymen’e çok güzel babalık yaptı!
Ece Erken: Şafak, Eymen’e çok güzel babalık yaptı! Sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen'in, rahmetli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu çok sevdiğini söyledi. Ünlü isim, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu'ndan bahsederken gözleri doldu.
30.09.2023 Cadde
Deniz manzaralı ‘karavankondu’
Deniz manzaralı ‘karavankondu’ İstanbul’da Kadıköy’den Tuzla’ya uzanan sahil bandında, taşıtlar için ayrılan park yerlerinde karavancılar konaklıyor.
27.09.2023 Gündem
Başına buyruk tatil!
Başına buyruk tatil! Pandemide popüler hale gelen deprem sonrası büyük ilgi gören karavanlar doğal yaşam ve ekonomik tatil meraklılarının gözdesi. İstanbul’da kapılarını açan fuarda basitten lükse her keseye göre karavanlar sergileniyor.
14.09.2023 Ekonomi
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar! 6 kişiye mezar oldu
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar! 6 kişiye mezar oldu Kırklareli Demirköy.ilçesine bağlı İğneada beldesinde yaşanan sel felaketinde bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan 'Sisli Vadi' adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edildi.
7.09.2023 Gündem
Ev sahipleri yeni taktik geliştirdi: 4 farklı olay!
Ev sahipleri yeni taktik geliştirdi: 4 farklı olay! Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Kimi kiracısının çıkması için yeni taktikler geliştirirken kimisi ise kiracısı çıksın diye 200 bin lira teklif ediyor. Kimi ev sahibi ise yasal hakkını kullanıp kiracısını çıkarıyor. İşte son günlerde en çok dikkat çeken kiracı ve ev sahibi davaları...
7.08.2023 Ekonomi
Ev sahiplerinin tercihi değişti! Kısa süreli sözleşme şartı
Ev sahiplerinin tercihi değişti! Kısa süreli sözleşme şartı Kiralık konut bulunurluğundaki zorluklar ve fiyatlarda yaşanan hızlı artış ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiriyor. Hal böyle olunca ev sahipleri uzun süreli kiralamalardan kaçınmaya başladı. Daha önceden bekara ve öğrenciye evlerini kiralamayan ev sahiplerinin tercihi değişti.
6.08.2023 Haberler
Ev sahiplerinin tercihi değişti! Kısa süreli sözleşme şartı
Ev sahiplerinin tercihi değişti! Kısa süreli sözleşme şartı Kiralık konut bulunurluğundaki zorluklar ve fiyatlarda yaşanan hızlı artış ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getiriyor. Hal böyle olunca ev sahipleri uzun süreli kiralamalardan kaçınmaya başladı. Daha önceden bekara ve öğrenciye evlerini kiralamayan ev sahiplerinin tercihi değişti.
6.08.2023 Ekonomi
Kulübedeki tatilleri çok konuşulmuştu! 'Doğayla iç içe olmayı seviyoruz'
Kulübedeki tatilleri çok konuşulmuştu! 'Doğayla iç içe olmayı seviyoruz' Bodrum Kızılağaç'ta yaptırdıkları yeni evlerinin tadilatı sebebiyle mütevazı bir kulübede kalan Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti, tatil tercihleriyle çok konuşulmuştu. İkili, geçtiğimiz gün Ersoy'un konseri öncesi gazetecilerle bir araya gelerek; gündem olan tatilleriyle ilgili konuştu.
29.07.2023 Cadde
Greenlife; hep daha iyi bir yaşam için
Greenlife; hep daha iyi bir yaşam için Önünüzde Mavi gök yüzü, ardınızda yeşil orman... Çatalca’da huzuru, doğayı ve verimli dinginliği arayanlar için birbirinden farklı projelerin adresi Greenlife İstanbul…
28.07.2023 Advertorial
Yaza özel kampanya
Yaza özel kampanya Dünyadaki trendler doğrultusunda büyük yaz indirimleri geleneğini Türkiye’ye taşıdığını duyuran Hepsiburada ‘Şahane Temmuz’ kampanyasını başlattığını paylaştı.
12.07.2023 Ekonomi
Arsa fiyatları yoğun taleple fırladı; son bir yılda 3 kat kazandırdı
Arsa fiyatları yoğun taleple fırladı; son bir yılda 3 kat kazandırdı Son dönemde yatırım araçları içinde öne çıkan arsalar, bir yılda yatırımcısına yüzde 200’lerin üzerinde kazandırdı. ‘Taşı toprağı altın’ denilen İstanbul’da ortalama bir arsa, yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazandırarak, kısa dönemli yatırımlar portföyüne eklendi.
10.07.2023 Haberler
Arsa fiyatları yoğun taleple fırladı; son bir yılda 3 kat kazandırdı
Arsa fiyatları yoğun taleple fırladı; son bir yılda 3 kat kazandırdı Son dönemde yatırım araçları içinde öne çıkan arsalar, bir yılda yatırımcısına yüzde 200’lerin üzerinde kazandırdı. ‘Taşı toprağı altın’ denilen İstanbul’da ortalama bir arsa, yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazandırarak, kısa dönemli yatırımlar portföyüne eklendi.
10.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tiny House ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.