Tony Parker

Tony Parker

Son dakika Tony Parker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tony Parker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tony Parker haber sayfamızda...

Tony Parker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 649 tony parker haberi bulunmuştur.
LDLC Asvel, Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna kattı
LDLC Asvel, Galatasaray'ın yıldız ismini kadrosuna kattı EuroLeague ekiplerilenden LDLC Asvel, Galatasaray Nef'in yıldız basketbolcusu Dee Bost'u kadrosuna kattı.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
15.06.2022 Süper Lig
Miami'deki Formula 1 yarışına Serena Williams'ın tarzı damga vurdu!
Miami'deki Formula 1 yarışına Serena Williams'ın tarzı damga vurdu! Formula 1'de sezonun 5. yarışı Miami Grand Prix'sini Red Bull pilotu Max Verstappen kazandı. Miami'deki yarışı ünlüler akın etti.
9.05.2022 Motor Sporları
SON DAKİKA HABERLERİ | Kobe Bryant ve kızı Gianna helikopter kazasında hayatını kaybetti! Helikopterin düşme nedeni...
SON DAKİKA HABERLERİ | Kobe Bryant ve kızı Gianna helikopter kazasında hayatını kaybetti! Helikopterin düşme nedeni... Gelen son dakika bilgilere göre Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı , California'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Türkiye'nin ilk kez Skorer'den öğrendiği trajik olayda; California eyaletinin Calabasas kenti yakınlarındaki kazada daha önce 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan yetkililer, yaşamını yitirenlerin sayısının 9 olduğunu duyurdu.  41 yaşındaki Bryant ve 13 yaşındaki kızı da hayatını kaybedenler arasında. Federal Havacılık Birimi Sözcüsü Allen Kenitzer de yaptığı açıklamada, "Sikorsky S-76" tipi helikopterin düşüş nedeninin sis olduğu bildirdi. Kobe hayranları başsağlığı mesajı yayımladı.
1.07.2020 Basketbol
NBA efsanesi Tony Parker maçta...
NBA efsanesi Tony Parker maçta... NBA ekibi San Antonio Spurs ve Fransa Milli Takımı'nın efsane oyuncusu Tony Parker, THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko-Asvel maçını salondan izledi. Tecrübeli basketbol adamı, uzun yıllardır Asvel'in başkanlığını yapıyor. 
NBA tarihine geçen Fransız: Tony Parker
NBA tarihine geçen Fransız: Tony Parker Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından San Antonio Spurs'ün formasını emekli etme kararı aldığı Fransız eski oyuncu Tony Parker, geçen sezon noktaladığı kariyerine birçok başarı sığdırdı.
1.07.2020 NBA
San Antonio Spurs, Tony Parker'ın formasını emekli ediyor
San Antonio Spurs, Tony Parker'ın formasını emekli ediyor San Antonio Spurs, eski oyuncusu Tony Parker'ın formasının emekli edileceğini duyurdu. 
1.07.2020 NBA
Beaubois: Geçtiğimiz yıl harikaydı ama bu yıl daha da üste çıkmak istiyoruz
Beaubois: Geçtiğimiz yıl harikaydı ama bu yıl daha da üste çıkmak istiyoruz Anadolu Efes’in Fransız basketbolcusu Rodrigue Beaubois, geçen sezon harika bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Ama bu yıl daha da üste çıkmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıla göre daha zor olacak ancak bunu başarabilecek etkinliğe sahip bir takımız” dedi.
1.07.2020 Basketbol
Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri ve başarıları
Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri ve başarıları Kawhi Leonard 2018-2019 sezonunda NBA şampiyonu olan Toronto Raptors'ta yıldızlaştı ve MVP seçildi. Peki gülüşü ile kalplerde taht kuran Kawhi Leonard kimdir? Kawhi Leonard kariyeri boyunca nerelerde oynadı? Başarıları ve kazandığı ödüller nelerdir?
17.06.2019 Spor
Tony Parker basketbolu bıraktı
Tony Parker basketbolu bıraktı Amerikan Basketbol Ligi'nde Charlotte Hornets'ta oynayan Tony Parker, aktif kariyerini noktaladı.
1.07.2020 NBA
Cedi Osman sezonun ilk maçında şov yaptı!
Cedi Osman sezonun ilk maçında şov yaptı! NBA'de normal sezon dün gece oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Gecenin öne çıkan maçında Toronto Raptors sahasında Cleveland Cavaliers'ı 116-104 mağlup etti.
1.07.2020 NBA
NBA'de yeni sezon başlıyor
NBA'de yeni sezon başlıyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2018-19 sezonu başlıyor. Sezonun ilk maçları 17 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Boston Celtics-Philadelphia 76ers ve Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder olacak.
1.07.2020 NBA
Tony Parker Charlotte Hornets'ta
Tony Parker Charlotte Hornets'ta NBA'de geçtiğimiz sezonu San Antonio Spurs'te tamamlayan Tony Parker, Charlotte Hornets ile sözleşme imzaladı.
1.07.2020 NBA
NBA'de 4'üncü Warriors-Cavaliers düellosu
NBA'de 4'üncü Warriors-Cavaliers düellosu Üst üste 4 yıl aynı takımların karşılaşacağı ilk Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finaline, Doğu Konferansı şampiyonu Cleveland Cavaliers 2'nci, Batı Konferansı şampiyonu Golden State Warriors ise 6'ncı şampiyonluk için çıkacak.
1.07.2020 NBA
Tony Parker: 'Fenerbahçe gibi olamayız'
Tony Parker: 'Fenerbahçe gibi olamayız' Bir yandan NBA takımlarından San Antonio Spurs forması giymeye devam eden bir yandan da Fransa Basketbol Ligi ekibi Asvel'in sahibi olan Tony Parker, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Saha avantajı yeniden 76ers'ta
Saha avantajı yeniden 76ers'ta Amerikan Basketbol Ligi (NBA) çeyrek final serisi üçüncü maçında Philadelphia 76ers, deplasmanda Miami Heat'i 128-108 yendi ve saha avantajını yeniden ele geçirdi
1.07.2020 NBA
Cedi Osman'dan Pistons potasına 12 sayı
Cedi Osman'dan Pistons potasına 12 sayı NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın 12 sayı, 6 ribaunt, 2 asistle oynadığı maçta Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons'ı 112-90 yendi. San Antonio Spurs, Memphis Grizzlies'ı 100-98 mağlup ederek rakibine üst üste 14. yenilgisini yaşattı
1.07.2020 NBA
Houston Rockets'ın bileği bükülmüyor
Houston Rockets'ın bileği bükülmüyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers'ı 118-95 yenen Houston Rockets, üst üste 7. maçını kazandı.
1.07.2020 NBA
Gregg Popovich'i zor tuttular! Çıldırdı...
Gregg Popovich'i zor tuttular! Çıldırdı... San Antonio Spurs'un Dallas Mavericks'i 115-108 yendiği maçta, Gregg Popovich sahadan atıldı.
1.07.2020 NBA
Warriors sonradan açıldı
Warriors sonradan açıldı Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) son şampiyon Golden State Warriors, ilk çeyreğinde zorlandığı mücadelede konuk olduğu San Antonio Spurs'ü 112-92 mağlup etti.
1.07.2020 NBA
NBA'de heyecan dolu yeni sezon başlıyor
NBA'de heyecan dolu yeni sezon başlıyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2017-18 sezonu, 18 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Cleveland Cavaliers-Boston Celtics ve Golden State Warriors-Houston Rockets maçlarıyla başlıyor.
1.07.2020 NBA
Turgay Demirel: "4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu ortaya çıktı"
Turgay Demirel: "4 federasyonlu sistemin başarılı olduğu ortaya çıktı" FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, 2015'te geçtikleri 4 federasyonlu sistemin başarılı olduğunun bu turnuvada bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
NBA'in yakın tarihine damga vurmuş 6 Avrupalı basketbolcu
NBA'in yakın tarihine damga vurmuş 6 Avrupalı basketbolcu NBA bilindiği üzere Amerika Birleşik Devletleri'nin basketbol organizasyonu ve dünyanın en büyük basketbol ligi. Dünyanın en iyi basketbolcularının da Amerikalılar arasından çıktığı biliniyor. O yüzden Amerika dışından gelen bir oyuncunun orada tutunması çok da kolay olmuyor. O yüzden Amerika basketbol piyasasına gidip orada yıldızlaşan Avrupalılar'ın da hakkını teslim etmek gerek.
15.03.2018 Spor
En güçlü boğalar!
En güçlü boğalar! 12 Dev Adam'ın çeyrek finale yükselme mücadelesinde karşılaşacağı İspanya şampiyonluğun bir numaralı favorisi.
1.07.2020 Milli Takım
Macaristan-İspanya: 64-87
Macaristan-İspanya: 64-87 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda C Grubu beşinci maçında İspanya, Macaristan'ı 87-64 mağlup etti.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Tony Parker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.