Toplum

Toplum

Son dakika toplum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplum haber sayfamızda...

Toplum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52.914 toplum haberi bulunmuştur.
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık!
Dursun Özbek: Vaat ettiğimiz her şeyi yaptık! G.Saray Başkanı Dursun Özbek, sürdürülebilir başarı için sürdürülebilir mali yapının şart olduğunu vurguladı, “İftiharla söylüyorum ki, göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiğimiz her şeyi kelimesi kelimesine yaptık” dedi.
12.05.2024 Galatasaray
Eurovision’a Gazze damgası
Eurovision’a Gazze damgası İsveç’in en büyük 2.kenti olan Malmö’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’nın dün akşamki finaline hem içerde hem de salonun dışında gerçekleştirilen İsrail protestoları damga vurdu.
12.05.2024 Dünya
‘Çöplük çölü’ alarm veriyor! ‘Zehir soluyoruz’
‘Çöplük çölü’ alarm veriyor! ‘Zehir soluyoruz’ Atacama Çölü zengin ülkelerden gelen atık giysilerle çöplüğe döndü. Modacı Ramos da buradan aldığı kumaşlarla kıyafet dikip defile yaptı.
12.05.2024 Dünya
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması Anayasa görüşmeleri kapsamında partileri ziyaret eden TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş açıklamalarda bulundu. "Bu süreci kimsenin zehirlemesine müsaade edilmemeli. Bu süreç, parlamenterler arasında, siyasi iradeyle olacak bir şeydir." diyen Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır." dedi.
11.05.2024 Gündem
Gönüllüye yatırımın sosyal değeri 4 kat
Gönüllüye yatırımın sosyal değeri 4 kat “Şehrin İyi Hali” etkinliklerinin dokuzuncu yılında 22 bin gönüllü gence ulaştıklarını belirten Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, “Yaptığımız her 1 TL’lik yatırıma karşılık 4.38 TL’lik sosyal değer yarattık” dedi.
11.05.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta"
Bakan Göktaş evlilik kredisi ile ilgili detayları açıkladı! "İlk ödeme 21 Mayıs'ta" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş TRTHaber'de evlilik kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" dedi.
10.05.2024 Gündem
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı
YOİKK, Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı! Rekabet gücünü artıracak eylem planı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısında, YOİKK Eylem Planı kapsamındaki çalışmalar ve uluslararası katılımla yapılacak Yatırım Danışma Konseyi toplantısının hazırlıkları masaya yatırıldı.
10.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da öğretmenlerden İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto
İstanbul'da öğretmenlerden İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılan bir öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesini protesto eden öğretmenler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir araya geldi. Yaşanan olayı protesto eden çok sayıda öğretmen, "Eğitime acil şiddet yasası" ve "Susma haykır, şiddete hayır" sloganları attı.
10.05.2024 Gündem
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu!
Pazartesi açıklanacak olan kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu! Hükümetin uzun süredir üzerinde çalıştığı kamuda tasarruf tedbirlerinde sona gelindi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf ve tedbir paketinin pazartesi günü açıklanacağını duyurdu. Peki paketin içinde hangi tedbirler olacak? İşte beklenen kararlar...
10.05.2024 Ekonomi
AK Partili kadınlardan Gazzeli anneler için açıklama
AK Partili kadınlardan Gazzeli anneler için açıklama AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran Anneler Günü vesilesiyle Gazze'de yaşam hakları elinden alınan anneler için basın açıklaması yaptı.
10.05.2024 Gündem
Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu
Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.
10.05.2024 Gündem
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı
İsrail, protestoların gölgesinde Eurovision büyük finaline katılmaya hak kazandı İsrail, bu hafta sonu İsveç'te gerçekleşecek Eurovision şarkı yarışmasının finalinde mücadele etmeye hak kazandı.
10.05.2024 Dünya
Sürdürülebilirlikte yol haritası tamam
Sürdürülebilirlikte yol haritası tamam TAİDER Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Programı’nın yedincisinde açıklanan sürdürülebilirlik anketine göre, aile şirketlerinin yüzde 87’sinin stratejik planları varken, yüzde 45’i de bu planları her yıl güncelliyor.
10.05.2024 Ekonomi
Haluk Levent BM’de Gazze’yi anlattı
Haluk Levent BM’de Gazze’yi anlattı Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent, Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) Sivil Toplum Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı.
10.05.2024 Dünya
Göçmen facialarına karşı havaalanı önlemi
Göçmen facialarına karşı havaalanı önlemi İtalya, göçmen facialarını önlemek amacıyla deniz üzerinde keşif uçuşu yapan sivil uçaklara, ülkenin güneyindeki bazı havalimanlarını kapattığını duyurdu.
10.05.2024 Dünya
Haluk Levent'ten BM'de Gazze konuşması! Yaşananları CNN Türk'te anlattı
Haluk Levent'ten BM'de Gazze konuşması! Yaşananları CNN Türk'te anlattı Haluk Levent'in BM'de yaptığı Gazze konuşması gündem oldu. CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hande Fırat yaşananların perde arkasını Haluk Levent'te sordu.
9.05.2024 Gündem
Bakan Tekin: Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı
Bakan Tekin: Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı Ankara’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Hazırladığımız Öğretmenlik Meslek Kanunu içerisinde öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına yönelik şiddet içeren fiillerle ilgili taslakta, bu türden fiillere karşılık ceza kanunlarında öngörülen cezaların yüzde 50 oranında artırımlı olarak verilmesini teklif ettik.' dedi.
9.05.2024 Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz
Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı: Deprem bölgesini yeniden ihya ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TRT ekranlarında deprem bölgelerindeki çalışmalardan bahsetti. Bakan Özhaseki '4 kırmızı çizgimiz var' diyerek madde madde anlattı.
8.05.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Ünlü doktor hayatını kaybetti
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Ünlü doktor hayatını kaybetti Türkiye ve dünyanın önde gelen kalp doktorlarından Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat Yakut, 82 yaşında hayatını kaybetti.  
8.05.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin!
Dursun Özbek'ten sert çıkış: Bana 'peşkeş çekiyor' diyemezsin! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu
8.05.2024 Galatasaray
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Kademeli bir geçiş öngörüyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen Eğitim Meclisi Toplantısı'na katıldı.
8.05.2024 Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmene yönelik şiddetin cezai yaptırımlarına 'yasal düzenleme'
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmene yönelik şiddetin cezai yaptırımlarına 'yasal düzenleme' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili olarak yaptığımız hazırlık çalışmaların içerisinde öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık, yasal düzenlememiz de metnin içerisinde var" ifadelerine yer verdi.
8.05.2024 Eğitim
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar İstanbul'da okul müdürü İbrahim Okutan'ın öldürülmesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İstanbul Valisi Davut Gül açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.