Torba Tasarı

Torba Tasarı

Son dakika Torba tasarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Torba tasarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Torba tasarı haber sayfamızda...

Torba Tasarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 372 torba tasarı haberi bulunmuştur.
Son dakika: Milyonları ilgilendiren tasarı yasalaştı! 7'den 70'e müjde...
Son dakika: Milyonları ilgilendiren tasarı yasalaştı! 7'den 70'e müjde... Kirada oturandan ev almak isteyene, emekliden polislere, kabin memurlarına ve yatırımcılara kadar milyonlarca kişiyi ilgilendiren torba tasarı yasalaştı. İşte Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeler...
18.01.2019 Ekonomi
Dere yatakları ‘müstakil kanun’ bekliyor
Dere yatakları ‘müstakil kanun’ bekliyor Hükümet müstakil bir ‘taşkın kanun taslağı’ için çalışmalara başladı. Ancak bu çalışmalar Meclis’e sunum aşamasına getirilemedi, dere yataklarına ev yapanlara ağır cezalar öngören torba tasarı yasalaştırılmadı ve ‘hükümsüz’ kaldı
10.08.2018 Gündem
Adım adım dev paket
Adım adım dev paket Dev yapılandırma ve imar barışı paketi Meclis’te. Düzenlemenin ayrıntılarına Milliyet ulaştı. Buna göre yapılandırmalar 36 aya kadar olacak. Emeklilere 1000’er TL ikramiye ‘dosya başına’ verilecek.
2.05.2018 Ekonomi
MTV hesaplama işlemi nasıl yapılır?
MTV hesaplama işlemi nasıl yapılır? MTV vergisi, yani uzun ismiyle; Motorlu taşıtlar vergisi nedir? Araçların çevreye salmış olduğu emisyon değerine, aracın yaşına ve koltuk sayısına bakılarak her sene tutarları belirlenen bir araç veya taşıt vergisidir.
1.05.2018 Gündem
Çatısında yeri olan 10 bin TL kazanacak
Çatısında yeri olan 10 bin TL kazanacak Binasının çatısında elektrik üretip, ihtiyaç fazlası elektriğini sisteme satanlara vergi muafiyeti getirildi. Buna göre çatısında en az 21 m² boş alan bulunan vatandaş, 14 bin dolara çatısına güneş enerjisi sistemi kurarak yılda yaklaşık 10 bin TL kazanabilecek. Dünyada da büyük ilgi gören sistem ile vatandaş elektriğini kendisi üretebilecek, evinde olmadığı dönemlerde fazladan üretilen elektrik sayesinde ek gelir elde edecek.
30.03.2018 Ekonomi
Çatısında yeri olan 10 bin TL kazanacak
Çatısında yeri olan 10 bin TL kazanacak Binasının çatısında elektrik üretip, ihtiyaç fazlası elektriğini sisteme satanlara vergi muafiyeti getirildi. Buna göre çatısında en az 21 m² boş alan bulunan vatandaş, 14 bin dolara çatısına güneş enerjisi sistemi kurarak yılda yaklaşık 10 bin TL kazanabilecek. Dünyada da büyük ilgi gören sistem ile vatandaş elektriğini kendisi üretebilecek, evinde olmadığı dönemlerde fazladan üretilen elektrik sayesinde ek gelir elde edecek.
30.03.2018 Ekonomi
Torba yasadan teşvik yağmuru
Torba yasadan teşvik yağmuru Milyonlarca kişiyi ilgilendiren torba yasa, Meclis’te kabul edildi...
22.03.2018 Ekonomi
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyordu! Meclis'te kabul edildi...
Son dakika: Milyonları ilgilendiriyordu! Meclis'te kabul edildi... TBMM Genel Kurulu'nda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak  bilinen, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde  Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı kabul edilerek yasalaştı.
22.03.2018 Ekonomi
Meclis’te Çiftlik Bank tartışması
Meclis’te Çiftlik Bank tartışması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçen, kısa sürede TBMM Genel Kurulu’nda yasalaşacak ‘torba tasarı’daki bir düzenleme, iktidar ile muhalefet arasında ‘kumar’ tartışmasına neden oldu.
19.03.2018 Gündem
NBŞ kotası yüzde 5 oldu
NBŞ kotası yüzde 5 oldu Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararı kapsamında, kamuoyunun büyük tepkisi ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun kansere yol açtığına ilişkin raporu üzerine hükümet, şekerde radikal iki hamle yaptı...
15.03.2018 Ekonomi
İttifak düzenlemesi bu hafta Meclis'te görüşülecek
İttifak düzenlemesi bu hafta Meclis'te görüşülecek Meclis'in bu haftaki en önemli gündem maddesini, siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin teklif oluşturacak. Teklifin TBMM Genel Kurulundaki müzakereleri için yoğun mesai yapılacak.
11.03.2018 Siyaset
Bakan Ağbal'dan Moody's raporuna sert tepki
Bakan Ağbal'dan Moody's raporuna sert tepki Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Moody's'in verdiği notun bizim açımızdan hiçbir itibarı yoktur. Bugün piyasaların Moody's'in raporuna karşı verdiği tepki sıfırdır" dedi.
8.03.2018 Ekonomi
Meclis'te kabul edildi! İşte o 9 madde...
Meclis'te kabul edildi! İşte o 9 madde... TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "torba tasarı" olarak  bilinen Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nın 9 maddesi kabul edildi.
7.03.2018 Gündem
‘İttifak tasarısı’ mesaisine devam
‘İttifak tasarısı’ mesaisine devam Meclis, siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin kanun teklifi ile “torba tasarı” için bu hafta yoğun mesai yapacak. TBMM Genel Kurulu’nda, 96 maddelik, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek.
4.03.2018 Siyaset
Meclis'te bu hafta gündem 'İttifak'
Meclis'te bu hafta gündem 'İttifak' Meclis, siyasi partilerin seçim ittifakına  ilişkin AK Parti ve MHP'nin ortak kanun teklifi ile "torba tasarı" için yoğun mesai yapacak.
4.03.2018 Siyaset
‘Şeker fabrikaları ‘torba’da satılacak’
‘Şeker fabrikaları ‘torba’da satılacak’ CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Türkiye’de 25’i bulan şeker fabrikasının, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen, “torba tasarı” ile satılmasının planlandığını belirtti.
19.02.2018 Siyaset
AK Partili Turan: Taksici esnafımıza ÖTV indiriminin iyi geldiğini düşünüyoruz
AK Partili Turan: Taksici esnafımıza ÖTV indiriminin iyi geldiğini düşünüyoruz AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yeni taksi  alan taksici esnafımıza ÖTV indiriminin iyi geldiğini düşünüyoruz." dedi.
5.02.2018 Siyaset
230 AiHM dosyası yeniden görülecek
230 AiHM dosyası yeniden görülecek TBMM’ye sevk edilen torba tasarıyla, 16 Nisan 2016 referandumuyla kaldırılan Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) kararlarından dolayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde (AİHM) derdest olan 230 başvuruya da yeniden yargılama yolu açılıyor. Tasarının kanunlaşması halinde Süryanilere, Mardin’in Nusaybin, Dargeçit, Savur ve Midyat’ın köylerindeki taşınmazları da devredilecek.
2.02.2018 Gündem
Vergi Kanunları Tasarısı ile ilgili çok önemli açıklama!
Vergi Kanunları Tasarısı ile ilgili çok önemli açıklama! Vergi yükünün sabitlenerek asgari ücretin kalıcı olarak yıl içinde azalmasının önlendiği, istihdam artışı ve yatırım için teşvikleri konularında yeni düzenlemelerin yer aldığı torba tasarı Meclis'e gönderildi. Yeni torba yasayla vatandaşa destek yağacak. İşte detaylar...
2.02.2018 Ekonomi
Bakan Zeybekci: Torba'da beklenmeyen sürprizler var
Bakan Zeybekci: Torba'da beklenmeyen sürprizler var Ekonomi Bakanı Zeybekci, Meclis yolunda olan torba tasarıda üretim ve ihracata yönelik kimsenin beklemediği güzel sürprizler olacağını söyledi.
31.01.2018 Ekonomi
2018 MTV fiyatları belli oldu! Kim ne kadar ödeyecek?
2018 MTV fiyatları belli oldu! Kim ne kadar ödeyecek? TBMM Genel Kurulunda "Torba tasarı" olarak bilinen bazı Vergi Kanunları ile Diğer Bazı Kanunlarda değişiklik yapılmasına dair Kanun Tasarısı kabul edildi. 2018 yılında araç sahiplerinin Motorlu Taşıtlar Vergi(MTV) tutarları ise açıklandı. Kim ne kadar ödeyecek? İşte 2018 MTV detayları...
1.12.2017 Gündem
Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! 2018'de ödenecek MTV fiyatları...
Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! 2018'de ödenecek MTV fiyatları... "Torba tasarı" olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları İle Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle araç sahiplerinin 2018 yılında ödeyecekleri Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarları da belli oldu.
29.11.2017 Ekonomi
Asgari ücretle ilgili çok önemli düzenleme
Asgari ücretle ilgili çok önemli düzenleme Asgari ücretlilerle ilgili çok önemli bir düzenleme gece yarısı kabul edilen torba tasarı ile Meclis'ten geçti. Buna göre eylül ayından bu yana maaşı düşen asgari ücretlilerin maaşı asgari geçim indiriminin artırılması ile telafi edilecek.
29.11.2017 Ekonomi
'Torba tasarı' kabul edildi
'Torba tasarı' kabul edildi Kamuoyunda "torba tasarı" olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları İle Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
28.11.2017 Siyaset
YSK'nın yapısını değiştirecek düzenleme bu hafta mecliste görüşülecek
YSK'nın yapısını değiştirecek düzenleme bu hafta mecliste görüşülecek TBMM Genel Kurulunda, Yüksek Seçim  Kurulunun (YSK) teşkilat yapısında değişiklik öngören teklif görüşülecek.
26.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Torba Tasarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.