Transfer Açıklaması

Transfer Açıklaması

Son dakika transfer açıklaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transfer açıklaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transfer açıklaması haber sayfamızda...

Transfer Açıklaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.659 transfer açıklaması haberi bulunmuştur.
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer sözleri! Taraftara müjde
Göztepe Başkanı Ankersen'den transfer sözleri! Taraftara müjde Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, Süper Lig'e çıkmayı garantilemelerinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.04.2024 1.Lig
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması!
Georgiy Sudakov için resmi transfer açıklaması! Shakhtar Donetsk CEO'su Georgiy Sudakov'un Avrupa devlerinin radarında olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması!
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması! Bayer Leverkusen Genel Direktörü Fernando Carro, önemli takımların ilgilendiği Florian Wirtz'in gelecek sezon da Leverkusen'de oynayacağını söyledi.
17.04.2024 Almanya Bundesliga
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor
Eyüpspor'un yıldızı Ömer Bayram'a sürpriz teklif! Geri dönüyor 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen tecrübeli futbolcu Ömer Bayram'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 1.Lig
Arda Güler'den transfer açıklaması! Kararını duyurdu
Arda Güler'den transfer açıklaması! Kararını duyurdu Real Madrid forması giyen Arda Güler transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Real Sociedad'ın kiralamak istediği genç yıldız aldığı kararı duyurdu.
4.04.2024 İspanya La Liga
Nicolo Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması
Nicolo Zaniolo'nun menajerinden transfer açıklaması Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli, İtalyan basınına flaş açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Palermo: Galatasaray Morutan için onay vermişti
Palermo: Galatasaray Morutan için onay vermişti Ankaragücü'ne transfer olan Olimpiu Morutan için İtalyan kulübü Palermo cephesinden açıklama geldi.
19.03.2024 Galatasaray
Alphonso Davies'in menajerinden transfer cevabı!
Alphonso Davies'in menajerinden transfer cevabı! Alphonso Davies'in menajeri Nedal Huoseh, herhangi bir takımla anlaşma sağlamadıklarını açıkladı.
7.03.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu
Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Danimarkalı orta saha için girişimlerine başladığı aktarıldı.
29.02.2024 Galatasaray
Fernando Santos'tan dikkat çeken Jesus yanıtı! Aboubakar ve transfer açıklaması
Fernando Santos'tan dikkat çeken Jesus yanıtı! Aboubakar ve transfer açıklaması Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam Vincent Aboubakar'ın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunurken transfer stratejisini de anlattı. Fernando Santos, Jorge Jesus'un geçtiğimiz sezon Halil Umut Meler ile ilgili yaptığı açıklamaya da yanıt verdi.
29.02.2024 Beşiktaş
Abdullah Avcı: Son haftalardaki en domine, doğru oyunumuzu oynadık
Abdullah Avcı: Son haftalardaki en domine, doğru oyunumuzu oynadık Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Trabzonspor
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Fernando Santos'un eski öğrencisi Beşiktaş'a doğru! Anlaşma sağlandı
Fernando Santos'un eski öğrencisi Beşiktaş'a doğru! Anlaşma sağlandı Fernando Santos'un talepleri doğrultusunda transfewr çalışmalarına hız veren Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın eski öğrencisini kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...
31.01.2024 Beşiktaş
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Okan Buruk'tan transfer açıklaması! Galatasaray, Gaziantep FK engelini zor da olsa 2-1'le geçti ve zirve yarışına kayıpsız devam etti. Mücadele sonrası Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
30.01.2024 Futbol
Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması: Oyuncuların gardını düşürmek istemiyorum
Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması: Oyuncuların gardını düşürmek istemiyorum Süper Lig'in 23'üncü haftasında Kayserispor, konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Kayserispor
Ankaragücü Başkanı'ndan transfer açıklaması!
Ankaragücü Başkanı'ndan transfer açıklaması! MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, 2-0 kazandıkları Fatih Karagümrük müsabakasının ardından yaptığı açıklamada, "Kaybetmeme serimizi daha fazla kazanarak devam ettirmek istiyoruz" dedi.
25.01.2024 Ankaragücü
Jamaal Lascelles, Beşiktaş için izin istedi!
Jamaal Lascelles, Beşiktaş için izin istedi! Beşiktaş'ın prensipte anlaştığı Jamaal Lascelles'in Newcastle United yönetimiyle görüştüğü öğrenildi.
24.01.2024 Beşiktaş
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı?
Erden Timur'dan transfer açıklaması! Başkanlığa aday olacak mı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş-Adana Demirspor maçında tartışmalı pozisyonlar! 'Net penaltı! İkinci sarıdan kırmızı kart'
Beşiktaş-Adana Demirspor maçında tartışmalı pozisyonlar! 'Net penaltı! İkinci sarıdan kırmızı kart' Beşiktaş-Adana Demirspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakemler değerlendirdi.
24.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Nemanja Matic teklifi ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları
Beşiktaş'ın Nemanja Matic teklifi ortaya çıktı! İşte sözleşme detayları Beşiktaş transferde stoper ve ön libero arayışlarını sürdürürken siyah-beyazlı ekibin tecrübeli yıldız Nemanja Matic'e sunduğu teklif ortaya çıktı.
24.01.2024 Beşiktaş
Feyyaz Uçar'dan Atilla Karaoğlan'a tepki ve transfer açıklaması: İki isimle anlaşma yakın
Feyyaz Uçar'dan Atilla Karaoğlan'a tepki ve transfer açıklaması: İki isimle anlaşma yakın Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Atilla Karaoğlan hakkında sert açıklamalarda bulunan Feyyaz Uçar, transfere dair önemli ifadeler kullandı.
24.01.2024 Beşiktaş
Fernando Santos: Bu süreci yönetmek kolay değil!
Fernando Santos: Bu süreci yönetmek kolay değil! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal herkesi şaşırttı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal herkesi şaşırttı Samsunspor beraberliği ile sahasında önemli puanlar kaybeden Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal kadro tercihi ve değişiklikleriyle herkesi şaşırttı. Tecrübeli çalıştırıcı taraftardan da ilk kez bu kadar büyük tepki gördü
23.01.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü kararı! Fenerbahçe'nin istediği oldu
SON DAKİKA: Atletico Madrid'den Çağlar Söyüncü kararı! Fenerbahçe'nin istediği oldu Fenerbahçe'nin transfer gündeminde Çağlar Söyüncü için kulübü Atletico Madrid, Fenerbahçe ile anlaşma aşamasına geldi.
23.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Açıklaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.