Euro 2020 H Grubu puan durumu! Milli takımımızın önümüzdeki maçları
Euro 2020 H Grubu puan durumu! Milli takımımızın önümüzdeki maçları Euro 2020 elemeleri H Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız, bu akşam 4. maçına çıktı. İşte İzlanda'ya mağlup olarak 4. maçında ilk kez puan kaybeden millilerimizin puan durumu ve önümüzdeki maçları...
1.07.2020 Futbol
Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Türkiye Fransa maçı için geri sayım başladı. Zorlu mücadele öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Yunanistan ve Özbekistan'ı mağlup etmeyi başaran A Milli Futbol Takımımız, H Grubu 3. maçında Fransa ile kozlarnı paylaşmaya hazırlanıyor. İşte oldukça çetin geçmesi beklenen maçla ilgili ayrıntılar...
1.07.2020 Futbol
Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Euro 2020 elemeleri H Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımımız, Fransa'yı konuk ediyor. İlk iki maçını da kazanarak gruba iyi bir başlangıç yapan millilerimizde tek hedef 3 puan. Peki büyük bir merakla beklenen Türkiye Fransa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol
Spor Günlüğü | 17 Temmuz 2016
Spor Günlüğü | 17 Temmuz 2016 - Fenerbahçe'nin sözleşmesini fesih ettiği Kenan Sipahi, Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılıların yıldızı Stephane Lasme ile yolların ayrılacağı belirtiliyor.    - Beşiktaş Sompo Japan, ABD'li basketbolcu Kyle Weems ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.   - 6-20 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Rio kentinde düzenlenecek Olimpiyat Oyunları öncesi, Slovenya’da hazırlıklarını sürdüren  A Milli Kadın Basketbol Takımı, özel maçta Fransa’ya yenildi.
17.07.2016 Programlar
Türkiye-Fransa diyaloğu için akademik köprü
Türkiye-Fransa diyaloğu için akademik köprü İstanbul Bilgi Üniversitesi, Institut d’Etudes Politiques de Paris (Sciences PO) ve Institut Français d’Etudes Anatoliennes (IFEA) işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘INTERACT: AB-Fransa-Türkiye Üniversite Diyaloğu’ başlıklı proje başladı.
31.08.2008 Kariyer