Milliler kritik müsabakada! Türkiye İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Milliler kritik müsabakada! Türkiye İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? EURO 2020 elemeleri H grubu 9. maçında bu akşam Türk Telekom Stadyumunda İzlanda'yı konuk edecek olan A Milli takım gruptaki en kritik müsabakalardan birine çıkıyor. Üç puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan Milliler mağlup olması veya berabere kalması durumunda ise Andorra maçını bekleyecek. Peki Türkiye İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Euro 2020
Türkiye-İzlanda milli maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye-İzlanda milli maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Türkiye-İzlanda milli maçı için geri sayım sürüyor. EURO 2020 elemeleri H grubu 9. maçında bu akşam İzlanda'yı konuk edecek A Milli takımda gözler maçın oynanacağı saate çevrildi. Grupta 19 puanla ilk sırada yer alan Türkiye, İzlanda karşısında 3 puanı aldığı takdirde gruptan çıkmayı garantileyecek. Diğer ihtimallerde ise durum son maça kalacak. Peki Türkiye-İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Milli Takım
Milli maç ne zaman? Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda?
Milli maç ne zaman? Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta hangi kanalda? EURO 2020 elemeleri H grubu 9. maçında A Milli takım İzlanda'yı konuk edecek. Grupta tek yenilgisini İzlanda karşısında deplasmanda alan A Milli takımda gözler Türkiye'de oynanacak olan maça çevrildi. Grupta 19 puan ile lider durumda bulunan Türkiye Milli takımı İzlanda karşısında galip gelmesi durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Peki Türkiye-İzlanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Milli Takım