Türkiye

Türkiye

Son dakika türkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye haber sayfamızda...

Türkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 749.126 türkiye haberi bulunmuştur.
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık
Tolunay Kafkas: Oyuncularımla gurur duyuyorum! İyi oynadık Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Karagümrükspor
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var!
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Trabzonspor
Sami Uğurlu: Hala hedeflerimiz var!
Sami Uğurlu: Hala hedeflerimiz var! Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Antalyaspor maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Kasımpaşa
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den sert tepki! 'Bu haklı davayı savunacağız'
İsrailli bakanın paylaşımına Türkiye'den sert tepki! 'Bu haklı davayı savunacağız' Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. AK Parti Sözcüsü Çelik, "İsrail Dışişleri Bakanı soykırım örgütünün sözcüsüdür. O nedenle Cumhurbaşkanımızın konuşmalarından rahatsız olmaktadır" açıklamasında bulundu.
12.05.2024 Gündem
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’ye geliyor
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’ye geliyor Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunacak.
12.05.2024 Dünya
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı!
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilki yaşadı! Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karlıya geldi. 5 gollü müthiş düelloya sahne olan maçta Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla bir ilki yaşadı.
12.05.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Haberler
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı!
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı! Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Adana Demirspor, Gaziantep FK'ya 6-1 mağlup oldu.
12.05.2024 Adana Demirspor
CHP lideri Özgür Özel, Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret etti
CHP lideri Özgür Özel, Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret etti. Özgür Özel, "Annelerin gözyaşının rengi olmaz. O yaşın durması icap eder. Bugün şehit annelerini, Diyarbakır annelerini ve cumartesi annelerini aradım." dedi.
12.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya çağrı! 'Bütün ülkeleri Filistin devletini tanımaya davet ediyoruz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in her vicdanlı sesi antisemitizm sopası ile susturmasına fırsat vermeyeceğiz." dedi.
12.05.2024 Gündem
MİT Başkanı Kalın'dan Katar'da Hamas heyeti ile kritik görüşme
MİT Başkanı Kalın'dan Katar'da Hamas heyeti ile kritik görüşme MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüştü. Görüşmede müzakere süreci başta olmak üzere bölgede yaşanan son gelişmeler ele alındı.
12.05.2024 Gündem
BUGÜNE AİT SON DEPREMLER || AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler listesi 12 Mayıs 2024 Pazar
BUGÜNE AİT SON DEPREMLER || AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika son depremler listesi 12 Mayıs 2024 Pazar Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 12 Mayıs 2024 son depremler listesini Milliyet.com.tr'den takip edebilirsiniz.
12.05.2024 Bilgi Rehberi
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı. Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda milli karatecilerimiz, 10 madalya birden aldı ve takım halinde birinci oldu.
12.05.2024 Diğer
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litresi 12 bin euro
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litresi 12 bin euro Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
'Yeşil Vatan' için yeni önlem! Haritalar hazır
'Yeşil Vatan' için yeni önlem! Haritalar hazır Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından orman yangını tehlikesine karşı önceden önlem alınmasını sağlayan Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi (MEUS) geliştirildi.
12.05.2024 Gündem
Dursun Özbek: Galatasaray'ın mallarını kendime peşkeş çekmeye gelmedim
Dursun Özbek: Galatasaray'ın mallarını kendime peşkeş çekmeye gelmedim Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve ekibi, kulübe dair fikirleri paylaşmak ve Anneler Günü'nü birlikte kutlamak için üyelerle buluştu.
12.05.2024 Galatasaray
Norveç değil Rize! Kuzey ışıkları mest etti
Norveç değil Rize! Kuzey ışıkları mest etti Güneşte yaklaşık 20 yıl sonra ilk kez meydana elen en büyük patlama sonucu Türkiye’de jeomanyetik fırtınaların yol açtığı görsel şölen olan kuzey ışıkları fotoğraflara yansıdı. Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
12.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
12.05.2024 Futbol
Misli'de Fenerbahçe ve Galatasaray maçları heyecanı!
Misli'de Fenerbahçe ve Galatasaray maçları heyecanı! Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde kimler var? Galatasaray'a şampiyonluk için ne lazım? Süper Lig iddaa oranları, son haberler, istatistikler...
12.05.2024 Futbol
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu Filenin Sultanları'nda son şampiyon unvanını korumak için Milletler Ligi'nde sahneye çıkacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda fotoğraf çekimi yapıldı. Derya Cebecioğlu'ndan Zehra Güneş ve Melissa Vargas paylaşımı geldi.
12.05.2024 Voleybol
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an
Erdoğan'ın gözünden Türk-Yunan ilişkilerindeki en iyi ve en kötü an Yunan Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, dünyanın takdirle izlediği şekilde hem bölgemizde hem dünyanın değişik coğrafyalarında nasıl barışın kök salması için çabalıyorsak, Ege Denizi'nin iki yakasında da barışın ve huzurun ebediyen hakim olması için elimizden geleni yaparız." dedi.
12.05.2024 Haberler
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Otomobil
Maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk! Ekipler şoke oldu
Maydanoz kasasında 1200 kilometre yolculuk! Ekipler şoke oldu Antalya’dan, maydanoz kasasında 1200 kilometre yol katedip Erzurum'a ulaşan Akdeniz bukalemunu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar doğal yaşam alanına gönderildi.
12.05.2024 Gündem
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Behram Uğur; 3 kentin arasında bulunan yerleşim yerlerinin deprem bölgesinde olduğunu, 1 kentin ise diri fay hattı üzerinde olduğuna dikkat çekti.
12.05.2024 Gündem
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı
Deprem tehlikesi ile karşı karşıya! '1 kent diri fay hattı üstünde' deyip uyardı Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Behram Uğur; 3 kentin arasında bulunan yerleşim yerlerinin deprem bölgesinde olduğunu, 1 kentin ise diri fay hattı üzerinde olduğuna dikkat çekti.
12.05.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.