Uefa Başkanı

Uefa Başkanı

Son dakika UEFA başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan UEFA başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan UEFA başkanı haber sayfamızda...

Uefa Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.026 uefa başkanı haberi bulunmuştur.
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan UEFA ziyareti!
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan UEFA ziyareti! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’i ziyaret etti, siyah-beyazlı forma hediye etti.
10.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İsviçre'de UEFA Başkanı Ceferin ile görüştü
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İsviçre'de UEFA Başkanı Ceferin ile görüştü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cenevre'de UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi ve görüşme gerçekleştirdi.
9.04.2024 Beşiktaş
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi
Başkan Büyükekşi, Macaristan maçını Orbán, Čeferin ve Csányi'le birlikte izledi Puskas Arena'da oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; Macaristan Başbakanı Viktor Orbán, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sándor Csányi ile birlikte izledi.
23.03.2024 Milli Takım
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Union Saint Gilloise eşleşmesinde tur atlayan taraf oldu. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Konferans Ligi’ndeki muhtemel rakipleri netlik kazandı.
15.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç'un dediği tuttu! Maçtan önce kendisi açıklamıştı
Fenerbahçe'de Ali Koç'un dediği tuttu! Maçtan önce kendisi açıklamıştı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un şanssızlığı bu maçta da devam etti.
14.03.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde!
Fenerbahçe mağlubiyete rağmen UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalde! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko, EuroLeague rekorunu kırarak kazandı!
Fenerbahçe Beko, EuroLeague rekorunu kırarak kazandı! Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 29'uncu haftasında Valencia'yı 118-88 mağlup etti.
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi!
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe maçını izledi! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise ile karşı karşıya geldiği maçı tribünden takip etti.
14.03.2024 Fenerbahçe
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi'
Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı! 'Diğer takımlar yokmuş gibi' Championship ekiplerinden Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut suskunluğunu bozdu. Tecrübeli teknik direktör, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü
Rus fenomen şaşırttı! Arda Güler tahmini hayrete düşürdü Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i yakından takip eden Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Celta Vigo maçı öncesi yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Svetlana Alekseeva'nın tahmini sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.
14.03.2024 İspanya La Liga
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! İşte Galatasaray - Antalyaspor ve Fenerbahçe - Kasımpaşa hakem konuşmaları
TFF, VAR kayıtlarını açıkladı! İşte Galatasaray - Antalyaspor ve Fenerbahçe - Kasımpaşa hakem konuşmaları Süper Lig'de 27. hafta maçları dün oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçıyla tamamlandı. TFF, haftanın öne çıkan VAR kararlarındaki kayıtları paylaştı.
28.02.2024 Futbol
Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Ceferin ile buluştu!
Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Ceferin ile buluştu! Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile buluştu
27.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti!
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubu netleşti! Avrupa ve dünya futboluna yön veren isimlerin Fransa’da bir araya geldiği günde önce UEFA Kongresi ardından UEFA Uluslar Ligi kurası gerçekleştirildi. Türkiye, ilk sırada tamamlaması halinde üst lige yükseleceği B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti.
9.02.2024 Futbol
Beşiktaş, Antalyaspor'u Jackson Muleka ile yıktı!
Beşiktaş, Antalyaspor'u Jackson Muleka ile yıktı! Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1'lik skorla devirdi.
8.02.2024 Türkiye Kupası
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Milli Takım
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni uzatmalarda yıktı!
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni uzatmalarda yıktı! Trabzonspor, Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.
8.02.2024 Türkiye Kupası
Beşiktaş'ın yeni forma sponsoru belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni forma sponsoru belli oldu! Beşiktaş Kulübü, 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olacak forma sponsorluk anlaşmasını KAP'a bildirdi.
8.02.2024 Beşiktaş
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil'
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil' UEFA Başkanı Alexander Ceferin, yeniden gündeme gelen Avrupa Süper Ligi projesi ile ilgili konuştu. Alexander Ceferin'in sert açıklamaları dikkat çekti.
8.02.2024 Futbol
Hamit Altıntop, UEFA MIP programını tamamladı!
Hamit Altıntop, UEFA MIP programını tamamladı! UEFA'nın faal futbolculuk yaşantılarını noktalayan milli oyuncular için düzenlenmiş olduğu UEFA MIP master programını TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop tamamladı.
19.12.2023 Futbol
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi!
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın Şampiyonlar Ligi'ne davet edileceği öne sürüldü.
14.11.2023 Şampiyonlar Ligi
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Uefa Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.