Uzaktan

Uzaktan

Son dakika uzaktan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uzaktan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uzaktan haber sayfamızda...

Uzaktan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.968 uzaktan haberi bulunmuştur.
AUZEF VİZE SONUÇLARI SORGULAMA 💥 2024 AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, finaller ne zaman? AUZEF Giriş
AUZEF VİZE SONUÇLARI SORGULAMA 💥 2024 AUZEF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, finaller ne zaman? AUZEF Giriş İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim bahar dönemi vize sınav sonuçları adaylar tarafından bekleniyor. 2024 AUZEF akademik takvimine göre final sınavları ne zaman? AUZEF vize sınav sonucu görüntüleme ekranı!
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Koca'dan hastanede randevu sistemiyle ilgili açıklama
Bakan Koca'dan hastanede randevu sistemiyle ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında konuştu.
9.05.2024 Haberler
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin pazartesi günü yeni bir dönemin başlayacağını duyurarak detayları paylaştı.
9.05.2024 Gündem
HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı
HAVELSAN’ın BARKAN’ı UNIROBOTICS TRAKON LITE ile donatıldı CANiK’in de içinde bulunduğu SYS Grubu şirketlerinden UNIROBOTICS tarafından geliştirilen TRAKON LITE Uzaktan Kumandalı Silah Sistemi (UKSS), HAVELSAN’ın BARKAN insansız kara aracına entegre edildi.
9.05.2024 Ekonomi
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı
Adalet Bakanı Tunç cezaevlerindeki öğrenci sayısını açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç "Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var" dedi.
8.05.2024 Gündem
ATA AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi final sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
ATA AÖF FİNAL SINAV TARİHLERİ 2024: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi final sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi final sınavları akademik takvimde yer aldı. Öğrenciler ATA AÖF final sınav yerlerinin açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, 2024 ATA AÖF finalleri ne zaman? ATA AÖF akademik takvim...
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış'
Mehmet Özdilek'ten şampiyonluk vurgusu! 'İştahı biraz daha kabarmış' Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği müsabakayı spor yorumcuları değerlendirdi. Mehmet Özdilek, İlker Yağcıoğlu ve Mehmet Topal çarpıcı ifadeler kullandı.
6.05.2024 Galatasaray
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu
Napolyon'u bile alt eden 'Mekanik Türk!' Sırrını kimse çözemedi, Avrupa'yı kasıp kavurdu Viyana'da icat edilen 'Türk' adlı satranç makinesi tüm Avrupa'yı kasıp kavurdu. Yapay zekanın ilk örneklerinden görülen bu makine Napolyon, Benjamin Franklin gibi isimleri de alt etmeyi başarmıştı. Peki sırrına kimsenin vakıf olamadığı bu makine nasıl çalışıyordu ve adı neden Türk'tü?
4.05.2024 Yaşam
Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Türkiye Futbol Federasyonu noter yoluyla ulaşan imza sayısını açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu noter yoluyla ulaşan imza sayısını açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle noter yoluyla kendilerine ulaşan imza sayısını duyurdu.
3.05.2024 Süper Lig
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap buldu. Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.
3.05.2024 Cadde
İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Cihan, kardeşi Nehir'i tanıyacak mı?
3.05.2024 Televizyon
Turizmde rüzgâr uzaktan esiyor!
Turizmde rüzgâr uzaktan esiyor! Turist sayısı ve turizm gelirinde tüm zamanların en iyi ilk çeyrek dönemini geride bırakan Türkiye’ye uzak pazarlardan gelişlerde de patlama yaşanıyor. ABD, Hindistan ve Kanada aylık bazda kendi rekorlarını kırdı.
2.05.2024 Ekonomi
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta Rüya şüpheli! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
2.05.2024 Cadde
Dinamit görünümlü düzenek! Takıntılı aşıktan korkunç plan
Dinamit görünümlü düzenek! Takıntılı aşıktan korkunç plan Zonguldak’ta eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına dinamit görünümlü düzenek kuran gencin korkunç planı sanayide ortaya çıktı.
1.05.2024 Gündem
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü?
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşe göre mesai mümkün mü? İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti bir araya getiren Çalışma Meclisi, 5 yılın ardından Ankara’da toplandı. Meclisin gündem maddelerinden biri ise esnek çalışma oldu. Peki esnek çalışma kalıcı olur mu, işe göre mesai mümkün mü? İşte detaylar...
1.05.2024 Ekonomi
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi
Karavan ve tiny house fuarına 37 ülkeden 45 bin ziyaretçi Altıncı CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, yoğun ziyaretçi ve 200 milyon dolarlık iş hacmi ile sona erdi.
1.05.2024 Ekonomi
ATA AÖF VİZE SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı
ATA AÖF VİZE SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları üç oturum halinde düzenleniyor. Sınava katılım gösteren adaylar ise ATA AÖF vize sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarını merakla bekliyordu. Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Ara (Vize) sınav soruları ve cevap anahtarları yayımlandı. Öğrenciler, ATA AÖF vize sınav sorularına ÖYS'den (Öğrenme Yönetim Sistemi) ulaşabilecek. İşte ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı...
30.04.2024 Bilgi Rehberi
Çalışma hayatında yeni model sinyali
Çalışma hayatında yeni model sinyali Beş yıl aradan sonra toplanan Çalışma Meclisi’nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, iş gücü piyasasında yeni modellerin geliştirilebileceğini söyledi. TİSK Başkanı Akkol da, “Çalışanların yüzde 30’u için uzaktan çalışma mümkün” dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 'Hakim Savcı Adayları Mezuniyet ve Yeni Eğitim Dönemi Açılış Töreni'ne katıldı.
29.04.2024 Gündem
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Kader K.’nın ifadesi ise kan dondurdu.
29.04.2024 Haberler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler
Evde doğum yapan kadın bebeğini apartman boşluğuna atmıştı! Kan donduran sözler Şişli’de yeni doğurduğu bebeğini 3. kattaki banyonun penceresinden apartman boşluğuna atan şüphelinin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Kader K.’nın ifadesi ise kan dondurdu.
29.04.2024 Gündem
ATA AÖF SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI MI? 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı
ATA AÖF SORULARI - CEVAPLARI AÇIKLANDI MI? 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF Bahar Dönemi ara sınav (vize) soru & cevap kitapçığı Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları üç oturum halinde düzenleniyor. Sınava katılım gösteren adaylar ise ATA AÖF vize sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarına gözlerini çevirdi. 2024 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
28.04.2024 Bilgi Rehberi
Spor yazarlarından Muslera övgüsü: Her şampiyonluğun hikayesi aynı!
Spor yazarlarından Muslera övgüsü: Her şampiyonluğun hikayesi aynı! Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha attı. Spor yazarları sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.
27.04.2024 Adana Demirspor
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
26.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Uzaktan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.