Valdes

Valdes

Son dakika Valdes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Valdes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Valdes haber sayfamızda...

Valdes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 512 valdes haberi bulunmuştur.
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü!
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Alman file bekçisi Marc Andre ter Stegen'le ilgili konuştu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kübalı mevkidaşı ve Uganda Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kübalı mevkidaşı ve Uganda Başbakanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Uganda'da Küba Cumhurbaşkanı Yardımcısı Salvador Valdes Mesa ve Uganda Başbakanı Robinah Nabbanja ile bir araya geldi.
19.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı Şampiyonlar Ligi başladı. 1992’de hayatımıza giren organizasyon neredeyse her yıl bir Dünya Kupası sunuyor bizlere. Dünyanın en büyük yıldızları, bu arenada yeteneklerini sergiliyor. Yıllar sonra ilk kez Messi ve Cristiano Ronaldo yok bu sahnede...
24.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Evrenin sırrı yeni bulunan göktaşında
Evrenin sırrı yeni bulunan göktaşında Antarktika’da bilim insanları, Güneş sistemindeki en eski materyalleri içeren son derece nadir bir göktaşı buldu.
31.01.2023 Dünya
Arjantin'de ormanlar kül oldu
Arjantin'de ormanlar kül oldu Arjantin'in Corrientes eyaletinde devam eden orman yangını, 335 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Corrientes Valisi, yaptığı açıklamada "Durum çok kritik" ifadelerini kullandı.
11.02.2022 Dünya
Büyük yangın durdurulamıyor... 90 bin hektar alan küle döndü!
Büyük yangın durdurulamıyor... 90 bin hektar alan küle döndü! Arjantin’de devam eden yangında, şu ana kadar 90 bin hektarlık alanın küle döndü.
5.01.2022 Dünya
Son dakika - Yasemin Adar'dan Olimpiyat kotası
Son dakika - Yasemin Adar'dan Olimpiyat kotası  Sofyada devam eden Tokyo 2020 Dünya Eleme Turnuvasında milli güreşçimiz Yasemin Adar kadınlar 76 kg yarı finalinde Avusturyalı Martina Kuenzi mağlup ederek finale yükseldi ve Olimpiyat kotası kazandı.
7.05.2021 Güreş
Milli güreşçi Yasemin Adar, Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde yarı finale yükseldi
Milli güreşçi Yasemin Adar, Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde yarı finale yükseldi Milli güreşçi Yasemin Adar, Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde yarı finale yükseldi.
7.05.2021 Yaz Olimpiyatları
İstanbul standı  13 metropolde
İstanbul standı 13 metropolde Sanat dünyasının en önemli kuruluşlarından biri olan Opera Gallery, Contemporary İstanbul 2020 kapsamında ilk kez Türkiye’ye geldi.
28.12.2020 Cadde
Galeri ziyareti
Galeri ziyareti Zeyziart adlı platformuyla Londra ve İstanbul arasında sanat köprüsü kuran Zeynep Köseoğlu, Contemporary Istanbul 20’ye katılacak OperaGallery London’ı ziyaret etti.
9.12.2020 Cadde
Victor Valdes, İspanya 4. Lig ekibi Horta'nın teknik direktörü oldu
Victor Valdes, İspanya 4. Lig ekibi Horta'nın teknik direktörü oldu Barcelona'nın eski kalecilerinden Victor Valdes, İspanya 4. Futbol Ligi ekibi Unio Atletica d'Horta'nın teknik direktörü oldu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir?
Rüştü Reçber hangi takımlarda forma giydi? Rüçtü Reçber kimdir? Corona virüse yakalandığı eşi Işıl Reçber tarafından duyurulan Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında araştırmalar sürüyor. Kariyeri boyunca bir çok takımda forma giyen Rüştü Reçber futbol hayatına Antalya'nın Korkuteli ilçesinde adım attı. Futbola başladığı ilk yıllarda forvet mevkiinde görev yapan Rüştü Reçber, uzun boyu nedeniyle 89 yılında kalecilğe geçti. İşte Rüştü Reçber'in kariyeri hakkında merak edilenler...
28.03.2020 Skorer
Madrid derbisi cumartesi naklen D-Smart’ta
Madrid derbisi cumartesi naklen D-Smart’ta İspanya futbolunun iki köklü takımı Real Madrid ile Atletico Madrid’i buluşturacak Madrid derbisi Cumartesi 18.00’de D-Smart 77. Kanal Spor Smart ve D-Smart Youtube adresinden naklen yayınlanacak.
1.07.2020 İspanya La Liga
Küba'da 43 yıl sonra devlet başkanı seçildi
Küba'da 43 yıl sonra devlet başkanı seçildi Orta Amerika ülkesi Küba'da, nisan ayında onaylanan yeni anayasa değişikliğinin ardından 43 yıl sonra devlet başkanı seçildi.
11.10.2019 Dünya
Barcelona'da Victor Valdes ile yollar ayrıldı
Barcelona'da Victor Valdes ile yollar ayrıldı Barcelona’nın efsane kalecisi Victor Valdes, antrenör olarak göreve geldiği kulübünde sadece 3 ay çalışabildi. U19 takımını çalıştıran Valdes gönderildi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Efsane Kübalı İstanbul’da
Efsane Kübalı İstanbul’da Müzikle geçen 70 yıllık bir kariyer! Küba’dan çıkan fenomen Buena Vista Social Club’ın tek kadın üyesi olan Kübalı müzisyen Omara Portuondo, 3 Ağustos’ta İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkacak.
30.07.2019 Gündem
Barcelona'dan efsane golcü Patrick Kluivert'e görev...
Barcelona'dan efsane golcü Patrick Kluivert'e görev... Barça, Hollandalı eski golcüsü Patrick Kluivert'i Haziran 2021'e kadar altyapıyla ilgili "Futbol Direktörü" olarak atadığını açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Victor Valdes yeniden Barcelona’da
Victor Valdes yeniden Barcelona’da İspanyol ekibi Barcelona, efsane eski kalecisi Victor Valdes’in U19 takımı teknik direktörlüğüne getirildiğini açıkladı. Katalan ekibi, Valdes ile 1+1 yıllık anlaşma yapıldığını duyurdu.
1.07.2020 İspanya La Liga
Kalede devrim
Kalede devrim Loris Karius idmanlara tıpkı bir stoper gibi oyuna katılıyor, siyah-beyazlı takım savunmadan pasla atağa çıkıyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Kayıp denizaltı bir yıl sonra bulundu
Kayıp denizaltı bir yıl sonra bulundu Arjantin’de kaybolan askeri denizaltının enkazına bir yıl sonra ulaşıldı...
18.11.2018 Dünya
Geçen yıl kaybolmuştu, sonunda bulundu
Geçen yıl kaybolmuştu, sonunda bulundu Arjantin'de kaybolan askeri denizaltının enkazına  bir yıl sonra ulaşıldı.
17.11.2018 Dünya
Geçen yıl kaybolmuştu, sonunda bulundu
Geçen yıl kaybolmuştu, sonunda bulundu Arjantin'de kaybolan askeri denizaltının enkazına  bir yıl sonra ulaşıldı.
17.11.2018 Dünya
Fotoğrafı olay olmuştu, maçta rezil oldu!
Fotoğrafı olay olmuştu, maçta rezil oldu! Şili Milli Takımı’nın Güney Kore ile oynadığı maçın öncesinde Diego Valdes, rakiplere...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Meksika'da Popocatepetl Yanardağı patladı
Meksika'da Popocatepetl Yanardağı patladı Meksika'nın orta kesiminde yer alan Popocatepetl Yanardağı'nda patlama meydana geldiği bildirildi.
31.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Valdes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.