Yabancılar

Yabancılar

Son dakika Yabancılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yabancılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yabancılar haber sayfamızda...

Yabancılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.316 yabancılar haberi bulunmuştur.
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ikinci kez Rusya’ya ihraç edildi. Dünyanın tohum merkezi arasında bulunan Rusya’da yerli ve milli tohumlarında yayılması beklenirken, seneye ise Rusya’ya 120 ton transfer anlaşması yapılmış durumda.
28.03.2024 Ekonomi
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Haberler
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı
'Ben buranın yerli patatesiyim'! Belediye başkan adayı vaatlerini sıraladı Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan esnaf İdris Ahi, kamyonet üzerinden yaklaşık 1000 kişiye hitap etti. 'Ben buranın yerli patatesiyim' diyen Ahi, suyu ve halk otobüslerini ücretsiz yapacağını, gençlerin düğün masraflarını karşılayacağını vaadetti.
24.03.2024 Gündem
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.03.2024 Galatasaray
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor'
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor' New York'ta, Hristiyan kültürüyle iç içe bir şekilde büyümüştü. 17 yaşındayken en yakın arkadaşı sayesinde Türkler ve Türkiye hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Türkiye'de yaşamaya başlayan ve Müslüman olan Holly Mara, "İnsanlar beni ilk gördüğünde Barbie zannediyor, genel olarak içi boş gibi görüyorlardı" diyerek hikayesini 'Sen Anlat' için anlattı.
20.03.2024 Yaşam
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre; yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.
19.03.2024 Ekonomi
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor. Bayrağı göründe duran vatandaşlar, devasa bayrakla hatıra fotoğrafı çektiriyor.
9.03.2024 Haberler
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor.
9.03.2024 Gündem
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Haberler
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar
Bir dairede 27 yatak! Kaçak emlakçıyla ilgili yeni detaylar İstanbul Avcılar'da, bir daireye 27 yatak koyup kaçak göçmenlere kiralayan M.A.'nın aynı ilçede farklı daireleri, aynı yöntemle kiraya verdiği ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Vatandaşlık için yeni bir model
Vatandaşlık için yeni bir model Afrika, Ortadoğu ve Asya ülkelerinden pek çok kişi Türkiye’de ikamet ve vatandaşlık almaya çalışıyor. Aynı şekilde çok sayıda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı da diğer ülkelerde ikamet edebilme ya da pasaport almanın yolunu arıyor. Bu işlemleri ve planlamaları yapmak için çok sayıda firma hem insanlara hem de hükümetlere danışmanlık veriyor.
5.03.2024 Ekonomi
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’
İstanbul, Ankara ve İzmir’de dikkat çeken değişim! 'Anadolu’da fiyat avantajı var’ Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki değişim dikkat çekti. Özellikle büyükşehirlerde fiyatlar yavaşlarken, Anadolu şehirlerinde artış hızı yüksek kaldı. Öte yandan Türkiye genelinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu il belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ‘Anadolu’da fiyat avantajı var’ dedi. İşte detaylar...
29.02.2024 Ekonomi
Okan Buruk'tan Icardi tepkisi: Garip geliyor
Okan Buruk'tan Icardi tepkisi: Garip geliyor Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Antalyaspor maçı öncesinde Icardi'nin aldığı ceza ile ilgili açıklama yaptı.
26.02.2024 Galatasaray
Antalya'da ev alacaklar dikkat: Tapuda 'kat farkı' krizi
Antalya'da ev alacaklar dikkat: Tapuda 'kat farkı' krizi Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız'
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız' Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Sırp basınına konuştu. Tecrübeli on numara, Galatasaray ile aralarındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
23.02.2024 Fenerbahçe
Piyasanın gözü Merkez Bankası’nın faiz kararında! Altın, borsa ve mevduatta yön ne olur? İşte beklentiler
Piyasanın gözü Merkez Bankası’nın faiz kararında! Altın, borsa ve mevduatta yön ne olur? İşte beklentiler Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki kritik gelişme sonrasında altın, borsa ve mevduat faizlerinde yön ne olur? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın'
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın' Beşiktaş Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Gazeteci Serdar Sarıdağ karşılaşma öncesi Skorer'in canlı yayınında siyah-beyazlı takımdaki son gelişmeleri aktardı.
19.02.2024 Beşiktaş
Antalya'da güneşi gören sahile koştu
Antalya'da güneşi gören sahile koştu Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilen vatandaşlar, Konyaaltı Sahili ile park ve bahçelerde yoğunluk oluşturdu.
18.02.2024 Haberler
Kenti şiddetli sağanak vurmuştu! Güneşi gören sahile koştu
Kenti şiddetli sağanak vurmuştu! Güneşi gören sahile koştu Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilen vatandaşlar, Konyaaltı Sahili ile park ve bahçelerde yoğunluk oluşturdu.
18.02.2024 Gündem
Konut satışında ilk ay düşüş var
Konut satışında ilk ay düşüş var Konut satışları 2024 yılına düşüşle başladı. Yüksek fiyatlar ve konut kredilerindeki artan faiz oranları ile yatırım için konut alımı önündeki kredi kısıtlaması konut alım iştahını da azaltıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre ülke genelinde konut satışları ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17.8 azalarak 80 bin 308 oldu. Böylece son 11 ayın en düşük satışı gerçekleşti.
17.02.2024 Ekonomi
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş
40 bin kişi şehri terk etti! Kira fiyatlarında yüzde 20'lik düşüş Geçtiğimiz yılın ortalarından sonra kira fiyatlarında genel olarak durağan bir seyir gözlenirken, bazı illerde fiyatlarda geri çekilme dikkat çekti. Türkiye’nin gözde turizm şehirlerinden birinde kira fiyatlarında yüzde 20’ye varan düşüş gözlendi. Peki kiralardaki düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
12.02.2024 Ekonomi
Venedik’in kadın ressamları
Venedik’in kadın ressamları Venedik Bienali’nde bu yıl Türk sanatçıların eserleri öne çıkıyor.
5.02.2024 Kültür Sanat
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yabancılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.