Yanıcı Madde

Yanıcı Madde

Son dakika yanıcı madde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yanıcı madde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yanıcı madde haber sayfamızda...

Yanıcı Madde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 855 yanıcı madde haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti
Beşiktaş'taki faciada 'ihmaller zinciri! Yangın söndürme sistemlerine dikkat çekti Beşiktaş'ta Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin" dedi.
6.04.2024 Gündem
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Beşiktaş’ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendiren Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa ‘ihmaller zinciri’ ifadesini kullandı, Yasa, “Sıvı kimyasal yoksa ve katı maddeler yanıyorsa suyla müdahale doğrudur. Fakat, kovadan atılan suyun söndürme etkisi olmaz. Daha yoğun ve fazla miktarda suyla müdahale edilmesi gerekir. Bunun için de yangın dolabı sistemi ya da sabit söndürme sistemleri, yağmurlama sistemleri gibi sistemlerin olması gerekiyordu ki oradaki yangına tam olarak müdahale edilebilsin.” dedi. Yasa, yangın tüpüyle alevlere müdahale ettiğini belirten ve yangından kurtulan işçinin ifadesini de yorumladı, “Yangın tüpleri, yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır. Kamuya açık alanlarda yangın tüplerinin aylık kontrollerinin yapılmasını, kullanıma hazır durumda olmasını istiyoruz ki tüpün çalışmaması veya kullanılamaması durumu meydana gelmesin.” dedi.
5.04.2024 Haberler
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı
Güvenlik uzmanı facianın kamera görüntülerini yorumladı: Tahminlerde bulunmuştuk doğru çıktı Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa Beşiktaş'ta ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anına dair görüntüleri değerlendirdi.
5.04.2024 Gündem
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı
Şila'nın katiline verilen cezada gerekçeli karar: Pişman olmadı İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 'Şila' isimli 2,5 yaşındaki pitbull cinsi köpeği kulübesini ateşe vererek öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Baki’ye (57) 4 yıl hapis cezası verilen kararın gerekçesi açıklandı.
30.03.2024 Gündem
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan!
Para karşılığı eğlence mekanı sahibinden şok plan! Edirne’de komşu iki eğlence mekanı çalışanları arasında çıkan, 7 kişinin yaralandığı kavganın ardından, işletmelerden biri kundaklandı. Mekana giren maskeli 2 kişi iş yerini, ateşe verdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada mekan sahibi 2 kardeşin, 2 kişiye para karşılığı diğer mekanı yaktırdıkları belirlendi.
1.03.2024 Gündem
Sevgilisiyle kavga eden, uzman çavuş dehşet saçmıştı, tutuklandı
Sevgilisiyle kavga eden, uzman çavuş dehşet saçmıştı, tutuklandı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra içki içip 1'i sevgilisine ait 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araçla çöp konteynerlerini yakan Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş İbrahim Görmez (29), tutuklandı.
28.02.2024 Gündem
Sevgilisiyle kavga eden uzman çavuş önüne gelen her şeyi yaktı! Polis böyle yakaladı
Sevgilisiyle kavga eden uzman çavuş önüne gelen her şeyi yaktı! Polis böyle yakaladı Denizli'de kız arkadaşıyla kavga eden piyade uzman çavuş, önüne gelen her şeyi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Polis ekiplerince İ.G. yakalandı. İşte detaylar...
27.02.2024 Gündem
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çıkan yangın söndürüldü
İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çıkan yangın söndürüldü İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.
1.02.2024 Gündem
Trabzonspor-Samsunspor maçında bir kişi beline torpilleri doldurup stada girmek istedi
Trabzonspor-Samsunspor maçında bir kişi beline torpilleri doldurup stada girmek istedi Trabzonspor-Samsunspor maçında polis ekiplerince alınan güvenlik tedbirlerinde yanıcı madde, meşale ve bıçak ele geçirilirdi.
12.01.2024 Gündem
Saplantılı aşık evine gizlice girip kimyasal madde ile yaktı! Şoke eden savunma
Saplantılı aşık evine gizlice girip kimyasal madde ile yaktı! Şoke eden savunma Avcılar'da saplantılı şekilde aşık olduğu Yasemin Uzunçelebi'nin başından aşağı kimyasal madde dökerek yüzündeki organların erimesine sebep olan ve yatağa mahkum eden Mehmet Yıldız için talep edilen ceza belli oldu. Savunma yapan sanığın pişkinliği herkesi şoke etti.
25.12.2023 Gündem
Venezuela'da trafik kazasında 16 araç küle döndü
Venezuela'da trafik kazasında 16 araç küle döndü Venezuela'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 16 araç küle dönerken, en az 8 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi ise yaralandı.
14.12.2023 Dünya
Düğün salonlarıyla ilgili yeni karar! Yanıcı ve parlayıcı maddelerin kullanımı yasaklandı
Düğün salonlarıyla ilgili yeni karar! Yanıcı ve parlayıcı maddelerin kullanımı yasaklandı İstanbul'da düğün ve davet salonlarında yanıcı ve parlayıcı madde kullanımının yakalandığı bildirildi.
14.11.2023 Gündem
Deodorantın düğmesi basılı kaldı, kabusu yaşadı: İlk an vücudumu hissetmedim
Deodorantın düğmesi basılı kaldı, kabusu yaşadı: İlk an vücudumu hissetmedim İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Haberler
Küresel ısınmadan küresel kaynamaya
Küresel ısınmadan küresel kaynamaya Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Prof. Dr. Murat Türkeş “Artık iklim değişikliği koşullarında eskisi gibi yaşama lüksüne sahip değiliz. Hayatımızın her alanını ona göre düzenlememiz gerekiyor” diyor.
26.08.2023 Pazar
İstanbul'da şok iddia: Kedilerin üzerine asit döküldü
İstanbul'da şok iddia: Kedilerin üzerine asit döküldü İstanbul Eyüpsultan'da, yaralı olarak bulunan 6 kedinin üzerine asit dökülerek yakıldığı öne sürüldü.
16.07.2023 Gündem
İçişleri'nden orman yangınlarıyla ilgili genelge
İçişleri'nden orman yangınlarıyla ilgili genelge İçişleri Bakanlığı, orman yangınlarına karşı tedbir alınması için genelge yayımladı. Genelge ile orman yangını için risk taşıyan bölgelerde, 31 Ekim 2023 tarihine kadar ormanlık alanlara girişler yasaklandı.
6.07.2023 Gündem
Antalya Valiliği'nden yeni karar! 31 Ekim'e kadar yasaklandı
Antalya Valiliği'nden yeni karar! 31 Ekim'e kadar yasaklandı Antalya Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla yayınlanan genelge ile ormanlık alanlara yakın bölgelerde ateş yakma ve bazı bölgelerde uygulanacak kamp yasaklarının yanı sıra, alınacak önlemler ve denetimlere ilişkin maddeler karara bağlandı. Genelge uyarınca belirlenen alanlar dışında 31 Ekim'e kadar orman çevresinde ateş yakmak yasaklandı.
27.06.2023 Gündem
Valilik duyurdu! Edirne'de ormanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
Valilik duyurdu! Edirne'de ormanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı Edirne Valiliği tarafından ormanlara, görevliler dışında girişler, 28 Haziran tarihinden itibaren 15 Ekim’e kadar yasaklandı. Yasağa uymayanlara idari ve adli işlem yapılacağı bildirildi.
27.06.2023 Gündem
Yanıcı madde parladı, baba ve 2 çocuğu yaralandı
Yanıcı madde parladı, baba ve 2 çocuğu yaralandı Ankara’nın Sincan ilçesinde yanıcı madde ile uğraşırken maddenin parlaması ile baba Mutlu C. ve çocukları Ece ve Mete C. yaralandı.
11.04.2023 Haberler
Eski sevgilisinin evinin duvarlarına yanıcı madde fırlatan şahıs yakalandı
Eski sevgilisinin evinin duvarlarına yanıcı madde fırlatan şahıs yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, alkollü olduğu iddia edilen bir kişi eski sevgilisinin evine giderek, evin duvarına içerisinde yanıcı madde bulunan cam şişeler fırlattı.
4.04.2023 Haberler
Adana merkezli 10 ilde suç örgütüne operasyon: 136 gözaltı kararı
Adana merkezli 10 ilde suç örgütüne operasyon: 136 gözaltı kararı Adana merkezli 10 ilde suç örgütüne yönelik operasyonda 136 şüpheli için gözaltı kararı verildi.
4.04.2023 Gündem
Eski sevgiliye molotof şoku!
Eski sevgiliye molotof şoku! İzmir'in Bayraklı ilçesinde eski kız arkadaşının oturduğu apartman dairesine molotofkokteyli atan kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.
4.04.2023 Gündem
Esenyurt'ta kan donduran olay! Poşete konmuş bebek cesedi bulundu
Esenyurt'ta kan donduran olay! Poşete konmuş bebek cesedi bulundu Esenyurt'ta belediye temizlik işçileri çöp konteynerinin yanındaki elektrik direğinde asılı bir poşette yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri poşet içinde bırakılan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yeni doğmuş bebeği poşet içinde bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
4.04.2023 Gündem
Yer: Adana! 'Pencereden yakıcı madde attılar, ev kül oldu'
Yer: Adana! 'Pencereden yakıcı madde attılar, ev kül oldu' Adana’da evi yanan ve eşyaları kül olan aile evlerinin kendi kendine yanmadığını birinin pencereden içeri yakıcı bir madde atarak kundaklamış olabileceğini ileri sürdü.
30.03.2023 Gündem
Antalya'da dehşet! Yangın çıkarıp anneannesi ile teyzesini eve kilitledi
Antalya'da dehşet! Yangın çıkarıp anneannesi ile teyzesini eve kilitledi Antalya'da, apartman dairesinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin, Hülya Çetinkaya (63) ile kızı Filiz Kaplan (46) olduğu tespit edildi. Olaylar ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yanıcı Madde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.