Yasama Yılı

Yasama Yılı

Son dakika yasama yılı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasama yılı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasama yılı haber sayfamızda...

Yasama Yılı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.376 yasama yılı haberi bulunmuştur.
Özel'den Akşener açıklaması
Özel'den Akşener açıklaması CHP Lideri Özgür Özel, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir otelde CHP milletvekilleriyle TBMM Grubu 28. Dönem 1’inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.
2.12.2023 Gündem
Polonya'da hükümet kurulamadı! Duda, görevi Morawiecki'ye verdi
Polonya'da hükümet kurulamadı! Duda, görevi Morawiecki'ye verdi Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, hükümeti kurma görevini devretti.
14.11.2023 Dünya
CHP Genel Başkan Adayı Özel: Seçmen bizden duygusal olarak koptu
CHP Genel Başkan Adayı Özel: Seçmen bizden duygusal olarak koptu CHP'de kurultay için çalışmalar sürerken, Genel Başkan Adayı Özgür Özel, dikkat çeken mesajlar verdi.
12.10.2023 Haberler
CHP Genel Başkan Adayı Özel: Seçmen bizden duygusal olarak koptu
CHP Genel Başkan Adayı Özel: Seçmen bizden duygusal olarak koptu CHP'de kurultay için çalışmalar sürerken, Genel Başkan Adayı Özgür Özel, dikkat çeken mesajlar verdi.
12.10.2023 Gündem
CHP kurultayı ertelenir iddiası
CHP kurultayı ertelenir iddiası İstanbul İl Kongresi’ni değişimcilerin kazanmasının ardından CHP kulisleri daha da hareketlendi.
12.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İsrail'i uyaran Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti.
11.10.2023 Haberler
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nu kabul etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nu kabul etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kabul etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
11.10.2023 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İsrail'i uyaran Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti.
11.10.2023 Gündem
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi?
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi? Meclis’in açılmasıyla birlikte bazı kritik düzenlemelerle ilgili çalışma başlatıldı. Gözler emekli maaşlarında yapılacak düzenlemeye çevrilirken ‘günlük kiralık evler’e sınırlama bekleniyor.
6.10.2023 Ekonomi
Veterinerin şehit edildiği bölgede şüpheli 2 kişi! Dehşeti yaşayan işçi konuştu
Veterinerin şehit edildiği bölgede şüpheli 2 kişi! Dehşeti yaşayan işçi konuştu Kayseri'de veterinerin şehit edilip aracının gasp edildiği bölgeye yakın bir yerde, olaydan önce şüpheli 2 kişinin yolları kesilip araçlarına ateş açılan işçi, yaşadıklarını anlattı.
5.10.2023 Haberler
Veterinerin şehit edildiği bölgede şüpheli 2 kişi! Dehşeti yaşayan işçi konuştu
Veterinerin şehit edildiği bölgede şüpheli 2 kişi! Dehşeti yaşayan işçi konuştu Kayseri'de veterinerin şehit edilip aracının gasp edildiği bölgeye yakın bir yerde, olaydan önce şüpheli 2 kişinin yolları kesilip araçlarına ateş açılan işçi, yaşadıklarını anlattı.
5.10.2023 Gündem
‘İttifak siyasetini reddediyoruz’
‘İttifak siyasetini reddediyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin yeni yasama yılındaki ilk grup toplantısında gündemi değerlendirdi.
5.10.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a ziyaret
İYİ Parti lideri Akşener'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a ziyaret İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'a yeni yasama yılı nedeniyle 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
4.10.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu faaliyetlerine başladı
TBMM Genel Kurulu faaliyetlerine başladı TBMM Genel Kurulu, 28'inci Dönem 2'nci Yasama Yılı faaliyetlerine başladı.
3.10.2023 Gündem
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki bombalı saldırı girişimine çok sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'meşrutiyet' sözleri de vardı.
3.10.2023 Gündem
Kurtulmuş yeni anayasa turunda
Kurtulmuş yeni anayasa turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yasama yılı açılışında yeni anayasa çağrısında bulunmasının ardından Meclis Baş-kanı Kurtulmuş bugünden itibaren tüm parti gruplarını yeni anayasa çalışmalarına destek vermeleri için ziyaret edecek.
3.10.2023 Gündem
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması
Resepsiyon menüsünde modern-yöresel buluşması TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un yeni yasama yılı resepsiyonuna, Meclis tarihinde ilk kez hazırlanan “modern ile yöreselin” buluştuğu yemek menüsü damga vurdu.
3.10.2023 Gündem
Emeklinin gözü bütçe görüşmelerinde
Emeklinin gözü bütçe görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emekli maaşlarına yönelik düzenlemeye ilşkin bütçe görüşmelerine işaret ederek, “Bütçe Kanunu, ekimin üçüncü haftasında Meclis gündemine gelecek. Orada bu konularla ilgili değerlendirmeler kamuoyu ile paylaşılacak” dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Son dakika: Bombalı saldırı girişiminde gözlerden kaçmayan detay! 'Görevlerini başarıyla yaptılar'
Son dakika: Bombalı saldırı girişiminde gözlerden kaçmayan detay! 'Görevlerini başarıyla yaptılar' Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili detaylar ortaya çıkarken, gündeme gelen bir fotoğraf dikkat çekti.
2.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, parti gruplarını ziyaret edecek TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa ve Meclis İçtüzüğü değişikliği için parti gruplarını ziyaret edecek.
2.10.2023 Gündem
Meclis’te yeni yasama yılı başladı: Türkiye ve TBMM asla terörün gündemine teslim olmayacak
Meclis’te yeni yasama yılı başladı: Türkiye ve TBMM asla terörün gündemine teslim olmayacak TBMM’de yeni yasama yılı, dün sabah Genel Kurul salonunun bulunduğu Meclis ana binasına yaklaşık 500 metre mesafede bulunan İçişleri Bakanlığı önünde gerçekleşen bombalı saldırı girişimi nedeniyle alınan yoğun güvenlik önlemleri altında başladı.
2.10.2023 Gündem
Türkiye tek ses
Türkiye tek ses Ankara’daki bombalı saldırı girişimi, tüm siyasiler tarafından lanetlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Emniyet birimlerimizin vakitli müdahalesi neticesinde 2 caninin etkisiz hale getirildiği eylem, terörün son çırpınışlarıdır. Alçaklar, emellerine ulaşamamıştır’ dedi.
2.10.2023 Gündem
Terörün sonu! Kahraman polisler teröristlere geçit vermedi
Terörün sonu! Kahraman polisler teröristlere geçit vermedi İçişleri Bakanlığı yerleşkesinin Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkanlığı binasına PKK’lı 2 terörist bombalı saldırı girişiminde bulundu. İki polis memuru teröristleri fark etti. Bunun üzerine teröristlerden biri üzerindeki bombayı patlattı, diğeri etkisiz hale getirildi. Olay yerinde 9.7 kilo C-4 patlayıcı madde ve çok sayıda silah ele geçirildi.
2.10.2023 Gündem
Bakan Güler'den Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili açıklama
Bakan Güler'den Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili açıklama Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara’da yaşanan patlamaya ilişkin açıklama yaptı.
1.10.2023 Haberler
Bakan Güler'den Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili açıklama
Bakan Güler'den Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili açıklama Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara’da yaşanan saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı. TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘bir gece ansızın gelebiliriz’ sözünün hatırlatılması üzerine Bakan Güler, "O şarkı kulağınızda dursun diyor” dedi.
1.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasama Yılı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.