Yaşlı Çift

Yaşlı Çift

Son dakika yaşlı çift haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yaşlı çift gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yaşlı çift haber sayfamızda...

Yaşlı Çift

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.284 yaşlı çift haberi bulunmuştur.
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme
Okul müdürü ve oğlu, otobüste yaşlı çifti dövmüştü! Yeni gelişme Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T'nin 17 yaşındaki oğluna tahliye kararı verildi.
22.03.2024 Gündem
İETT şoförünü bıçaklayan baba oğul adliyeye sevk edildi
İETT şoförünü bıçaklayan baba oğul adliyeye sevk edildi Başakşehir’de trafikte tartıştıkları İETT şoförü Mahmut Murat Kanık’ı darbedip bıçaklayan baba A.Ö. ile 18 yaşından küçük oğlu M.Y.Ö., adliyeye sevk edildi.
14.03.2024 Gündem
Dolandırıcıdan şoke eden plan! Yaşlı çift neye uğradığını şaşırdı
Dolandırıcıdan şoke eden plan! Yaşlı çift neye uğradığını şaşırdı Bolu’da kendisini 'polis' olarak tanıtan Gürcan A. (25), FETÖ bahanesi ile arayıp, para istediği Mustafa Oruç'u (64) kandıramayınca eşi Fatma Oruç'a (62) ulaşıp, 20 bin TL'sini dolandırdı.
14.03.2024 Gündem
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı'
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı' Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştıktan sonra darp ettiği yaşlı çift konuştu. Darp edilen Hamdiye Polat, şu anda karşı tarafın da kendilerinden davacı olduğunu belirterek, "Neymiş? Ben çocuğu dövmüşüm. Nasıl yapabilirim? Ben çocuğu nasıl dövmüşüm? Ben çocuğu dövemem ki" dedi.
29.02.2024 Haberler
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı'
Okul müdürü ve oğlu yaşlı çifte dehşeti yaşattı! 'Benim üstüme çıktı' Mersin'de bir okul müdürü ve oğlunun, otobüste tartıştıktan sonra darp ettiği yaşlı çift konuştu. Darp edilen Hamdiye Polat, şu anda karşı tarafın da kendilerinden davacı olduğunu belirterek, "Neymiş? Ben çocuğu dövmüşüm. Nasıl yapabilirim? Ben çocuğu nasıl dövmüşüm? Ben çocuğu dövemem ki" dedi.
29.02.2024 Gündem
Mersin'de yaşlı çifti darp eden okul müdürüyle ilgili açıklama
Mersin'de yaşlı çifti darp eden okul müdürüyle ilgili açıklama Mersin'de yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada "okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
28.02.2024 Gündem
40 yılık çift birbirlerini hastanelik etti! 'Pişman olacak bir şey yok'
40 yılık çift birbirlerini hastanelik etti! 'Pişman olacak bir şey yok' Aksaray’da evde kavga eden Mevlüt Ç. (62) ve Yeter Ç. (56) çifti, vazoyla birbirini başından yaraladı. Mevlüt Ç., gazetecilere ''Vazo ile birbirimize vurduk. Pişman olacak bir şey yok. 40 yıllık eşim ve bu ilk kavgamız. İlk kavgada böyle oldu'' dedi.
11.01.2024 Gündem
'Bu insanlardan olmayın!' Yaşlı çift yüzlerine bile bakmadı, havalı bir aksanla reddettiler
'Bu insanlardan olmayın!' Yaşlı çift yüzlerine bile bakmadı, havalı bir aksanla reddettiler Üç çocuk annesi, yaşlı bir çifti, kendisi ve çocukları için ayırttığı koltuklardan kalkmadığı için öfkelenerek yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Paylaşıma beğeni üstüne beğeni geldi ve kullanıcılardan anne için destek yağdı.
9.12.2023 Dünya
Afrika maskesine iade çağrısı
Afrika maskesine iade çağrısı Dolandırıldıkları ve kandırıldıkları iddiasıyla antikacıya dava açan yaşlı çift şimdi aktisvistlerin hedefinde.
3.11.2023 Kültür Sanat
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi'
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi' Yalova'nın Armutlu ilçesindeki deniz manzaralı yolda çalılar arasına park edilmiş halde duran eski bir araba her gün oradan geçenlerin dikkatini çekiyordu. Çevredekilere sorulduğunda anlatılan hikâye adeta dram filmlerini aratmayacak cinstendi. Gerçek hikâye ise arabanın hemen aşağısındaki evde saklıydı.
28.10.2023 Yaşam
312 saatlik görüntü incelendi! Şehidin evini soyan hırsızlar yakalandı
312 saatlik görüntü incelendi! Şehidin evini soyan hırsızlar yakalandı Elazığ'da şehit Zafer Kılıç'ın ailesinin evine girerek hırsızlık yapan 1'i kadın 3 kişi polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu 312 saat incelenen güvenlik kamera kayıtlarının ardından kıskıvrak yakalandılar.
24.10.2023 Gündem
Kapıyı açar açmaz ev patladı! 'Anahtar kilidine kadar bantlamışlar'
Kapıyı açar açmaz ev patladı! 'Anahtar kilidine kadar bantlamışlar' Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti.
4.10.2023 Gündem
İlaçlanan ev patladı, ortalık karıştı
İlaçlanan ev patladı, ortalık karıştı Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.
4.10.2023 Haberler
3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi
3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi Antalya’da 3’üncü kez yanan metruk yapı, yakınındaki ev sahibini isyan ettirdi. Alevlerin diğer yapılara sıçramasını önleyen ekipler, ahşap çatı nedeniyle uzun süre soğutma çalışması yaptı.
27.09.2023 Gündem
Yaşlı çift, evlerinde çıkan yangında feci şekilde can verdi
Yaşlı çift, evlerinde çıkan yangında feci şekilde can verdi Sivas’ın Divriği ilçesinde evlerinde çıkan yangında Ahmet Gözübüyük (77) ile eşi Çiçek Gözübüyük (75) hayatını kaybetti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.09.2023 Gündem
Anlaştığı ev başkasına verildi: 4 gündür sokaktayım
Anlaştığı ev başkasına verildi: 4 gündür sokaktayım Bursa'da, binanın depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle kiracı olarak oturduğu evden çıkmak zorunda kalan Filiz Sivrikoz, 4 bin liraya anlaştığı yeni ev başkasına kiraya verilince sokakta kaldı. 69 yaşındaki kadın; Tutunacak dalım yok, çocuğum yok. Yürümeye halim yok. Bir ev versinler bana. Başka bir şey istemiyorum" dedi.
22.09.2023 Gündem
'Dondurma kazandınız'ı tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Birikiminin yarısı bir gecede yok oldu
'Dondurma kazandınız'ı tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Birikiminin yarısı bir gecede yok oldu Bursa’da yaşayan Meliha Doğan telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını tıklayınca hayatının şokunu yaşadı. Doğan, hemen bankaya koştu ama artık çok geçti.
25.08.2023 Haberler
'Dondurma kazandınız'ı tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sonunu hiç böyle hayal etmemişti
'Dondurma kazandınız'ı tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sonunu hiç böyle hayal etmemişti Bursa’da yaşayan Meliha Doğan telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını tıklayınca hayatının şokunu yaşadı. Doğan, hemen bankaya koştu ama artık çok geçti.
25.08.2023 Gündem
Fatih'te kamyonetin üzerine ağaç devrildi: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Fatih'te kamyonetin üzerine ağaç devrildi: O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Fatih'te nakliye çalışanları ve yaşlı bir çift kamyonetten ürün indirdiği sırada, kamyonetin üzerine ağaç devrildi. Ağacın devrildiği ve vatandaşların panikle kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
11.08.2023 Gündem
Çürüyen ağaç kamyonetin üstüne devrild
Çürüyen ağaç kamyonetin üstüne devrild İstanbul Fatih'te zamanla içi boşalan ve çürüyen ağaç, park halindeki nakliye kamyonetinin üstüne düştü. Ağaç devrilirken yaşlı çiftin ve nakliye çalışanlarının kaçıştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
11.08.2023 Haberler
Eskişehir'de gökyüzü paraşütlerle renklendi
Eskişehir'de gökyüzü paraşütlerle renklendi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 4'üncü kez düzenlenen 'Skydiving Fest-Paraşüt Günleri' renkli görüntülere sahne oldu.
8.07.2023 Haberler
Ölüm bile ayıramadı! Yaşlı çift yarım saat arayla hayatını kaybetti
Ölüm bile ayıramadı! Yaşlı çift yarım saat arayla hayatını kaybetti Kastamonu'da kalp krizi sebebiyle yoğun bakım servisinde tedavi gören vatandaş, İstanbul'da kanser tedavisi gören eşinin hayatını kaybetmesinden yarım saat sonra vefat etti.
25.06.2023 Gündem
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı
Anneanne yaşadı, damadı öldü! Verdiği 'bilet' kararı Titan'dan kurtardı 1912'de yaşanan Titanik kazasında ölenler arasında Titan denizaltısında hayatını kaybeden OceanGate CEO'su Stockton Rush'ın eşi Wendy Rush'ın büyükdedesi ve büyükannesi de vardı. Çiftin kızları Beatrice'in son anda verdiği 'bilet' kararı ise şu anda yaşanan faciaya bambaşka bir boyut kazandırdı.
23.06.2023 Dünya
Trabzon’da hoparlörle ‘dereden uzak durun’ anonsları yapıldı
Trabzon’da hoparlörle ‘dereden uzak durun’ anonsları yapıldı Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri başta olmak üzere bir süredir süren sağanak yağışlar dün Trabzon ve çevresinde etkili oldu.
16.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşlı Çift ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.