Yeni Bakanlar

Yeni Bakanlar

Son dakika yeni bakanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni bakanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni bakanlar haber sayfamızda...

Yeni Bakanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.314 yeni bakanlar haberi bulunmuştur.
‘Emekliye enflasyon üzerinde zam verilmesi beklentimizdir’
‘Emekliye enflasyon üzerinde zam verilmesi beklentimizdir’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanlığı’na yönelik bombalı saldırı girişimine ilişkin, “Terörün sonuç alması, Türkiye’ye geri adım attırması asla mümkün değildir. Bu soysuzların inşallah kökü kurutulacaktır” dedi.
4.10.2023 Gündem
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki bombalı saldırı girişimine çok sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'meşrutiyet' sözleri de vardı.
3.10.2023 Gündem
‘Hiçbir zaman sözünün eri olmadı’
‘Hiçbir zaman sözünün eri olmadı’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü programında, “Hataları ile yüzleşmeyen Kılıçdaroğlu ve CHP’li oligarkların bu pişkinlikleri en fazla Gazi’nin hürmetine CHP’ye oy veren vatandaşları rahatsız ediyor. Hiçbir zaman sözünün eri olmadı, onurluca geri çekilmeyi dahi beceremedi” ifadelerini kullandı.
25.08.2023 Gündem
GÖZLER KABİNE TOPLANTISI KARARLARINDA! 14 Haziran Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması!
GÖZLER KABİNE TOPLANTISI KARARLARINDA! 14 Haziran Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! Yeni Bakanlar Kurulu ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni açıklamaları araştırılıyor. Her hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabinede gündemdeki önemli konuları masaya yatırılıyor. Kabine Toplantısı son buldu ve kararlar açıklandı! İşte gündem konuları.
14.06.2023 Bilgi Rehberi
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Haberler
Yeni Kabine Meclis'te yemin etti! Törende dikkat çeken anlar
Yeni Kabine Meclis'te yemin etti! Törende dikkat çeken anlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakanlar TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.
7.06.2023 Gündem
Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için nezaket ziyaretleri yaptı
Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için nezaket ziyaretleri yaptı AK Parti ve MHP tarafından TBMM Başkanlığı’na aday gösterilen AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, adaylık için dün kendisi de Meclis Başkanlığı’na bizzat başvurdu. Kurtulmuş başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, “Bundan sonra söz Meclis’teki 600 vekilindir” dedi. Kurtulmuş, daha sonra Yeşil Sol hariç Meclis’te temsil edilen tüm partilere kısa nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
7.06.2023 Gündem
Bakan Koca tek tek sıraladı! İşte yeni dönemde yapılacaklar
Bakan Koca tek tek sıraladı! İşte yeni dönemde yapılacaklar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni dönemde yapılacakları açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, "Yeni dönemde de görevlerimizin her biri öncelikli. Öncelikli görevlerimizin bir kısmını şöyle sıralayabiliriz." dedi.
5.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Abdülkadir Uraloğlu görevi devraldı
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Abdülkadir Uraloğlu görevi devraldı Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Ekonomi
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak
Yeni dönemin ilk kabine toplantısı yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesini açıkladı. Bakanlar, devir teslim törenlerini bugün tamamlayacak. Yarın da ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının öne çıkması bekleniyor.
5.06.2023 Gündem
Erdoğan ve Stoltenberg görüştü
Erdoğan ve Stoltenberg görüştü Yemin töreni için Türkiye'ye gelen NATO Genel Sekreteri, Cumhurbaşkanı tarafından Dolmabahçe'de kabul edildi. Görüşmenin ana gündemi, İsveç'in ittifaka katılması.
4.06.2023 Dünya
2023 YENİ CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ LİSTESİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İsim isim yeni liste
2023 YENİ CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ LİSTESİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İsim isim yeni liste 2023 Yeni kabine listesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Yeni kabinede sürpriz isimler yer alırken 17 Bakanın ismi belli oldu. İşte o isimler...
4.06.2023 Bilgi Rehberi
Yeni kabine üyeleri ilk mesajlarını paylaştı! 'Sorumluluğum, milletimiz kadar büyük'
Yeni kabine üyeleri ilk mesajlarını paylaştı! 'Sorumluluğum, milletimiz kadar büyük' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabine üyelerini açıklamasının ardından yeni bakanlar, ilk mesajlarını paylaştı.
3.06.2023 Gündem
Bakan Koca: Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür
Bakan Koca: Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bakanlar kurulunu açıklamasının ardından yeniden Sağlık Bakanı olarak seçilen Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Güveni için kendilerine teşekkür ederim” dedi.
3.06.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı kim oldu? Yeni Tarım ve Orman Bakanı
Tarım ve Orman Bakanı kim oldu? Yeni Tarım ve Orman Bakanı Yeni Kabine belli oldu. Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni bakanlar da araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kabineyi açıkladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanı kim oldu? İşte Vahit Kirişci'nin yerine gelen yeni Tarım ve Orman Bakanı.
3.06.2023 Bilgi Rehberi
Ticaret Bakanı kim oldu? Yeni Ticaret Bakanı olan isim
Ticaret Bakanı kim oldu? Yeni Ticaret Bakanı olan isim Yeni Kabine belli oldu. Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni bakanlar da araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kabineyi açıkladı. Peki, Ticaret Bakanı kim oldu? İşte Mehmet Muş'un yerine gelen yeni Ticaret Bakanı olan isim.
3.06.2023 Bilgi Rehberi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı kim oldu? Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan isim
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı kim oldu? Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan isim Yeni Kabine belli oldu. Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni bakanlar da araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Kabineyi açıkladı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı kim oldu? İşte Adil Karaismailoğlu yerine gelen yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan isim.
3.06.2023 Bilgi Rehberi
YENİ KABİNE bugün ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yeni bakanlar kimler, kaçta belli olur?
YENİ KABİNE bugün ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yeni bakanlar kimler, kaçta belli olur? Yeni Kabine için heyecan dorukta... Milyonlar, yeni bakanların isimlerini bekliyor. Kulislerde birçok isim konuşulurken art arda "Yeni Kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Yeni bakanlar belli oldu mu?" sorusu geliyor. İşte son detaylar...
3.06.2023 Bilgi Rehberi
CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ 2023 ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabinede hangi isimlere yer verecek?
CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ 2023 ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabinede hangi isimlere yer verecek? Gözler kurulacak olan Yeni Kabine ve Bakanlar Kuruluna çevrildi. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması ve 28. dönem Milletvekili seçim sonuçlarının resmileşmesinin ardından gözler Yeni Bakanlar Kuruluna çevrildi. Peki Bakanlar Kurulu'nda hangi isimler yer alacak? Cumhurbaşkanı ne zaman yemin edecek?
3.06.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı mı? Yeni Kabine (yeni bakanlar) ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2023?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı mı? Yeni Kabine (yeni bakanlar) ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2023? Yeni kabinenin açıklanacağı tarih ve kabinede yer alacak isimler gündemde merak edilen konular arasında bulunuyor. 28.Dönem Milletvekili seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimi tamamlanmasıyla beraber gözler yeni kabinede yer alacak bakanlara çevrildi. Peki yeni kabine ne zaman açıklanacak, yeni kabinede bakanlar kimler olacak 2023?
3.06.2023 Bilgi Rehberi
Törene damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Törene damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekilleri yemin törenine katılmak üzere TBMM’ye geldi. Erdoğan'ı Meclis'te Bahçeli karşıladı.
2.06.2023 Gündem
Meclis’te yemin maratonu başlıyor
Meclis’te yemin maratonu başlıyor Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin ardından gözlerin çevrildiği TBMM’de ilk adım olarak bugün milletvekili yemini gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yarın yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanan mazbata Şentop'a sunuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanan mazbata Şentop'a sunuldu YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a sundu.
1.06.2023 Gündem
YENİ KABİNE AÇIKLANDI MI? 2023 yeni bakanlar belli oldu mu, Bakanlar Kurulu ne zaman açıklanacak?
YENİ KABİNE AÇIKLANDI MI? 2023 yeni bakanlar belli oldu mu, Bakanlar Kurulu ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri yapıldı, geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimleri kazandı. Bu gelişmenin ardından yeni kabinenin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Şimdi yoğun şekilde "Bakanlar Kurulu ne zaman açıklanacak?" sorusu yöneltiliyor.
29.05.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Bakanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.